Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zergler Hakkında

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

said:
IntoTheStorm, 01 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
1. protoss zerge car basmaz basarsa da az basar yanina corsa destekli gelir
devourer muta scourge basman gerekir.
2. ling rush la 3.5 dakika da oyun almak skill göstermez. oyunu kazanmak icin oynamaktan ziyade zevk almaya bak?!?
3.protoss lara karsi etkili olman icin cok exp basip hayvan gibi force cikman gerekir.
4.protoss a exp aldirmayip hayvan gibi force cikmasini önlemen gerekir
5. harras yapman gerekir.
6.oyunu örenmen gerekir bunlar ne demek filan die sorma kasamam ayda 1 mesaj atiyorum zaten

Öff ailen sevmiyo galiba seni ilgi toplamaya çalışıyosun.
terim gösterirmisin bu yazıda bana
exp?
force?harrass?
öf konuyuda dağıttık ta biri şu adama buranın ego taqtmin mekanı olmadığını söylesin
[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

[Bu mesaj Shadowcast tarafından 05 Ağustos 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 03 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bw 1 sene sonra cikti sc den .

sc bnett de 98 baharInda oynanmaya ba$landI ve bw 30 haziran 99 da cikti arada 1 yIL we kusuratI war.Yani oyunun 1. yILI 99 baharInda bitmis (nmart fln snrm) 30 hazirana kadar bnette sc oynanmistir we bu surede oyunun 2. yILIdIr..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
adam oyuna yeni başlamış oyuna yeni başlayan exp in ne olduğunu bilmez harras in ne olduğunu bilmez

sen bilsende farketmez

LOL nası bilmez?
Sence bunlar starcraft terimlerimi?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 05 Ağustos 2005 20:25 tarihinde demiş ki:

sc bnett de 98 baharInda oynanmaya ba$landI ve bw 30 haziran 99 da cikti arada 1 yIL we kusuratI war.Yani oyunun 1. yILI 99 baharInda bitmis (nmart fln snrm) 30 hazirana kadar bnette sc oynanmistir we bu surede oyunun 2. yILIdIr..

evet o yillarda korelilerden herkes kacardi hackci olduklari icin .

bnettte degil kalide oynayan konussun o senelerde . kali o zamanlar cok daha populerdi bnetten .

zileas a falan ladder beta maclari oynatip oyuncu toplama cabasindaydi o zamanlar bnet .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi zergling rush belli adamlara yer yani acemilere yer...
zerg o oyunda oynanmasi en zor irktir bence en kolay da terrandir bence...
bak guclu adamlarla oyna onlarin ne taktikler uyguladigni gor yoksa burdan taktik istemeyle olmaz bu isler...
ayrica tavsiyem terrandan basla derim daha sora zerg oynarsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...