Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ewet haftasonunda SL beta ya başladım :] %500 Xp bonus (beta only) sayesinde 1 gecede lvl 40 bi shade yaptım :D Aslında bu %500 olayı normal oyunda da olsa süper olurmuş diye düşündüm acaip zevkli ya deli gibi Xp akıyo 3-5 mob kesip level alınıyo heh... Neyse ara ara NDA kalkana kadar ufak tefek bahsederim oyundan... NDA kalkıncada SS ler gelir :] Not: NDA diyip duruyorumda NDA varmı yokmu bilmiyorum hihoh ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Shade nasıl yani piercing agent gibi mi yoksa tamamen ayrı bir rü mü? ve yeni enforcer modeli olan türü denedin mi hiç?[hline]Kalplerdeki Kaymak ~/ ~/ Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ve NDA ne?[hline]Kalplerdeki Kaymak ~/ Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Non-Disclosure Agrement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bendede SL var bi ara yeni char açıp beraber oynayalım[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Abso Shade Piercing Agent a benziyor... sneak att. fast attack ve piercing ana skilleri onun dışında pek bi olayı yok tabii sağlam evade leride olucak sanırım daha nano ları pek inceleyemedim Etrafı gezmekten heh :] Dark'ım Sun'ım benim Shade in nick Shadiex (Erl diycek gene ne kadar yaratıcısın diye lol) girince bi tell at zaten lvl almak inanılmaz kolay beta da 1 günde yakalar ertesi gün geçersin beni heh dedikleri doğruysa 2-3 günde rahat lvl 100+ olunabiliyomuş ki dün ben çok az oynayarak 40 yaptım. Keeper daha deneyemedim zaten dedimya dün başladım :D bunu bu akşam bi 100 :P yapiyim yarında keeper açarız...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 14 July 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 benim 17 keeper var team olmamız zor oyüzden baştan açalım dedimdi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 abi şimdi otursan başına ben işten çıkıp eve gidip bilgisayarı açana kadar 30 olursun heh baştan açtırma bana :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Olamam çok bayık :p bide ben Jobedeyim[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bende Jobe deyim zaten... yani SL ye inip çıkıyoruz paso tabii ama Jobe nin bi /terminate lik yolu var :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bende geliyim o zaman bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Gel tabii :] Ben saat 8 gibi oyundayım beklerim... Siz Darksun la hızlı hızlı lvl alırsınız sonra toplanır devam ederiz[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ilk roz un gonderdigi cdden nasi kurmam gerektigiyle ilgili yaziyi cozmem lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ben direk indirdim, patchledim çalıştı :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 benı de bekleyın hayırsızlar[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 haa NDA kalktı bıldıgım kadarıyla herkese free oldu zaten[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Oh 10 milyonda para vermişler çatır çatır yiyim şimdi ben bunu :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bu beta open'mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar