uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Benim normal bir pc'im var ve gecenlerde aibm bir laptop aldı ve iki bilgisayarı birbirine ethernet kartıyla direk kablo bağlantısı yaptım ama bilgisayarda "ağ kablosu takılı değil" diyor. Acaba hub almam gereklimi yoksa ben mi beceremedim? bilgisayarları sadece dosya paylasımı için kullanacam[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ethernetten ethernete cross kablo kullanacaksın. Aksi takdirde çalışmaz. Eğer cros kullanım diyorsan ve hala sorun varsa uçlarda veya kabloda sorun vardır. ethernetin çalışıp çalışmadığınada dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kross kablo farklımı çünkü dukkandaki adama ethernet kablosu dedim onu verdi he bide ben laptopu alıp arka gittim onda hub'a bağladım trink die calıstı.[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hub ile çalışır. Ama direk bağlıyacam diyorsan cross kablo kullanmalısın. cross kablo diğerinden farklıdır. Ya gidip bi hub al yada bir cross kablo yaptır birine.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya benim de sorunum bu. cross kablo aldım, ethernet kartları da var. şimdi bilgisayardan laplopa nasıl veri aktarımım yapacam. pls yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ethernek kartlarını sürücülerini kuracaksın, ipx/spz ve tcp/ip protokolleri kurulu mu bakacak, değilsde kuracaksın Kabloları takacaksın. Bu kadar.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ipx/spz ve tcp/ip offf gene mi bunnar. kurulu olup olmadılarını ve nasıl yükleyeceğimi söyler misin. sanırım onlar kuruludur yani kurlu gelmesi lazım, herşey kurulu geliyor ya artık. dielim kurrulu, ikik kobloyu takınca veri transferi menusu mu çıkıcak hemen[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya spx'i felan netbiosu yükledim, veri aktarımı için tcpip'yi kaldırdı felan ortalık karıştı ya bişi anlayamıyorum. farzedin ki ben odunu biriyim :) bana hangi ayarlardaki hangi butonlar dolu hangileri boş olcak felan onnarı söleyin zaten gerisi bağlanınca kendi otomatik görüyormuş sanırım. bir de nedir bu yahu, herşey kolaylaştı bu aktarım olayı da çok kolay olmalı yani tek tıkla aktif tek tıkla deaktif olması lazım öle deilmi? 50 tane ayar çekmek olmaz ki :) şaka maka lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hallettim ya. crossover kablo ile çok kolay oluyormuş. yapamayan varsa anlatayım :) taze taze...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar