Demise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet elimde 1 tane kombine TAM bilet var..İşLerimden doLayı gidemiorm maLesef.Biletin üzerindeki yazan fiyat 65 YTL. Ben biLeti 50 YTL ye satıyorum.İsteyen oLursa beni arayabiLir.Eger telefonu acamassam msgLa uLasabiLir... TeL : 0536 367 13 45..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 HEAD GEL CEVAP VER 150 150 . Alabilirdim de ufak sorunlarım çıktı şimdi gidememe olayım var .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pazar alanı..[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben de biletlerin pahalılığı yüzünden gitmekten vazgeçmiştim ama şimdi ortalığı ayarlayıp da gidemem ki.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar