Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşlar gareth serverında Systsana adlı bir bainshee actım. Şu anda damage cone spec i ile ilerliyorum. Bainshee oynayan arkadaşlar varsa bainshee nasıldır hangi spec nerde iyidir gibi sorularda bana yardımcı olursa sevinirim :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 stj <<<< no 1 bainshee of Gareth :)[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tebrik ederimde azcıkta yardım etseydin :P Napar ne yer ne içer bu adam. Interrupter midir ae damage mi nedir yani bekliyorum deneyimlerini :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oyunda daha ayrıntılı bilgi veririm.. cone spell ile 750 radius frontal arch dmg veriyo.. pbae classlar gibi dmg merkezden uçlara azalarak gitmiyo yani 750 radiusun en başındaki ve en ucundaki enemy e aynı dmg i vurursun aynı kosullarda bi cone root ve cone bolt un var.. 223 value baseline DD ye sahipsin ki bu en yuksek dmg value+ baseline olmasi nedeniyle inanilmaz az mana harcarsin. lvl 50 de kalan puanlari ES e verirsen 1900 rangedan FOCUS area NearSigh sahibi oluyorsun focus olduğu için kullanışsız gibi geliyo kulağa ama.. geçen hafta birşey keşfettim bu özellik tam bir hille :) surekli pulse ettiği icin areadaki Nearsigh ettiği adamlari aynı zamanda INTERRUPT ediyor!! kendini 8 man gruplarında birtek şeye hazırla tank grupları kesinlikle ilk once sende :P mükemel oynayıp yendiğimiz çoğu savaşta bile olumu tadına vardım :)[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tamam gereken bilgiyi aldım teşekkür ederim stjoe[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Zeytincim bence sen hep stj ye sorular sor kendisi bainshee dalındada doktora yapmıs birisidir :O)............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ehe evet. ignore list e aldırana kadar soru soracağım :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: StJoe, 25 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: stj <<<< no 1 bainshee of Gareth :) SHOW OFF!!!! bah![signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: StJoe, 25 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: stj <<<< no 1 bainshee of Gareth :) Dunku noob adam olmus bak sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Afterdeep, 31 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki: said: StJoe, 25 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: stj <<<< no 1 bainshee of Gareth :) Dunku noob adam olmus bak sen :) lam allahın eziği dön artık şu daoc a[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar