Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fx5200 problemi

aLien_

Öne çıkan mesajlar

bilgisayarım yeni nesil grafikleri olan oyunlarda kilitleniyor. önce görüntü kayboluyor sonra ses ve arasıra resetliyor kendini. xp hata mesajı olarakta "geforce5200 sistem kararsızlaşmasına sebep oldu" diye bir mesaj geliyor. mesajın telnik içeriğindeyse windows sistem dosyalarında bir hata olduğunu gösteriyor. (bu arada sistem asus anakart, p4 2.4, 512mb ddr333 kingston) ama tekrarlıyorum diablo2 gibi oyunlarda bir problem yok ama örneğin halflife2 de bu sorun tekrarlıyor. fanlara baktım hepsi tıkır tıkır çalışıyor. biostan ısıları takip ettim orada da anormal birşey yok

sorum şu: bu problem kesin olarak ekran kartındanmıdır yoksa anakartla ilgili olabilirmi? tavsiyeleriniz ve görüşleriniz nelerdir? cevaplar için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I've lost my battle before it starts
My first breath wasn't done
My spirit's sunken deep into the ground
Why am I alone
I can hear my heartbeat
Silence's all around...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar nvidianın çıkardığı bütün sürücüleri denedim neredeyse forceware arşivi doldu taştı hiçbir değişiklik yok.:) bilgisayarla beraber gelen orjinal sürücüyü de yüklüyorum olmuyor. bu arada unuttuğum birşey var ekan kartının üretici firmasını bilmiyorum açıp baktım aletin üzerinde de hiçbirşey yazmıyor sadece fanın üzerinde bir işaret var onu da ben bilmiyorum ama kartın üzerinde fx5200 diye yazıyor. ilginize teşekkürler bu arada.[signature][hline]I've lost my battle before it starts
My first breath wasn't done
My spirit's sunken deep into the ground
Why am I alone
I can hear my heartbeat
Silence's all around...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...