Levent Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Aslinda buraya yazilmasi dogru mu yoksa yeri pazar alani mi bilmiyorum ama SWG oldugu icin buraya yaziyim dedim .. Su anda Harvester satislarim baslamistir . Mineral Harvester : 1.200 Credit Micro Flora Harvester : 1.000 Credit Wind Power Generator : 1.500 Credit ------------------------------------------ Bu aksam heralde topici editleyip mutlu bir sekilde Small House satislarima basladigimi bildiricem .. Eclipse Serverinda oynamaktayim ismim Enaxa Wise , eger urunlerden isteyen olursa oyun icinden /tell , Mail Oyun dısında ICQ veya burdan talep etmeleri yeterlidir . ICQ : 99038139 [Bu mesaj Levent tarafından 13 July 2003 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Levent tarafından 13 July 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ha bu arada şimdi "aaa bize de mi parayla satacaksın" gibi yorumlar gelmeden ekleyim,oyunda para kazanmak oldukça zor.Ve o herşey çok masraflı oyunda.En ufağından novice architect olmak için 5000 kredi ödüyorsunuz npcye(tabi npcyi bulduğunuzu varsayarak :) )[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Başka biri öğretir daha ucuza gelir ;P ilk başlayanlar düşünsün onı bırakın ehehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Şöyle bir olay var NOVİCE yeteneklerin hepsi npcler tarafından öğretilir,birine gidip novice marksman öğretemezsiniz.Neyse konu dağılmasın.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Peh be test sürecinde bütün skill treesini dolduramadığımdan onuda seçemedim tabi :/ kötüymüş[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hayir oncelikle baskasina skiil ogretebilirsin ama master olmak sartiyla yahu satis yapan kardesim senle aynı serverdayiz ve butun gavurlarla tanistik ama senle bi nasip olmadi konusmak burada gormesem ismini turk bile oldugunu bilmeyecem valla neyse serverda gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: sadATS2, 14 July 2003 11:08 tarihinde demiş ki: hayir oncelikle baskasina skiil ogretebilirsin ama master olmak sartiyla Master olmadan da öğretirsin ama NOVICE yetenekleri öğretemezsin kimseye.Denendi onaylandı :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ok (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hehe enaxa banada ev saticaksin sabirsizlikla bekliyorum hehe:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Evi ben faction puanlarıyla alınan eşyalarla döşeemeyi planlıyorum.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ev yapımına eger tmbelligim tutmassa bu sabaha karsı baslarım heralde , tabi materyale baglı olarakta gun icinde yapımına baslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya beyler bence bı konuda su nası yapılır, su nası olunur gıbı acmak lazım mesala ben tam bır rpg cahılıyım bu oyundan once rpg nın bı roket atar oldugunu sanıyodum. emınım benım gıbı tıpler vardır bılgı paylastıkca buyur. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar