Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaslar hangli classi onerirsiniz güc yönünden sormuyorum grp icinde aktif raid icinde aktif olma gibisinden yarin sabah büyük bir ihtimalle 2 sinden birisini acacagim en sevdigim rogue karakteri bitirmemle artik bir büyücü zmninin geldigini düsündüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mageler daha çok tavsiye ediliyor high level instancelerde , polymorph , conjure food&water .p yüzünden. ama mc'de warlockun ss olmaz ise olmaz , dotları da oldukça işe yarıyor. summon olayı da iyidir aslen. petleri az bi vasat diyolar.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 himm anladim bide sunu soracam solo takilmada herkes warlock iyidir diyo ama arkadasin magesiyle oynamistim kisa bir süre soloda üstüne yok gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 demin bir baslikta arkadas shadowboltun 2500-4500+ vurdugunu soledi ve bu beni oldukca cezp etti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 warlock mu solo da mage den iyi imis komik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 warlock pvp überdir bence itemlerin iyiyse özellikle 3650 dmg yediyimi bilirim ama adamın itemleri çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 solo derken pvp manasinda solemistim sende haklisin yazmamisim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben mage ile un'goro devilsaurlarını sololayamazken warlock voide tanklattırp çok güzel kesmişti. aoe açısından mage daha başarılı gözüküyor sanki , ama hellfire ve rain of fire'ın damagelerini hiç bilmiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mage ile daha kolay solo vs yaparsin, pvp de de locku üzer. Ama her yer mage öyle bir gercek var. Warlock olursan günde 10 tane whisper alirsin UBRS icin, ama seni degil soulstoneunu sevdiklerini hissedersin : ) Ayrica sayilari az oldugu icin MC droplarini falan cabuk tamamlarlar[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bi sorum daha olacak arkadaslar talentleri ayarlamayi calisirken bir belirsizlige düstüm blizz forumlarinda cogu kisi pet talentlerine yonelmis ama ben curse ve ve diger damage büyülerine yonelmek istiyorum sizce bu mu daha iyi yoksa petlere yonelmekmi daha iyi olur:) newbiee sorusu ve ben bir newbieeyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Head, 30 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: ben mage ile un'goro devilsaurlarını sololayamazken warlock voide tanklattırp çok güzel kesmişti. aoe açısından mage daha başarılı gözüküyor sanki , ama hellfire ve rain of fire'ın damagelerini hiç bilmiyorum. hellfire i healresiz atan lock ölür abi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 birde fellhound mu ne ole bir pet varmis karsi tarafin büyüsünü kitliyormus ve 8 sn büyü yapamiyormus oda baya hos bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Soloda warlock. Magenin çok az hpsi var, yanında healer yoksa ikide bir yemek yemek+su içmek zorunda kalıyorsun. Warlockun peti var, life tap diye bir özelliği de var, soul siphon ve drain lifeyle birleşince, grind/farm/quest vs vs yaparken tek downtimen şehre gidip item satmak olur. "Yok olmaz öyle şey" demeyin benim main charım warlock :) Zamanında Azshara'da az demon grindlemedim ^^ *demon: Bir warlock için grindlemesi en kolay mob. Üçünü aynı anda halledebiliyorsun. Örnek. Üç tane Legashi Satyr gördüm. Biri Hellcaller, diğer ikisi Rogue. Helcaller'i enslave ediyorum, Rogueler buna saldırıyor. Ben petimi bir Rogue'ye odaklayıp büyülerimi atıyorum, diğerini banishliyorum. Bu ölünce petimi (Hellcaller) banishlinin üstünde tutuyorum, banish bitince aggro Hellcaller/petimin üstünde oluyor. Az dmg veren büyüleri atıp aggroyu Hellcaller'in üstünde tutuyorum, Rogue öldükten sonra Helcaller'e "stay" komutunu verip, 30 yard kadar uzaklaştıktan sonra release yapıyorum. Bir kaç nukeyle yere yatıyor zaten. Hop 3 mob öldü :P Benim hiç hp gitmiyor, arada life tap+drain life yaparsam full hp/ yüksek manayla lootu aldıktan sonra diğer demon grubuna doğru yola çıkıyorum. Toplam 1-1.30 dakka sürüyor bu 3 demon. Mage de aoe ile bu işi halledebilir; ama sonda manası bitik, hpsi yarıda oluyor benim bildiğim kadarıyla. Healer+warlock veya