OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bolluk insana neler yaptırıyor. :) [signature][hline]pffKritiğiniz bol olsun[Bu mesaj OffChu tarafından 31 Ağustos 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 icy chill enchant görmüştüm ben bi level 13 oyuncunun silahında ama o hiçbi şeymiş bunun yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu adami döverim ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Olayı yanlış anlamışım... Edit[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 31 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hehe lvl30 adama Crusader enchant yapmistim. Anlatmaya calistim gerek yok o elindeki silahi 2 lvl sonra birakacaksin zaten parana yazik skill lerine para yetistiremeyeceksin 2 saat dil dokmustum oda arkadasim oyunu birakti parasinida bana verdi cok param var yaptirmak istiyorum. Bi yandanda adam bilmiyor gereksiz yerede parasini almak istemiyorum ziyan olacak ama kabul ettiremedim yapmak zorunda kaldim. Bugunde aklima gelmisti esasinda rogue char acip main hand e crusader off-hand a +15agi bracer stamina gloves +agi nevar ne yoksa yapayim ortalikta dolasayim diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Overkill :) [Bu mesaj Phlox tarafından 31 Ağustos 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 silin bu adamın karakterini oynamasın hiç[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kazmaniza e demonslaying yapin kazı yaparken mum kullanmayin :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 L60 adamlarda bile bu kadar yok :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 phlox o nasi resim ya. isin kotusu lvl 38 mage`de bendeki kadar travelers backpack var nasi oluyor anlamadim :) yani 38 dedigin adam disindan tirnagindan artani mounta vermesi lazim hehe[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Millet astı olayı artık. cogu kisi 2. 60 charı kasıyor. (3. yu kasanlarda var ) :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Phlox in ss biraz yazış gibi geldi bana ne bileyim Full enchant Libramlar dail ? Kuzum ne dolduruyorsun ne gerek var 38 adama 2 tane tb[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malagant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Staff of Dominance'a Demonslaying yaptıranı da gördük.. yukarıdakilerden en ufak farkı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Daha iyisi var staff on dominianceye weap dmg +9 adam sopalayarak kesen cinsten[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Libram regleri ? [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerf yazmayın kardeşim, maymun gibi atlıyorum sabahları =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben The Butchera Demonslaying yaptırdım içim acıdı bunlara ne demeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerf nefr:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Regalya, 31 Ağustos 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Daha iyisi var staff on dominianceye weap dmg +9 adam sopalayarak kesen cinsten +9 dmg yine mantıklı olur çüknü demonslayingli SoD'ı olan oyuncu bir druiddi... ağlıyorum[signature][hline]Fridge - Undead Mage - Burning Legion Romork - Troll Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ama o adamın ne +9 a nede demonslaying e ihtiyacı var :) [Bu mesaj oradaburada tarafından 31 Ağustos 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: aKuMa, 31 Ağustos 2005 10:16 tarihinde demiş ki: Millet astı olayı artık. cogu kisi 2. 60 charı kasıyor. (3. yu kasanlarda var ) :) 3. 60 imi kasiyorum su an ama aptal degilim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar