Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock/mage

Asgard

Öne çıkan mesajlar

said:
Razien, 30 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Soullink sanırım dispel oluyordu ,priestler yenebilir

Priest e karsi felhunter kullaniyorum tabiki. 60 resist pet den geliyor ustumdeki itemlardanda 40 a yakin geliyor 100 resist. pet in zaten devour magic i spell lock i var. mana drain le genelde manalari cok rahat bitiyor dispell le ugrasip birde dot atmaya kalkarlarsa. priest le duelde shadow priest holy farketmez is manasini bitirmekte cok zorlanmiyorum ama uzun suruyor. tabi kaybettigimde oldu o ayri resist olayi cok onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

lol komik seyler yazılmıs ona karsı felhunter kullanıyorum yok sole yok bole AV de karsında priest i gordugunde bi dk hemen bi felhunter summon edem plz mi diyeceksin

warlock acman iyi olmus bencede warlock ta kendini daha cok caster gibi hissedersin mage gibi bi kac tusla oynamazsın sunu at bunu at life tap derken baya eglebilirsin diye dusunuyorum..
su an mage sadece water i ve poly si icin grup ta oluyo..ilersini dusunursen yazılmıs bende yazayım 60 oldugunda direk set item ini toplarsin 15 kisilik ubrs grubunda bile sadece 1 tane warlock oluyo dreadmist ciktiginda direk alıyo aynı ubrs grubunda 3+ mage ya da dier class lardan oluyo rollamana bile gerek kalmadan bi de bakmıssın 1 haftada setini tamamlamıssın..
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan 3 mobu kesmek için o kadar uğraşıyorsan yazık günah yav o comboları yapmak falan. Ben peti yolluyorum 3 mob ona dalıyor sonra petle aynı mobu kesiyoruz tek tek. Basit ve kullanışlı :) Petin HP azalırsa önce heal sonra mob paylaşıyoruz ama genelde sorun olmuyor satryler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 30 Ağustos 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
lol komik seyler yazılmıs ona karsı felhunter kullanıyorum yok sole yok bole AV de karsında priest i gordugunde bi dk hemen bi felhunter summon edem plz mi diyeceksin

Warlock bir char in varmi yani daha onceden nasil oynandigi hangi petlerin kullanildigi neyin ne oldugu hakkinda bir bilgin varmi ? cunku bu soyledgin laf son derece abes kacti. Zaten yazimi okursan 1vs1 den bahsediyorum.

Simdi aciklayayim biraz Demonology Talentlarini. Fel Domination sayesinde bir warlock 0.5sn de herhangi bir peti summon eder. 15dk cooldown i vardir bu ozelligin.

Master Demonologist talent i ile Felhunter in ve senin herseye olan resist in 60 artar. Felhunter in zaten var olan resist iyle beraber 220+ resist i olur herseye. Karsida warlock varsa banish etmesi cok zordur. Butun spell lere karsi cok saglam resist i vardir.

Felhunter da devour magic vardir 600+ heal olur.

Paranoia (stealth detection) ile rogue lari cok rahat gorebilirsin yani dikkatliysen bir rogue un gelip ambush atmasi neredeyse imkansizdir.

Soullink pet e 50% dmg verdiginden devour magic le heal edersin cok zor olur. Uzerindeki Magic debufflari kaldirirsin.

Spell lock i zaten herkez biliyor. Yeni patch de 4sn silence da eklenecek spell lock edildiginde.

Bunlar goz onune alindiginda AV de warlock san ve Soul Link in varsa senin icin en iyi pet Felhunter dir. Bu sayede pet in zirt pirt olmekten kurtulur cok uzun sure ayakta tutarsin gerekli oldugunda VW summon edersin 0.5sn de 2.5k dmg lik shield i acarsin. Olmadi Demonic Sacrifice yapip HP nin %3 u kadar 3sn de bir heal olursun. ( 5.2k HP im var buff siz 150+ heal oluyorum 3sn de bir VW i sacrifice edersem.)

Umarim warlock hakkında olan bilgisizligin birazcık giderilmistir.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 31 Ağustos 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1mam, 31 Ağustos 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
said:
Dethatt, 30 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Soullink warlock u zaten 1vs1 de yenebilecek hic bir class yok ne rogue ne mage ne warrior.

Haha sadece gülüyorum

keske yeni account acip mesaj atacagina gercek account inla mesaj atmayi tercih etseydin. Belki gulmek yerine dusuncelerini paylasabilirdin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
Dethatt'a genelde katilmakla beraber, tek alabilecek classin berserk state'de axe veya polearm kullanan arms/fury warrior olabielcegini savunuyorum : )

evet cok zorluyolar axe/polearm degilde UF li bi warrior cok zorluyor. Knockback effect i yuzunden. Hele bide cast time a denk gelirse kotu oluyor. Ama onada nerf geldi patch de stun effect ine cevirdiler.

Ben hic bir zaman warlock ezer ben soleyim boleyim demiyorum. Ama soullink li bir warlock cok uzun ayakta durur. bir warriordan bir paladinden cok daha fazla dayanir.Dmg i azdir DD si yoktur sadece dot ve drain yapar. Uzerinizde iyi stamina ve dmg increase itemlari varsa yasadiginiz sure boyunca dot larla ve drain le cok fazla dmg verirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 30 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
mage in warlock u uzmesi gibi bi ihtimal bile soz konusu degil. dovmesi baska seydir uzmesi baska bi olay. yaninda imp i olan bir warlock u tabiki uzebilirsin o ayri ama normalde duel den bahsediyorsak warlock dmg almadan mage i oldurme sansina sahip eger SM/Ruin build indeyse. Soullink warlock u zaten 1vs1 de yenebilecek hic bir class yok ne rogue ne mage ne warrior.

Warlock mage tarafından nasil üzülür bi bilsen hüngür hüngür aglatirlar lock u.
Soul link e basilir kafaya yenen purge ertesi kendisinden geçilir soul link basilir kafaya inin ms ww ertesi yer öpülür soullilnk basilir ambush bs vanish ambush cb evis ile öptürülür soul link basilir kafya inin dispell densonra yenen bir kisim dot ve mb mf etsesi kendinden gecilir
Soul link basilir arcane powerli mage patlatir soul link basilir frost mage fblast nova coc pom fb nova coc blast eder ikide yadar döner ae koyar ortaya mis gibi
vs vs
yani söyle olurdu böyle olurdu yazmakla olacak seydegil burada herkez her karakterle oynamis yada kendi krakteri hakkinda bilgiye sahip şu olurdu bu olurdu demek olmaz zaten oyunda herşey görülüyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Bence mage ac benim 60 locukumda var 60 mage imde lockta shard derdi rogue derdi bitmez fear bug wariorlarin fear karsi imunerli derken pvp de eksik kalirsin 2.5 snylik shadow bolt en onemli silahindir 2.5 sn ye de atana kdr kafana yemedigin kalmaz hantalsindir tek sansin petindir pet geride kalir petsiz kalirisn olur durursun duellerde her sey olabilir...soul linkli bi locku bi mage nasi yener aoe etkili bi buyu kulanirsan pet 5 snyede iner cunku hem kendi yedigi hem senin yedign dmg leri tasiyamaz(peti uzaktami tutun petin verdigi dmg i kulanamazsin 3 duelde 1 isine yarayabilir) instance larda sadece cos+sb ikilisi disinda bi sey kulanmazsin arada ss atrsin atmayi unutrsan vay haline crtic dmg leri ruin/sm de inanilmazdir sb atacak taktik gelistirip mc itemlerini toplarsan is yaparsin ama isni iblen bir frost mage e karsi etkisiz kalirisn..
mageler de insatance larda koyun yapr su dagitir 2,3 buyu secenegin vardir ama hareketlsindir ,duelde hantal kalmazsin arcane power aldign zmn cogu claas koyundan cikamaz bile,blastwave alirsan 5 li comboyla koyundan cikan adm yeri yalar, 2 siylede oynadim ve mage ac derim lvl 60 bir lock un shard derdi oyunu zehir etmeye ytr bile..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 31 Ağustos 2005 06:38 tarihinde demiş ki:
Kankalar siz hangi locklarla duel yapıyorsunuz ya duel de lock üzen magelere soruyorum bana da bi kaç tip verirmisiniz acaba?

Tip 1 ruin succubusla gezer bu tipler genelde çok güzel olur özellikle şu şekilde aglatilir.
lock a sheep bas succuya iki koy yamulsun don lock a normal acilisini yap üz o lock u
Tip 2 demonologist lock
hiç sheep felan hikaye bas arcane poweri trinketi ver abiye ae blast pom fire yada frostsan nova coc pom frostbolt ile üz amcayi.
Tip 3. bende küpek var petim üzer casteri tipi
2. tip şekli ile üzülmek tercih edilsene ai di dampendi bi temiz iptal et üzülsün amca
vs vs[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

simdi benim warlock`a bir taktigim var mage olarak egerki imp/void degilse. succubus felhuntera karsi hangisi varsa tam seduce cast edicek mesela o sirada cs atiyorum warlocku poly yapip succubusu kesiyorum. felhunter`da direk cs atip poly yapip kesmeye basliyorum. sonra zaten bir warlocku tek basina yenmek cok kolay[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...