Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psv-Ajax maçı ve ilginç hakem?

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

valla bülent demirlek de bu kadar belli etmese de ciddi bir gs düşmanı. adam bu sene iki maçımızı yönetti ikisinde de delirtti. bir de sahaya atılan kapalı haldeki bıçağı açıp da gitti verdi yardımcısına. serefsiz herif yuzunden 1 maç seyircisiz oynıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
valla bülent demirlek de bu kadar belli etmese de ciddi bir gs düşmanı. adam bu sene iki maçımızı yönetti ikisinde de delirtti. bir de sahaya atılan kapalı haldeki bıçağı açıp da gitti verdi yardımcısına. serefsiz herif yuzunden 1 maç seyircisiz oynıcaz

Vaah vah yoksa gs taraftarının hiç suçu yok o olayda,terbiyesiz bülent,kıralım bacaklarını...
Sosyal ağlarda paylaş

ne atı ne gözlüğü? ben verilen ceza haksız demiyorum ki, az bile verildi. ama kapalı gelen bıçağı açıp da herkese şov yapmana gerek yok. bir kişinin yaptıgı 25 bin kişiye mal ediliyor ama nedense o adamın içeriye bıçakla girmesini engelleyemeyen aciz emniyet dinlendirilmiyor.

git kır -a-r-e-s- banane

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:54 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam haklısın fenerede verilmesi lazımdı ama gs taraftarlarının bu yaptığının karşılıksız kalmıycağı belliydi. onu stada sokanda değil stada o adamı sokanda suç bende o görüşteyim. ama bunu hakeme mal etmenin anlamı yok. 52 saniyelik küfür yüzünden seyircisz oynadık bizde. ankaragücü maçında bursalılar ve ankaragüçlüler 90 dkk küfür etti, hani nerde ceza ? gs ve bize verilen cezalarda haklılar ama herkese adil davranılmıyor bu konuda ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben cezaların fbsinde gssinde bjksinde değilim

hepsine 10 maç ceza verilsin herşey düzelecekse...

ama abuk subuk cezalar komedi

gs maçı son yılların en temiz derbisiydi ceza aldık ankaradaki olayları billiyoruz ceza yok. hele ankaragücüne 2 maçtan aşağıya ceza beklemiyordum ben.

cezalar birbirini tutmuyor federasyon ne yapacağını şaşırdı.

federasyon değişse yine birşey değişmiyor ülke mi lanetli nedir anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...