Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 BIKTIM. Film izletme : 30 dk. Reklam : 40dk 2 film izleyecem dedim 4 saat sürdü 3 saati reklam kardeşim bune[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aynen hele formula 1 de iyice b_k unu cikardilar yani... bugunde star gladyator u veriyor vermez olaydi keske 10 dakka film 20 dakka reklam...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o reklamlar olmasa o filmi de izleyemezdin.televizyonların tek gelir kaynağı reklamlar.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi suyunu çıkardılar valla 5 dakka izledim filmi aha gladiatoru şimdi 20 dakkalık bi reklam kodular. daha demin neydi görünmez tehlike vardı ulan 10 dakkada bir 20 dakkalık reklam koyuyolar bari reklamlarda reklam olsa sinir bozuyor. 1 veleti koyup MÜZÜK GELİOOOOOO GELDDİİİİİİ die reklam koyarlarsa ben televizyona uçan kafa atarım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 anartheelf,üzgünüm ama seni sırf reklam sevdiğin için sevmiyorum.Şaka canım böylede severim herkezi ama pop. puanın gözümde düştü ona göre[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben de severim reklamları[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi yıllar önce ferhan şensoy bi gösterisinde demiştiki; yahu tam oturmuşum tatlı tatlı reklam izliyorum şak diye bi film arası giriyo bütün asabım bozuluyo valla... onu hatırladım birden :D[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dogbert gladyatör için ne reklamı ki hala? seneler geçmiş üstünden. star inanılmaz uzun reklam veriyo.[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Cnbc-e den sasmam... Az reklam veriyor ve kisa..Ama önemli olan bu degil.. Hangi filmde kac reklam arasi vericegi ve ortalama ne kadar sürecegi deismiyo rahat oluyosun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Zamanında hocalarımız RTL'de falan film izlememizi tembihlerdi. Yalnız film'in 10. dk sında 20-25 dklık reklam girerdi. Bi 20 dk geçerdi yine 20-25 dk reklam abartısız. Yine şanslıyız yani..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Star cozuttu yav filmleri işkence gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 artık haberlerin arasında bile reklam veriyolar[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 trt2'den başka bir kanalda film izlenmez/hatta hiç bir program izlenmez (digiturk sinema kanalları hariç). hem güzel filmler oluyor hem de sadece bir kaç kez 1-2 dk.lık reklam arası oluyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kanallar para ile dönüyor, para reklamlardan sponsorlardan geliyor.. tamam.. tamam da? Merak içindeyim kaç çuval para kırıyorlar bu reklamlardan? Her programın dizinin sponsoru var. Ayrıca reklamlar jeneriğinin bile sponsoru var..Masraf falan bahane para dolu çuvallar şahane.. Yakından eve adam gelir TV'nin üzerine sticker yapıştıracaz ATV'nin emri diye.. Diğer taraftan Discovery, Cnbc-e seyrediyorum reklama yakalanmıyorum.. Filmleri sinemada veya DVD'de izliyorum reklama yakalanmıyorum.. Abi... abi o ne? Dur dur ya bi sani... ya bi indir elini.. ya biliyom pati reklam almış ama bu kadarıda fazla.. abi!!Hoop beklesene bi!ATV reklam süresinden bayıltarak zirvede...Atv sadece günah keçisi olarak seçilmiş ollup yerine başka kanal isimleri koyabilirsiniz[signature][hline]MONO(b)LOG[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yurt dışında her bi saat başında en fazla 5 dakka reklam koyaiblirsin diye kurallar var ve her kanal için zorunlu bu. O zaman adamlarda reklamın fiyatını ona göre biçio ve filmin bölünen parçaları uzunca bi reklam gibi gelmiyo. Bide "bugün de bugün" diye megafonla ağlayan çocuğu alır o megafonuda, bütün bir bugünüde münasip bir tarafına... (kim yazmış bu kadar sürükleyici bir senaryoyu bi reklama?)[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Aah ah. Bilmeden sallıyorsunuz, beni deli ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 selamon belge göster bone'nin dediği gibi valla şikayet ederim eğer doğruysa[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Üzgünüm ama rtükün öyle bir düzenlemesi yok. Belki yurt dışının "rtük" benzeri kurumlarının bir uyarlamasıyla karıştırılmıştır. En az 5-6 kere merak edip saat tuttum, rekor 25 dakka reklamdı, 15 dakkalık reklamlarda sık sık gördüm. Ayrıca dizilerde 20-25 dakka reklamdan sonra 15 saniyelik bir blüm gösteriyolar. Rtük işini yapıyo olsaydı o kanal bunu 150 kere yapamazdı. Ondan o topic direk yanlış..[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Dogbert, 29 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki: o reklamlar olmasa o filmi de izleyemezdin.televizyonların tek gelir kaynağı reklamlar. Bokunu çıkarmak nedir bilir misin?[signature][hline]hep aynı çalıyosun mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet ya yeni düzenleme gelmesi lazım artık:[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar