Gargyy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Merhaba wizardımı 50 fire yaptıktan sonra geri kalanını ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.Birçok insana sordum ama sanırım artık iyice aklım karıştı.Bazıları geri kalanının hepsini earth e vermem gerektiğini böylece keep take lerde karşı tarafı gtaoe lerle az da olsa taciz edebileceğimi, üstelik earth ün mass rootunu kullanabileceğimi söyledi.Bazıları ise düşük level mass root büyüsünün lvl 50leri pek etkilemeyeceğini onun yerine ice tan ilk pbaoe yi almam gerektiğini ve onunla çevremde stealther olup olmadığını anlayabileceğini söyledi.Herhangi bir pbaoe stealth skilli ne olrsa olsun bir stealtherı reveal edebilir mi?Nasıl speclemem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz acaba?[hline]A Olorin i yaresse Maiaron i Oiosaila manan elye etevanne norie i melanelie? (Gargy lvl 43 wizard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 İce E Var Bölece Dolasirkan Stealter Varmi Diye Bakma Sansin olur Bamya !!! Uber Scout in Excal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Ben olsam gtaoe alirdim.. Kendi yan specimde nearsight olmasa alirdim hatta eld'de de.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 lol Bamya :) alcam senin için önümde arkamda dolaşma diye :)[hline]A Olorin i yaresse Maiaron i Oiosaila manan elye etevanne norie i melanelie? (Gargy lvl 43 wizard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 zeg earht diyon ii hosta bizim gibileri görmek icin en ii yol ice wizz kurtulmak icin bi sansi olabilir bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bencede ice[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bak gargy sen ice pbaoe 250 radius ile stealtheri acarken olmen sn meselesidir... earth yap geri kalan speciniki hem mass root alasin (lvl 50 leri etkilemez diye birsey yok. sadece yuk lvl earth spec gibi fazla sn ye tutmaz ama min 15 20 sn ye tutarsin. buda sorc un mezzlemesi yada senin ustune kosan 5 kesiden en azindan bi parca kacabilmen icin zaman kazandirir. ice hikaye gelir stealther bulmak icin. gtaoe daha saglamdir. benden soylemesi.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Düşük lvl pbaoe hiç bir işine yaramaz. Stealtherlarıda bulmaya fazla heves etme derim ;)[hline]Borges chanter lvl37 Bahçıvan lvl41 Valewalker [Bu mesaj Miguel tarafından 15 July 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar