Etos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İlk chapter'dayım. Highland Gate'i geçmek için Torak'ın üzerinden çıkan anahtarı kullanmam gerekiyor, ama ben anahtarı almayı unuttum! Bu yüzden cesetler kaybolunca anahtar ve eşyalar da gitti. Bütün save'lerim de anahtar kaybolduktan sonrakiler. Şimdi oyuna baştan mı başlamalıyım, yoksa o kapıyı açmamın başka bir yolu var mı? Eğer yoksa orayı geçebilmem için herhangi bir hile falan var mı? (bir sürü sitede aradım ama bulamadım) Oyunu gerçekten en baştan oynamak istemiyorum lütfen yardım.
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ceset kaybolur item kaybolmaz.Torak'I nerde öldürdüysen yeri çok dikkatlice ara bulursun...[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yeri iyice aradım ama ne yazık ki orada yok. item nasıl editleniyor bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Burdaki editörü indir sonra saveini editliyip anahtarı koy.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 çok teşekkürler ederim, editörle anahtarı yaratıp geçtim..
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 editör kadar taş..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bugün anahtar koyan yarın neder +5 scimatar koymasın ki.. ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ynadıgının oyun lduunun bilincide bide koycaksan greatsword koy.. 2d6 :D[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Baştan başla nolcak ,oyun yeterince uzun zaten hata h-o-f modunda başla :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 15 July 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar