pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yoruma gerek yok bağlantıyı takip edin yeter: http://www.metalmonster.net/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=6854&PagePosition=1[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yorumlara bakılırsa mtvm genci ozborn, saygısızlığa devam...hiç bu haberi başka yerde duymadım ama, iron maiden gib bir gruba yapılacak şey değil...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oha Iron Maiden a.......Ozzy'nin zamanında ısırdıı yarasa kafaları etkisini şimdi göstermeye başladı galba....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaaa sharon falan çıkmış sahneye ötmüş.. bi de kelly çıksaymış, papa don't preach söleseymiş bari.. allahım yok olsunlar yaa . nefret ettim osbournedan..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu başlık yanlış, okuduğum kadarıyla ozzy'nin veya sharon'un iron maiden'a yaptığı herhangi bir saygısızlık yok, ozzy'nin teknisyenleri ile iron maiden'ın vokalisti arasında geçen takışma, ikisi de terbiyesizlik yapmış bence. evet ozzy iğrenç oldu mtvye çıkıyo sürekli falan ama iron maiden da ozzy'e laf sokacak konumda değil kusura bakmasın. madem bu kadar sevmiyosun, ozzy'nin alt grubu olarak çıkma festivalde, gereksiz polemik de yaratma.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ozzy'nin alt grubu falan değil ki. O gün Black Sabbath'ın alt grubu, Maiden'ın Sabbath'a saygısı da sonsuz; aç sitelerini araştır.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... [Bu mesaj pekaziz tarafından 22 Ağustos 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi festivalin adı OZZFEST, adam adını vermiş koskoca festivale, sen bu festivale katılıyosan, az buçuk bi saygın olsun ozzy'e ve black sabbath'a, laf sokmaya çalışmak nedir yani anlayamadım. ayrıca dediğim gibi ozzy'nin yaptığı herhangi bişey yok.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Sir haklı Iron Maiden bile olsa Ozzy'ê laf sokmaları sacma olur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ozzy'ye laf sokmamışlar ki? Teknisyenlerin yaptıklarına yönelik cevap vermişler, kaldı ki baştan Bruce'a kıl olduklarını karısı konser sonunda söylemiş.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 en başta Iron Maiden'ın teknısyenlerı konser baslarken bagırmıs ıste mıkrofondan Haywan Ozzy Haywan Ozzy diye daha nolsun[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Haha neden böyle dediğinizi anladım, orada bir virgül yüzünden cümle yanlış anlaşılıyor. Orada yazan cümle: Adamlar sahneye çikmaya hazirlanirlarken mikrofondan teknizyenlerden bir hayvan Ozzy, Ozzy diye bagirip durdu. Doğrusu: Adamlar sahneye çikmaya hazirlanirlarken mikrofondan teknizyenlerden bir hayvan, Ozzy, Ozzy diye bagirip durdu. Maiden'ın kimseye bir şey dediği yok :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 öeh yazan adamda dikkat etseymıs bıraz ımla kurallarına be[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iron maiden a yapılır mı ulan bu?? ayıp be, kaç insan iron maiden ı canlı görme şansını yakalıyor ki? 65bin kişiye yazık günah değil mi? =([signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ozzy > black sabbath > iron maiden[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 O teknisyeni bulsam var ya, ölümüne girişirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: pekaziz, 22 Ağustos 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Ozzy'ye laf sokmamışlar ki? Teknisyenlerin yaptıklarına yönelik cevap vermişler, kaldı ki baştan Bruce'a kıl olduklarını karısı konser sonunda söylemiş. ozzy'e laf sokmamışlar mı? 2. şarkinin sonunda Bruce baba bu gece sizlere eskilerden 25 sene önceki şarkilarimizdan çalacagiz çunkü biz hala Iron maiden iz MTV de hergün 100 kere çikmiyoruz ve hiçbirzaman da Reality Show yapmayacagiz diye Ozzy mutantina lafi soktu işte ne olduysa bundan sonra oldu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Teknisyenin yaptığından sonra az bile demiş. O kadar senedir Maiden'ı takip ederim bir kez bile böyle olayla karşılaşmadım. Zaten ne düşündüklerini karısı konser sonunda özetlemiş. Bana tüm dünyanın nefret ettiği Bush'u, elinden öpen adamı savunmayın lütfen.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 daha ilk postumda dediğim gibi bu olay ozzy ile ilgili değil, ben burda kimsenin avukatlığını yapmıyorum. senin de dediğin gibi olay teknisyenin hıyarlığı ve bruce'un ozzy'e laf sokması. ozzfest'e çağırmışlar iron maiden'ı, gel bu organizasyona katıl demişler, 65.000 kişinin önünde çalma imkanı vermişler, saygısızlık etmek isteseler neden çağırsınlar? iron maiden ozzy'den hazzetmiyosa neden OZZFEST adındaki festivale çıkar? ozzfest'e 65.000 kişinin önüne çıkacaksın, bir teknisyen densizlik etti diye ozzy'e ağzına geleni söyleyeceksin, bi de çalmaya devam edeceksin. iron maiden'ın yıllardır yaptığı, para kazandığı, kariyer yaptığı müzik, ozzy ve black sabbath sayesinde var oldu, bunu da kimse unutmasın. ayrıca oraya insanlar sadece iron maiden için gelmediler, black sabbath için de geldiler.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gören de iron maiden çalcak festival bulamıyor, "aaa ozzy baba bize 65000 kişi önünde çalma imkanı verdi" diye seviniyor sancak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 22 Ağustos 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: sir, 22 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: daha ilk postumda dediğim gibi bu olay ozzy ile ilgili değil, ben burda kimsenin avukatlığını yapmıyorum. senin de dediğin gibi olay teknisyenin hıyarlığı ve bruce'un ozzy'e laf sokması. ozzfest'e çağırmışlar iron maiden'ı, gel bu organizasyona katıl demişler, 65.000 kişinin önünde çalma imkanı vermişler, saygısızlık etmek isteseler neden çağırsınlar? iron maiden ozzy'den hazzetmiyosa neden OZZFEST adındaki festivale çıkar? ozzfest'e 65.000 kişinin önüne çıkacaksın, bir teknisyen densizlik etti diye ozzy'e ağzına geleni söyleyeceksin, bi de çalmaya devam edeceksin. iron maiden'ın yıllardır yaptığı, para kazandığı, kariyer yaptığı müzik, ozzy ve black sabbath sayesinde var oldu, bunu da kimse unutmasın. ayrıca oraya insanlar sadece iron maiden için gelmediler, black sabbath için de geldiler. saçmalamayalım lütfen. sharon'un konserden sonra çıkıp bruce'a "prick" demesi, fanların yumurta atması falan öyle kolay olacak işler değil. bir kere maskeli ve ellerinde yumurtalarla kişiler nasıl içeri girdi? nasıl en öne geldi? 50 kadar yumurta atılmış sahneye, hiç mi güvenlik yok ozzfestte? ki bir de vip passleri var. bunların tesadüf olmasını aklın alıyor mu? ozzfest gibi büyük, milyon dolarlık bir organizasyonda ses sisteminin 4 kere kapanabilmesini aklın alıyor mu? hadi bunları ozzy degil de teknisyen yaptı diyelim, 1 kere yaptıktan sonra o teknisyen orda bırakılır mı sence? 2, 3, 4 yapılırken organizasyon ekibi görmedi mi duymadı mı sence? bu isin ozzy'nin basının altından cıkmadığını düşündüğüne göre ya ozzy'den para falan aldın yada polyanna paticik'e üye olmuş sanırım.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 22 Ağustos 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bunların çoğu doğru ne yazıkki.ben de ordaydım..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hala sorduklarıma cevap alabilmiş değilim, ayrı tellerden çalıyoruz. bruce, ozzy'e bu lafları ettiyse, sharon da buna cevap verecektir, sus pus kalmayacaktır. bruce laf edince kral, baba oluyo, sharon edince kişiliksiz kahpe mi oluyo nedir?gereksiz bir ağız dalaşı yaşanmış, keşke yaşanmasaydı ne diyim. ve kaldı ki o laflar ozzy'e edildikten sonra, sabote etse de olur, konseri tamamen iptal ettirse de olur, ama öyle de yapmamış. adamın adına düzenlenen festival ya, ne ki bu saygısızlık?ben de fanatik bi black sabbath hayranı olsam (orda ozzfeste gelenler gibi) ve birisi ozzy'e bu lafları saydırsa, ne yani ben de kızarım, küfrederim, bağırırım çağırırım. yumurta atmam tabi o apayrı bi mesele. tekrar soruyorum, saygısızlık edilmek istense, hiç çağrılır mıydı iron maiden? hangi organizasyon, bi grubu sahnede yumurta yağmuruna tutmak için davet eder, milyon dolarlık organizasyon düzenler? ayrıca iron maiden çalıcak festival bulamıyo demedim, madem ozzy'den bu kadar nefret ediyo, ozzfestte çalmasın dedim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya sharon kim pardon?? kim oluyor da maidena bunları yaptırma hakkını buluyor kendisinde? hadi ozzy kendi çıkıp birşeyler dese yine bir derece ama ki sharon denen kadının sabbath'a yaptıkları, açtığı (ve kaybettiği) dava falan da ortada yani.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sharondan ben de nefret ederim tamam :) ama ozzynin karısı işte, menejeri gibi bişey olmuş artık, acaip bi mutant olmuş, herneyse. senin eşine adam hakaret ediyo. sen de çıkıp iki laf edersin. ki daha en başta "biz hepimiz iron maiden severiz" diye başlıyo. zaten ben sadece ilk posttaki yazıyı okudum daha detaylı araştırmadım, orda yazılanlar kadarıyla konuşuyorum, yine de mantıklı olmayan şeyler var tabi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaw laf dalaşı olsa neyse zaten de, maidenın fanlarına ayıp gruba ayıp.. mesela ozzy sahneye çıktığında birsürü laf sokabilirdi bunu yapmak yerine. ki bu hem sabbath'ın son turnesi, hem de maiden'ın ilk 4 albümünden çaldığı özel bir turne (idi, maiden bıraktı turneyi olanlardan sonra), yani bunun böyle bir duruma gelmesi, hemde organizasyon destekli gelmesi çok çirkin..[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar