DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Windows 98 veya Windows XP'de bulunan Denetim Masası sayesinde görev çubuğu üzerinde bulunan saatin yanına istediğimiz yazıyı yazabiliyoruz. Aşağıda örnek resmini gördüğünüz yazı ekleme işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatalım; 1) Öncelikle "Başlat" menüsüne tıklayıp buradan "Denetim Masası"na girin. 2) "Denetim Masası"na girdikten sonra karşınıza çıkan pencereden "Bölge ve Dil Seçenekleri" kısayoluna tıklayın. 3) Bu aşamadan sonra karşınıza çıkan ilk penceredeki "Özelleştir" tuşuna tıklayın. 4) Bu adımı da gerçekleştirdikten sonra karşınıza yeni bir pencere çıkacak. Çıkan bu pencerede bulunan "Saat" sekmesine tıklayın. 5) Bu adımdan sonra penceredeki "Saat Biçimi" yanında bulunan kutucuktaki yazıyı SS:dd 'Görünmesini İstediğiniz Yazı' şeklinde değiştirin. Örnek; 6) Bu aşamadan sonra bu pencerede bulunan "Tamam" tuşuna tıklayıp bir sonraki pencerede karşınıza çıkacak olan "Uygula" tuşuna basın. Bu aşamadan sonra saatinizin yanında yazmış olduğunuz yazının göründüğünü göreceksiniz.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Saol da niye bi görüntü hoşluğuı sağlamıyo.Paylaştığın icn saol.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 euheh saolda bunu cogu kişi bilir sanırım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben bilmiodum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben biliodum ama cok itici bisi tabi bu benim dusuncem:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar