KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yarın gidip alacam gerekenleri de bu işten iyi anlayan biri lazım msn / gtalk'da oturup konuşalım, bana yardım edebilecek biri var mı?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ekledim seni[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: KucukHusamettin, 31 Ağustos 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yarın gidip alacam gerekenleri de bu işten iyi anlayan biri lazım msn / gtalk'da oturup konuşalım, bana yardım edebilecek biri var mı? gel bize bu aksam konusalim :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar