Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1% Haste , nedir bu ?

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

1% haste dediği movement speed mi etkiliyor yoksa attack speed mi , Attack speedse - ki öyle sanıyoruz , Attackpower bonus u etkiler mi ? ( 2.0 hızındaki daggerin 1.70 hızındakinden daha iyi ambush , backstab damage vermesi gibi ) attack speed hızlandırısam damage imda bir azalma olur mu ? Kesin bilen birisi varsa cevap versin lütfen ,
Teşekkürler[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

attack speed dmg i degistirmez. soyle bir olay. mesela bir silah dusun 100 saniyede 1 vuruyor. bu 99 saniyede bir vurucak. 2 saniyede vuran bir silahi dusunursen gereksiz derim direk. onun yerine gloves a +7agility yaptirirsin cok daha makula gecer[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Quest reward bu bahsettiğim olay Cap veya leggings e yaptırıyorsunuz fakat çok masraflı bir iş değermi değmezmi onu düşünüyorum ,
2.0 speed a sahip bir dagger , 1.80 speed a sahip bir daggerdan daha fazla damage verir bunun sebebi Speed e göre Attack power bonusun bir hesaplanması var , bu hesabı net olarak bilemiyorum ama böyle birşey olduğu kesin bu sebepten çoğu oyuncu barman shanker i tercih ediyor[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

ambush silahın base speedinden etkilenir
blade flurry +slice & dice atıp barman shankerla bs yada ambush atarsan dmg ında bi azalma olmaz
silah speedini gozonune alman gerekir...

%1 haste , libram of rapidity sayesinde gelir fakat rogue icin gereksizdir cunku zaten rogue hızlı bi classtır.
2 tane libram of voracity yapıp(ki yapımı cok kolaydır) kafalıga ve bacaklıga +8 agility basman rogue icin daha iyi olucaktır.
hem crit in hem dodgeun hem armorun hem ap n artar..

%1 hasteyi gordugum kadarıyla main tnak warriorlar kullanıyolar. Julies dagger + kafalıga ve bacaklıga total %2 haste, Heroic strike spam le agro build.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

%2 hasta bir main tank icin ne kadar farkedebilir ki? Hic kullanmadim ama %1 dodge veren libram"lar ile alinacak %2 dodge'un cok daha iyi olacagini dusunuyorum. MC icin zaten fire resist sart (libram bulmasi dert o ayri).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gördüğüm kadarıyla hiç bir tank verdiği damage la değil , Taunt'u sayesinde aggro tutuyor , sonuçta dps olarak bakarsan mage, rogue her türlü tankı 2 ,3 e katlıyor bu yüzden heroic ile spam = aggro gibi birşey 0lmaz gibi geliyor bana[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Sosyal ağlarda paylaş

Heroic strike'ın ürettiği aggro vurduğu damage'tan kaynaklanmıyor zaten. Skill olarak aggro üretiyor. Nasıl sunder armor damage vermeden aggro üretiyorsa, onu da aynı şekilde düşünebilirsiniz. Ama heroic strike "next attack" ta kullanılan bir özellik olduğu için -sunder armor'un aksine- kullandığınız zaman rage üretemiyorsunuz. Bu yüzden heroic strike spam'lenirse rage efektif kullanılmamış oluyor.

Ancak şu şekilde kullanılır. Bildiğiniz gibi ilk 5 sunder armor'dan sonra 30 saniye boyunca kullanılan sunder armor'lar aggro üretmiyor, ve bu 30 saniye süreyi tazeliyor. Bu yüzden 30 saniye bekleyip sonra tekrar 5 sunder armor atılıyor. Arada ise revenge / shield bash / shield slam kullanılıyor. Anca 5 sunder armor atarsınız, revenge / shield bash / shield block vs vs kullanırken buna rağmen rage artar, o zaman arada heroic strike da kullanırsınız rage harcayasınız diye. Onun dışında çok gereksiz görüyorum heroic strike'ı. Bu dediğim durum da anca MC, onyxia'da falan olur olursa.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 31 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

700 AP li bi rogue u ele aldığımızda (Ortalama bi rogue AP si 700 flndır)

Barman Shanker = 2.00 speed 51-95 dmg aralığı
Lobotomizer = 1.80 speed 59-111 dmg aralığı

700 AP = 50 DPS

50 * 2.0 = 100 + 51-95 = 151-195
50 * 1.8 = 90 + 59-111 = 149 - 201

Bu yaptığımız hesap 700 AP li bi Rogue için bu 2 silahla Base Damage ıdır.
Lobotomizer'ın Barman Shankera göre Max damage ı daha fazladır. Roglar bu yüzden Lobotomizer ı tercih eder.

201 - 195 = 6
[6/(2.0-1.8)] * 14 = 420 (Burdaki hesap şu, 2 silah arasında 6dmg fark var 700 AP varken, aradaki speed farkı 2.0-1.8 yani 0.2, ve 14 AP= 1 dps, burda yaptığım hesap şu

Ben kaç AP daha eklemeliyimki, Barman Shanker ile Lobotomizerın Base dmg si aynı olsun.

700+420= 1120 AP niz olduğunda (Bufflarla mümkün bu rakama ulaştığım, yada yaklaştığım oldu) Barman Shankerınız Lobotomizerla aynı Max Dmg ye sahip olur, Bundan dahada yüksek rakamlara ulasırsanız, Barman Shanker 2.00 speedi olduğu için gene daha iyidir Lobotomizerdan.

Bu kadar ayrıntıyı sadece Speedin dmg yi ne derece etkilediğini anlatabilmek için yazdım, umarım açık olmuştur.[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Pain Train] (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

Palin valla ne desem az çok sağol şahane anlatmışsın teşekkürler tekrar :)

Özetle , Barman için Ap arttırmak yerine Lobotomizer için bunu yaparsak her türlü BS , Ambush damage ları Lobotomizer ile daha fazla olur mu yoksa 2.0 Speed olayı yüzünden yine Barman > Loboto mu olur ...

İlla high warlord's razor mu beklemek lazim yani ...

[Bu mesaj Stalkerx tarafından 31 Ağustos 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte çoğu zaman buffsız halde 700-800 attack powerla gezeceğin için lobotomizer daha iyi. ayrıca 12 dpslik bi fark var white damage baya farkediyo. shankerın berbat procunu da düşünürsen..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 31 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
said:
Stalkerx, 30 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
Vah yavrum ... Burda durum daha vahimmiş be ... neyse bilen birisi post yazar elbet

farkettiysen bildiginisoylediklerin benimle ayni seyi yaziyor.

Burada benim sorduğum enchant değil sadece bu libramlarla yapılan şeylerin bir işe yarayıp yaramadığı sorunu , gloves = +7 Agi zaten allahın emri ...

Threadin başında da belirttiğim gibi anlayanların bilenlerin mesaj atmasını istedim çünkü ne kadar çok ses çıkarsa " bilmeyenlerin ( abi galiba böle şöle ) " şeklinde o kadar kafa karıştırıyor ... Ondan senin cevabına olan tepkim biraz sert olmuş , neyse kusura bakma da " lobo bulamıyolar ondan shanker " beklediğim bir cevap değildi
Sosyal ağlarda paylaş

stack olacak kadar çok proclamıyor ki. hiçbir fikrim yok açıkçası. ayrıca eldivene yapılan 1% haste +7 agilityden daha çok dps ekliyordu biri hesaplamıştı wow forumlarında. bulursam yazarım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...