Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 neyse bu topic cıvıdı başka topicleri patlatalım ;)[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 topic patlatmak çok hoş galiba... chate dönüştürmeyelim forumu lütfen yorumunuzu yapın çekin gidin ayıp be yöneticiler nerde ??? buraya üye olurken konuları patlatmmanın hoş olamdığı patlatınnı balonu patlatlayacağını okumadınızmı?? 40 yılda bir konu açıyoruz 1-2 kendini bilmez gelmiş oyun oynuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 alın size Human_Champion yani admin yani totemic bow ve Gm :)[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 12*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hadi patlatın bakalım başka topicleri. aman da aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 genel yönetici gelmiş kaç kaç kaç :Dsevgili yöneticim bizim forumda adettendir böle hiçbirimiz ulaşamayacağı bişey olduğu zaman 10 mesaj sonra patlıyo,napcan açız[signature][hline]céska républica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o anca bagırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu arada o 2 3 msj yukardaki totemic bow deil bence çünkü bi japko totemic bow un ss sine bakın (öküz gibi :D ) bide buna bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu japko deil usko[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 12*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 topic patlatmaktan bahsediyorda. bu topicin amacı ne? aoe dm yi kilitleyen arkadaşa öpücükler (mantıklı olarak düşünülünce sonradan kilit açıldı o ayrı)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 31 Ağustos 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 31 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: bu japko deil usko uskoda totemic bow olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o tota deil. long bow veya siege bow. tota lightning bazlı. poison deil. onun gm olduğunu nerden biliosunuz ki ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla bana totemic bow dedi japonlar bilmiyorum kendisi gm oluyor event te görmüştüm ss almıştım fakat kaydetmeyi unutmuştum elindeki silahı çok merak etmiştim ama sormak aklıma gelmemişti :) (ss olmadığından kime soracam) pek online olmuyor gmler sadece maille ulaşabiliyoruz anca bir event sırasında görmek mümkün bir arkadaş moradondayken alınan bir ss yi yolladı.. styx japkodaki en yüksek npli warrior yada onlardan biri 100k dan fazlaydı o item almış ss yi çeken o değil... konuyu açmamın sebebine gelince geçen bir konuda gm resimleri olduğu söylenen ssler yayınlanmıştı photoshopla yapıldığı anlaşıldı bende arkadaşlara bir gm nasıl olur onu göstermek istedim helede elinde totemic bow olduğu söylenen deli bir alet bu ss nin uğrunda konu açılmasında ne hakkında açılsın? yönetici arkadaşlara teşekkür ederim direkt müdahale etmişler babam hastaydı şu saate kadar hastanedeydim anca gördüm ve konuyu cevapladım . bu bölümde son zamanlarda konu patlatmak "moda" olmuştu örnek teşkil eder umarım konuyu patlatılması amacıyla açmadım bir şeyleri paylaşmak amacıyla açtım nede olsa bilgi paylaştıkça çoğalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar