Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamlar

Masteis

Öne çıkan mesajlar

abi suyunu çıkardılar valla 5 dakka izledim filmi aha gladiatoru şimdi 20 dakkalık bi reklam kodular. daha demin neydi görünmez tehlike vardı ulan 10 dakkada bir 20 dakkalık reklam koyuyolar bari reklamlarda reklam olsa sinir bozuyor.

1 veleti koyup MÜZÜK GELİOOOOOO GELDDİİİİİİ die reklam koyarlarsa ben televizyona uçan kafa atarım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

anartheelf,üzgünüm ama seni sırf reklam sevdiğin için sevmiyorum.Şaka canım böylede severim herkezi ama pop. puanın gözümde düştü ona göre[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Cnbc-e den sasmam...
Az reklam veriyor ve kisa..Ama önemli olan bu degil..

Hangi filmde kac reklam arasi vericegi ve ortalama ne kadar sürecegi deismiyo rahat oluyosun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında hocalarımız RTL'de falan film izlememizi tembihlerdi. Yalnız film'in 10. dk sında 20-25 dklık reklam girerdi. Bi 20 dk geçerdi yine 20-25 dk reklam abartısız.

Yine şanslıyız yani..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanallar para ile dönüyor, para reklamlardan sponsorlardan geliyor.. tamam.. tamam da? Merak içindeyim kaç çuval para kırıyorlar bu reklamlardan? Her programın dizinin sponsoru var. Ayrıca reklamlar jeneriğinin bile sponsoru var..Masraf falan bahane para dolu çuvallar şahane.. Yakından eve adam gelir TV'nin üzerine sticker yapıştıracaz ATV'nin emri diye..

Diğer taraftan Discovery, Cnbc-e seyrediyorum reklama yakalanmıyorum.. Filmleri sinemada veya DVD'de izliyorum reklama yakalanmıyorum..
Abi... abi o ne? Dur dur ya bi sani... ya bi indir elini.. ya biliyom pati reklam almış ama bu kadarıda fazla.. abi!!Hoop beklesene bi!

ATV reklam süresinden bayıltarak zirvede...
Atv sadece günah keçisi olarak seçilmiş ollup yerine başka kanal isimleri koyabilirsiniz[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dışında her bi saat başında en fazla 5 dakka reklam koyaiblirsin diye kurallar var ve her kanal için zorunlu bu. O zaman adamlarda reklamın fiyatını ona göre biçio ve filmin bölünen parçaları uzunca bi reklam gibi gelmiyo. Bide "bugün de bugün" diye megafonla ağlayan çocuğu alır o megafonuda, bütün bir bugünüde münasip bir tarafına... (kim yazmış bu kadar sürükleyici bir senaryoyu bi reklama?)[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgünüm ama rtükün öyle bir düzenlemesi yok. Belki yurt dışının "rtük" benzeri kurumlarının bir uyarlamasıyla karıştırılmıştır. En az 5-6 kere merak edip saat tuttum, rekor 25 dakka reklamdı, 15 dakkalık reklamlarda sık sık gördüm. Ayrıca dizilerde 20-25 dakka reklamdan sonra 15 saniyelik bir blüm gösteriyolar. Rtük işini yapıyo olsaydı o kanal bunu 150 kere yapamazdı. Ondan o topic direk yanlış..[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...