Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zergler Hakkında

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

StarCraft oynamaya yeni başladım sayılır. Battle.Net'te yaptığım karşılaşmalarda genellikle rakibi 3,5 dakikada Zerg Rush ile alt edebiliyorum. Yalnız oyun uzarsa Protoss'lara pek bir etki gösteremiyorum. Oyunun ilerleyen aşamalarında Protoss Carrier'lara karşı Defiler'ın Dark Swarm'undan başka bir çözüm var mı?[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Sosyal ağlarda paylaş

en çok kullandığım, etkili ve basit taktik.
zergling + mutalisk olabildiğince hızlı bas. zerglingleri upgrade et özellikle adrenaline rush upgradi olmazsa olmaz. yani bir an önce ana binanı son seviyeye getirip adrenaline rushu yapman gerek. + mutalisklerden 3-5 tanesini guardian yap. en az 6-7 ordu zerglingin 1 orduda mutaliskin olsun. önce guardianlarla mutaları adamın basinin arkasından sokmaya çalış biraz kapıştıktan sonra linglerin hepsini aynı anda yolla. bak bakalım carrierlar bişey yapabiliyomu zerglinlere =)) ha tabi 5-6 tanede ultralisk basıp armor upgradini yapabilirsen isterse adamda 12 tane carrier olsun hiç bişey yapamaz.[signature][hline]Fevaxium level 53 nightelf rogue of Wicked Priests
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
ben birşey önermedim valla.
sadece zegna'nın scourge dediği şeyi anlamadım.
warcraftla starcraftı karıştırdı herhalde

HAHAHAHA :D[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

oynamayalı baya bir oldu.ama hydralist gibi bir yaratık olsa gerek zerglerde.Acid püskürten :)

Ben çoğunlukla zerglerle oynardım.Yaptığım iş şu olurdu hep.

ilk başta 1 hive ve 2 tane en gelişmemiş hali (yaratık bol basmak için).sonra tabi bunların sayılarını doğaltıyordum.30'a yakın bi zergling gönderip en azından işçilerini öldürüp ekonomisinde biraz durgunluk yaşatıyordum.attack'a fazla çıkmayıp defans yapıyordum.ve hiç durmadan Hydralisk basıyordum.artık gruplar taşıcak yere kadar gelirdi.

8'e kadar grup olurdu düşünün 12şerden pehh..bi attack'a geçerdim.Kimse karşı koyamazdı fakat baya yüklü bir terran ii dayabiliyordu fakat nafile oda ölüyordu :-) . tankları bu saldırıya karşı koyabiliyordu oda alan etkili iyi saydırdıkları için[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Sosyal ağlarda paylaş

Muta+ling pek hos olmayabilir tossa karsı, sen guardian cıkana kadar sadece 4-5 archon ile butun ordunu yerle bir edebilir. Hydra genelde tercih edilir ama bu illa tossa hidra basıcaksın anlamına gelmez psi yer seni yoksa. Karısık oynayıp zamanlamayı iyi yapmayı bilmek gerek ya da hayvani mikro gelistiriceksin, oynaya oynaya gelisiek seyler bunlar.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

1. protoss zerge car basmaz basarsa da az basar yanina corsa destekli gelir
devourer muta scourge basman gerekir.
2. ling rush la 3.5 dakika da oyun almak skill göstermez. oyunu kazanmak icin oynamaktan ziyade zevk almaya bak?!?
3.protoss lara karsi etkili olman icin cok exp basip hayvan gibi force cikman gerekir.
4.protoss a exp aldirmayip hayvan gibi force cikmasini önlemen gerekir
5. harras yapman gerekir.
6.oyunu örenmen gerekir bunlar ne demek filan die sorma kasamam ayda 1 mesaj atiyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

protoss a karsı birinci amacın exp almak olsun.ikinci olarak hidra kasıcaksın.cunku seni overları rahatsız edicektir.
zerglingler cok fazla ise yaramaz zeolatlar saolsun[ oyundan oyuna degisir ama genel olarak soyluyorum].
savunma upg. den baslayarak upg manyaa olman lazım cunku protossun unitler senin unitlerden bayaa bi gucluler.
bide sunu soyliyim savunmaya yonelik oynarsan zergle kaybedersin.Cok fazla sunken atma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 01 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
1. protoss zerge car basmaz basarsa da az basar yanina corsa destekli gelir
devourer muta scourge basman gerekir.
2. ling rush la 3.5 dakika da oyun almak skill göstermez. oyunu kazanmak icin oynamaktan ziyade zevk almaya bak?!?
3.protoss lara karsi etkili olman icin cok exp basip hayvan gibi force cikman gerekir.
4.protoss a exp aldirmayip hayvan gibi force cikmasini önlemen gerekir
5. harras yapman gerekir.
6.oyunu örenmen gerekir bunlar ne demek filan die sorma kasamam ayda 1 mesaj atiyorum zaten

2. Ben bu şekilde zevk alıyorum zaten. Bakın ben bu oyunda ne kadar yetenekliyim, hiperim, süperim herkes beni bilsin gibi bir derdim yok.

3. Oyunu öğreniyorum zaten. Birşey de sormuyorum, zaten yukarıda geçen tüm terimleri biliyorum.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 01 Ağustos 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 01 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki:

ünite isimleri dışında starcrafta özel terim yokki?
adam gibi türkçelerini yazsan anlardı adam :)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 02 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
ne bilsin bu ya bırak artis konusuyo

http://forum.paticik.com/view.php?id=91628 seni bu başlık altına örnek olarak verirsek, sanırım pek yanılmış sayılmayız.

[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 02 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kimse soylememis ama eger caktırmadan ve beklenmedik bi sekilde lurker basabilirsen cok etkili olabilir. Mass hidra bastıgını sanarsa rakip obs yerine once templara yonelebilir, o zaman lurkerlarla defansa zorlayabilirsin tossu. Hatta drop yapıp da iscileri harass edebilirsen sahane =) Tam tersine eger lurker yaptıgını sanıp da obs giderse ama aslında yapmıyosan o zaman mac ilginc bi hal alabilir. Obs giden bi toss templara dah gec cıkacaktır, templar olmadan da gelen dalga dalga hidraları durdurması cok zor olur.

Eger alabiliyosan fast exp de iyidir uzun vadede cok ise yarar, ama bu durumda basta sunken basıp gelebilecek olası zealotlara karsı saglam bi savunma olusturman gerekir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

Zergler taktiğe en açık race olarak gelmiştir bana hep..Bütün taktiklerini ezberliyip girdiğim bi sc turnuvasında (daha broodwar yok) 3hatch-ling taktiğini geliştiren zekilerin kurbanı olmuştm.Tabi daha sc nin 2. yılı fln pek aşırı taktik yok 3 hatch-ling 6ling rush'tan sonra bize kral gibi geldi yapmaya başladık bikaç ay götürdü o taktik bizi sonra muta-ling'i buldular onlarda acı deneyimlerdi :([signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeadSouL, 02 Ağustos 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
said:
IntoTheStorm, 02 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
ne bilsin bu ya bırak artis konusuyo

http://forum.paticik.com/view.php?id=91628 seni bu başlık altına örnek olarak verirsek, sanırım pek yanılmış sayılmayız.

storm a laf sokmaya calismanin cezasini bilmiyorsun sen,
abi tam çöplük burasi burda da ötüyorum her çöplük benim daalın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...