Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock/mage

Asgard

Öne çıkan mesajlar

mageler daha çok tavsiye ediliyor high level instancelerde , polymorph , conjure food&water .p yüzünden.

ama mc'de warlockun ss olmaz ise olmaz , dotları da oldukça işe yarıyor. summon olayı da iyidir aslen.

petleri az bi vasat diyolar.[signature][hline]valandil ownz j0o!
gonna break down the doors.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

ben mage ile un'goro devilsaurlarını sololayamazken warlock voide tanklattırp çok güzel kesmişti.

aoe açısından mage daha başarılı gözüküyor sanki , ama hellfire ve rain of fire'ın damagelerini hiç bilmiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o!
gonna break down the doors.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

Mage ile daha kolay solo vs yaparsin, pvp de de locku üzer.
Ama her yer mage öyle bir gercek var.

Warlock olursan günde 10 tane whisper alirsin UBRS icin, ama seni degil soulstoneunu sevdiklerini hissedersin : ) Ayrica sayilari az oldugu icin MC droplarini falan cabuk tamamlarlar[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorum daha olacak arkadaslar talentleri ayarlamayi calisirken bir belirsizlige düstüm blizz forumlarinda cogu kisi pet talentlerine yonelmis ama ben curse ve ve diger damage büyülerine yonelmek istiyorum sizce bu mu daha iyi yoksa petlere yonelmekmi daha iyi olur:) newbiee sorusu ve ben bir newbieeyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 30 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
ben mage ile un'goro devilsaurlarını sololayamazken warlock voide tanklattırp çok güzel kesmişti.

aoe açısından mage daha başarılı gözüküyor sanki , ama hellfire ve rain of fire'ın damagelerini hiç bilmiyorum.
hellfire i healresiz atan lock ölür abi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Soloda warlock.
Magenin çok az hpsi var, yanında healer yoksa ikide bir yemek yemek+su içmek zorunda kalıyorsun.
Warlockun peti var, life tap diye bir özelliği de var, soul siphon ve drain lifeyle birleşince, grind/farm/quest vs vs yaparken tek downtimen şehre gidip item satmak olur.
"Yok olmaz öyle şey" demeyin benim main charım warlock :)
Zamanında Azshara'da az demon grindlemedim ^^

*demon: Bir warlock için grindlemesi en kolay mob. Üçünü aynı anda halledebiliyorsun. Örnek.
Üç tane Legashi Satyr gördüm. Biri Hellcaller, diğer ikisi Rogue. Helcaller'i enslave ediyorum, Rogueler buna saldırıyor. Ben petimi bir Rogue'ye odaklayıp büyülerimi atıyorum, diğerini banishliyorum. Bu ölünce petimi (Hellcaller) banishlinin üstünde tutuyorum, banish bitince aggro Hellcaller/petimin üstünde oluyor. Az dmg veren büyüleri atıp aggroyu Hellcaller'in üstünde tutuyorum, Rogue öldükten sonra Helcaller'e "stay" komutunu verip, 30 yard kadar uzaklaştıktan sonra release yapıyorum. Bir kaç nukeyle yere yatıyor zaten. Hop 3 mob öldü :P
Benim hiç hp gitmiyor, arada life tap+drain life yaparsam full hp/ yüksek manayla lootu aldıktan sonra diğer demon grubuna doğru yola çıkıyorum. Toplam 1-1.30 dakka sürüyor bu 3 demon.

Mage de aoe ile bu işi halledebilir; ama sonda manası bitik, hpsi yarıda oluyor benim bildiğim kadarıyla.

Healer+warlock veya Healer+mage grubu çok süper iş yapar. Bi ara bi mage arkadaşımla Warlock+mage aoe mania** yapmıştık :P

**BKZ: Warlock kendisine ve mageye healthstone verir, kendisine soulstoneyi çakar (just in case, hellfirenin self dmgsi öldürürse diye), etraftan 10-15 mob çekip en güçlü aoe büyülerini yaparlar (benim büyüm Hellfire mesela). Bir kaç saniye sonra mobların hepsi ölü yerde yatıyorlar :-P

Önerim: bir mage aç, lvl 20ye kadar oyna. Sonra bir warlock aç, lvl 20ye kadar oyna. Hangisi ile daha çok eğlenirsen onunla devam et.
Büyük ihtimalle mageyi seçeceksin, warlock çok fazla taktik, durumu kontrol altına alma, kontrolü elinde tutma, mantık yürütme vs vs istiyor. İnsanlar genelde basit yolu seçtiklerinden oyunda en az bulunan class warlock, en çoksa rogue. Endgame instancelerde warlock ve mage isteniyor, ama warlocksan daha çok şanslısın; çünkü oyundaki rare high-lvl warlocklardan birisin. Hatta lvl 60 warlockların portraitine gri dragon (rare sembolü) konulmalı ^^

Talent olarak SM/Ruin buildini öneririm, birine sorsan o yazar, benim hesabım frozen karakterime bakamıyorum =/[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!

[Bu mesaj Hergonan tarafından 30 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger bliz mage'lere gicik mi konusuna bakarsan goreceksin ki mage'lerin her attiklari resist oluyo. ordaki arkadaslara gore acmaman lazim mage...

burdakilere gore warlock acmaman lazim...

sen kafana gore takil yani.
mage olursan insanlarin water icin aldigini goreceksin, lock olursan ss icin aldigini farkedeceksin... kimse oynadigina bakmiyoda.. neyse acmicam agzimi.

mage ol.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
Mage ile daha kolay solo vs yaparsin, pvp de de locku üzer.
Ama her yer mage öyle bir gercek var.

Warlock olursan günde 10 tane whisper alirsin UBRS icin, ama seni degil soulstoneunu sevdiklerini hissedersin : ) Ayrica sayilari az oldugu icin MC droplarini falan cabuk tamamlarlar

mage iyi solo yapmasının nedeni kendi suyunu ekmeğini yapmasıdır yoksa nuke lerinin vsnin mage den düşük olduğundan değil.pvpde de soullink li adamı yenme gibi bir ihtimali yok mage in warlock staffla falan dalmıyorsa.soullinksizde başabaş bir karşılaşma oluyor.warlock aç sen.

[Bu mesaj EarS tarafından 30 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mage in warlock u uzmesi gibi bi ihtimal bile soz konusu degil. dovmesi baska seydir uzmesi baska bi olay. yaninda imp i olan bir warlock u tabiki uzebilirsin o ayri ama normalde duel den bahsediyorsak warlock dmg almadan mage i oldurme sansina sahip eger SM/Ruin build indeyse. Soullink warlock u zaten 1vs1 de yenebilecek hic bir class yok ne rogue ne mage ne warrior.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...