Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bu muhtesem oyunun cıkmasına cok az kaldı.Oyun dogum gunum olan 7 agustosda pıyasada.Iste yenı serıden yep yenı ozellıkler. * ONLINE ozelligi var * Karakter tasarlamada yenilikler ve de görüntüleme.. * Multiple tap PSBB ile 2 sini karşılaştırma * KAmeralar daha iyi.. * Master lig de 64 takım var ve de şampiyonlar gibi bölgelere ayrılacakmış.. * Yapay zeka ve rakipler daha akıllı * Training mode daha da geliştirilmiş. * Korelilerin adları da doğru * " WE-SHOP " diye bir mekan olacak ve de exchange olacak.Championship manager datası kullanılacak.. * Eski serilere bağlı kalınmış. * 20 tane stadyum * Grafik geliştirtirme.Oyuncuların saçlarına hareket kazandırılacak. * Kaptana sorumluluklar fazla verilmiş.. * Susuzluk muhabbeti var topçular susayacakmış.. * Training de yeni modelar olacak * Editde yenilikler * Atak ve defans taktiklerinde gelişim. Oyunun ıcerdıgı takım lıstesı: TURKEY FENERBAHCE BESIKTAS 6ALATASARAY Scotland Celtic Rangers England Manchester Utd Arsenal Chelsea Liverpool Leeds United West Ham United Newcastle United Aston Villa Tottenham Hotspur Everton Blackburn Rovers Fulham Charlton Italy Internazionale Juventus AC Milan Lazio Parma Roma Bologna Chievo Perugia Udinese Brescia Spain Barcelona Real Madrid Valencia Deportivo La Coruna Real Betis Celta Vigo Real Sociedad Germany Borussia Dortmund Bayern Munich Bayer Leverkusen Hamburg Werder Bremen Schalke 04 Hertha Berlin Netherlands Ajax PSV Eindhoven Feyenoord Portugal Sporting Lisbon Benfica FC Porto France Monaco Marseille PSG Bordeaux Lyon Auxerre Lens Greece Olympiakos Panathanaikos AEK Athens Belgium Genk Anderlecht Club Brugge Ukraine Dynamo Kiev Russia Spartak Moscow[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 11 June 2003 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Simofle tarafından 11 June 2003 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Güzelmiş[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oh be fenerimiz gelmis oyuna sonunda,bekliyoruz 7 agustos'u varsa kapisan oynariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sen merak etme oyunda bıle 6 atar fener[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 daha çok var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: fizban, 11 June 2003 18:50 tarihinde demiş ki: oha gs nin oyunda bile adı 6Saray mı ? Adamlar iyi takip ediyolar valla gelişmeleri, helal olsun. dermişam[hline]Fizban(48:89 AM) : associated press lol[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bambürüğ baribürü[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nukem bak bende alıcam dms3 cıplı 340euro ... bu hafta alıcam sanırım ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bıde nukem o fıyatlara kdv dahıl deıl sanırım dımı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nukem baaktım kdv lı fıytatı 513 mılyon mu ne ona o parayı vercegıne ama 2 tane orjınal oyun verıyomus grand t. ıle gateaway ı gıt 550 mılyon a hemde cıplısını al...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Silthanas, 11 June 2003 20:39 tarihinde demiş ki: gamecube icin cikacak winning in yeni versiyonu... nintendo =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- Sony'nın ben bu oyunu bırakacagını sanmam.Ne yapıp eder yıne anlasır oyun fırmasıyla.Eger sadece gc de cıksa bıle,resıdent evıl gıbı zarara ugrayabılır oyun fırması.Resıdent evılde gc ıcın cıkaracaktı sadece ama yıne ps2 ye cıkarmak uzere hazırlık yapıyor.Cunku zarar ettı gc den.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ps2 rulaz en cok hangisinde satiosa ona cıkarmalari en uygunu neden bole acayip islere kalkıolar anlamam...[hline]BlackDagger is everywhere.... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 her gun gidip kadıkoyede oynuoz walla online olursa alırım ps[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Silthanas, 11 June 2003 14:21 tarihinde demiş ki: aha fener i bakalim ne kadar dandik yapmi$lar =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- Sen istediğin takımla gel karşıma ben Fenerbahçe ile atarım 6 merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben şurda iddia ediyorum ki winning eleven 6 we do it3 patch'inde kimse beni yenemez :) klüplerde inter ve man utd ezer geçer, nationalda ise arjantin olayı götürür. isteyen gelsin aksu bilgisayarcısının hemen yanındaki dükkana. sorun burda 24 saat bulunan bi can varmış kim o diye, göstersinler heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 peh! ps2 de neymiş:D *!bütün gücüyle PS2'ye saldırmaktadır*:D:D[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 milli takımlar yok mu? menüler ingilizce mi japonca mı oyuncu adları? spiker japon değilse oynamam ben :P "Kasama deşmahta!" "Shuutooo!" "Kira parasını unutma" (bariz böyle diyodu we'4'te, 6'da yok ama :()[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Tabıkıde oyun normalde japonca, patch sayesınde menuler ıngılızce olucak.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bu arada yazdıklarım sadece klup ısımlerıydı, mıllı takımlar tabıkıde var[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 buraya bile 6s yazmış ya mauhauha, nasıl bir kıskançlıktır artık bu eskiden kalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 kıskanclık degıl el alıskanlıgı, bu bolumde rıca edıyorum spor muhabbetı yapmayalım. ( hem 6s'ye 6 atıcaz hemde kıskanıcaz.Nasıl bır mantıktır bu )[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar