Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank

Rock

Öne çıkan mesajlar

sadece warriorlar tank olabilir.
tankın tam anlamı şudur: Aynı anda birden çok mobun saldırısı halinde bile uzun süre ayakta kalan ve mobların tümünün agrosunu üstünde tutabilen karaktere tank denir.

edit : imla
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 29 Ağustos 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı anda birden çok mobun saldırısı halinde bile uzun süre ayakta kalan ve mobların tümünün agrosunu üstünde tutabilen karaktere tank denir.

şamanlar o mobların tümünün agrosunu üstünde tutabilecek bi skille sahip deil.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 29 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
Tank olabilmek için yüksek hp ve armor olmasi yetmiyo. Shocklar her ne kadar agro aldirsada shamanlar tank olamazlar. Öte yandan druidlerin taunt dişinda herhangi agro alma yolu olmasada az bucuk tanklik yapabilir.

Challenging roar var druidde :) Bütün mobları üstüne topluyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ağustos 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet warriordan başka tank olmaz bence de.
-Paladin deli eder insanı.
-Druid main tank olamaz çünkü dps çok düşük. Nekadar taunt da etse tutamıyor üstünde[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tank demek , taunt demek degildir. CS ile 6 sn mob tutmak ta tank olmak demek degildir. Tank degidin kisi arkadan 39 kisi saydirirken o mobu ustunde tutan kisidir. Warrior disinde hicbir karakter ise bunu yapamaz. Duriddir Shamandir Paladindir , anca lvl 50 ye kadar tank olur. Mc de MD nin adlarini tutturursun de duride paladine shamana. Arkadan mageler bashlayinca gorurum ben o mobu kimlere tecavuz ediyor.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Instant aggro alabilen, aggro artiran vuruslari olan, yüksek armor ve hpli karakter.

= warrior.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Ağustos 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

NOOB TANK HOLD AGGRO YOU NOOB %&!!*½ Diye bağdıkları tipler varya insanları ha işte o benim bana bağırıyolar nedemni cunki öküz priest dmg meter'da sıra yapıcam diye mind blast atıyo, rogue aralıksız backstap, evis calışıyo mage desen ayrı dert lan iki dakka yavaş alt frost boltları derdin ne NEDNE GIERIYOSUN MILLETIN ARASINA AE ATICAM DIYE, Hunterlar ayrı bi dert pulla dersin adam aimed shot atar sonra uğraş dur neyseki kolay ölmüyolar son zamanlarda locklar başa dert oldu eskiden ne guzledi dmg veremezlerdi bizde mutlu mutlu takılırdık.

Tank işte kendi dmg'ı bi yana milletin dmg'ına bulaşan, aman addler'e dıkkat diye kıvranan ustuen kğfğr yiyip hala oynamaya devam eden tiptir, sunder armor'la tank olunsa ninemde olur ama ninemde sabır yok 90 yaşında hızlı yaşıyo artık rogue oynuyo o, benim vaktim cok sabırlıyım dayanıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

Tanka belli bi süre aggro sırası verilmezse veya mob başka yere döndüğünde saldırılmaya devam ederse
full epic tank en pro oyuncu bile bişi yapamaz düşük lvl isntancelerde biel milet 10 saniye beklemek yerine tankın dalıyo erken bitsin diye mob koşarken, melee ler vuramıyo öldürme süresi 30 saniye artıyo[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn veya Disorder
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...