Healer+mage grubu çok süper iş yapar. Bi ara bi mage arkadaşımla Warlock+mage aoe mania** yapmıştık :P **BKZ: Warlock kendisine ve mageye healthstone verir, kendisine soulstoneyi çakar (just in case, hellfirenin self dmgsi öldürürse diye), etraftan 10-15 mob çekip en güçlü aoe büyülerini yaparlar (benim büyüm Hellfire mesela). Bir kaç saniye sonra mobların hepsi ölü yerde yatıyorlar :-P Önerim: bir mage aç, lvl 20ye kadar oyna. Sonra bir warlock aç, lvl 20ye kadar oyna. Hangisi ile daha çok eğlenirsen onunla devam et. Büyük ihtimalle mageyi seçeceksin, warlock çok fazla taktik, durumu kontrol altına alma, kontrolü elinde tutma, mantık yürütme vs vs istiyor. İnsanlar genelde basit yolu seçtiklerinden oyunda en az bulunan class warlock, en çoksa rogue. Endgame instancelerde warlock ve mage isteniyor, ama warlocksan daha çok şanslısın; çünkü oyundaki rare high-lvl warlocklardan birisin. Hatta lvl 60 warlockların portraitine gri dragon (rare sembolü) konulmalı ^^ Talent olarak SM/Ruin buildini öneririm, birine sorsan o yazar, benim hesabım frozen karakterime bakamıyorum =/[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 30 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 burdaki doğru ise gaza gelip mage kas :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eger bliz mage'lere gicik mi konusuna bakarsan goreceksin ki mage'lerin her attiklari resist oluyo. ordaki arkadaslara gore acmaman lazim mage... burdakilere gore warlock acmaman lazim... sen kafana gore takil yani. mage olursan insanlarin water icin aldigini goreceksin, lock olursan ss icin aldigini farkedeceksin... kimse oynadigina bakmiyoda.. neyse acmicam agzimi. mage ol.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Mage ile daha kolay solo vs yaparsin, pvp de de locku üzer. Ama her yer mage öyle bir gercek var. Warlock olursan günde 10 tane whisper alirsin UBRS icin, ama seni degil soulstoneunu sevdiklerini hissedersin : ) Ayrica sayilari az oldugu icin MC droplarini falan cabuk tamamlarlar mage iyi solo yapmasının nedeni kendi suyunu ekmeğini yapmasıdır yoksa nuke lerinin vsnin mage den düşük olduğundan değil.pvpde de soullink li adamı yenme gibi bir ihtimali yok mage in warlock staffla falan dalmıyorsa.soullinksizde başabaş bir karşılaşma oluyor.warlock aç sen. [Bu mesaj EarS tarafından 30 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hehe arkadaslar cok saolun kararimi verdim beni uzun bir can sıkıntısından kurtardiniz herbirinize ayri ayri tesekkür ederim not:bende karakteri yanlis acinca veya digerlerine gore bnm karakterim kotuyse bunalima giriyorum acayip pisikopatim:) wow delirtti beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İkisinide dene hangisi daha çok zevk verdiyse onu oyna diyecem ama warlock biraz daha yorucu mageye göre[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 birde aklima gelmisken warlock acacam ama talentlerle ilgili aklima takılanlar var demonologye (pet) mi agirlik versem yoksa affliction ve destructionami agirlik vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Önceki mesajımda dediğim gibi SM/Ruin yap. Googleden ara "sm ruin" diye belki çıkar bişiler, ya da hesabı aktif bir warlocka sor o yazar sm/ruin buildini. Warlock açtığına sevindim, aramıza hoşgeldin genç :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 pvp açısından diyorsan, arcane/fire mage ile ağlatırsın herkesi. sadece saniyeler sürüyor adamı kesmen, fakat şu günlerde resistler bizi ağlatıyor :) warlocklar hakkında pek bi bilgim yok.[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 priestte olabilirdin en cok aranan classlardan biride priest :D[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: [b]neyse acmicam agzimi. mage ol. +1[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mage in warlock u uzmesi gibi bi ihtimal bile soz konusu degil. dovmesi baska seydir uzmesi baska bi olay. yaninda imp i olan bir warlock u tabiki uzebilirsin o ayri ama normalde duel den bahsediyorsak warlock dmg almadan mage i oldurme sansina sahip eger SM/Ruin build indeyse. Soullink warlock u zaten 1vs1 de yenebilecek hic bir class yok ne rogue ne mage ne warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar