Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

force crystaller

karareis

Öne çıkan mesajlar

ya bende eskiden kalma bi kac tane kristal var buyuk ihtimal dandirikler beyaz mor sarı var bunlar en ucuz kactan satılıo su anda bi debi npcden mendalorian intoframe die bi sey dustu ne ise yarar bu asadaki topici uplıcaktım ama 100 mesajın altında olunca uplanmıyomus o yuzden yeni topic actım kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin icin uplarim ama tam bilemiycem[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

yok asada bi baska topic var bu konularla ilgili de iki gundur mesaj atılmamıs bende cok mesaj atan biri diilim 100 u gecmio mesajım atamadım oraya 2 gunu gecen topıclere 100 mesajı gecmemıs kullanıcılar atamıomus bu fakelere onlem olarak ondan yenı topıc actım
su crıstal fıyatları hakkında bı bılgısı olan varsa bı de su mendalorıan ıntroframe ne ıse yarar soleresenız sevınırım
Sosyal ağlarda paylaş

o renklileri hiç satma bence..yani evinde şekil diye dursa bile daha iyi azıcık paraya satıcağına..renksiz kristal varsa büyük ihtimal "fair"fır..bu aralar bulunmuyo başka.o da çok pahalıya gitmez ama jedi olmayı düşünmüyorsan onu satabilirsin bence[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...