Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmam gerek? (aciL)

Lithium

Öne çıkan mesajlar

3 sene önce bi arkadaşın partisinde bi kızla tanıştım sonra hoşlandım zart zurt kalsik olaylar.2-3 ay iyi gitti ama sonra bıraktı beni,tabi ben dururmuyum ole 3 sene boyunca peşinden koştum salak gibi (arasıra bi kaç kız girdi tabi) bu sure boyunca boş kaldıkça beni kullandı.hepte benim melankoli anlarıma denk geldi!şimdi tam unuttum derken (7-8 ay oldu) yine konuşmaya başladık ve şuanda mesaj atıp duruyo.çıktığı var biliyorum ama ona karşı bişey hissetmiyorum diyo! off acil biri bişey sölesin napmam lazım? yeniden herşeyi göze alıp,o çöpe attığım 3 seneye bakmayıp yakınlaşıyım mı?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

bence kızı bu kez sen dumur et. beni bırakmak neymiş de ve sen sallama şimdi onu :) 3 sene kolay diil ama hatasını anlasın ve seni gerçekten kaybettiğinin farkına varsın. bu kez o oturup düşünsün ne yapayım diye[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

yok önemli değil ama kafamdan atamıyorum ki girdi yine orsp aklıma! yine kullanıyo biliyorum yine 1 aya kalmadan biriyle yatıcak,yine azıma sck,ben yine salak erkek rolüyle ortada kalıcam ama kafamda da bi soru işareti hep ya düzelmişse?( aslında bişey hissediorm mu bilmiyorum galiba takıntı oldu)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 31 Ağustos 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
çıkma teklif et. üstünlük kur. eski sen olma. nası olsa kurtulamazsın bari sen onu kullan o seni kullansın en kötü ihtimal

Ya iide kız ya hyr derse?
Bi de şu var ztn kullanmıs 3 yıl...
Bencede bas git de kıza ya ne uğraşıyorsun,3 yıl olmus akıllanmadın mı hala?
Dünya'da baska kızlarda var.Zaten sevgilisi varmıs,hala seni kullanıyor bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 31 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
afedersin de, salaklığın lüzumu yok. bas git dersin olur biter.

ya onu denedim ama tam bi şeytan,artık okadar yapamıyorum tam geri adım atıyorum 1-2-3 adım sonra o ileri adım atınca yelkenler suya direk <=/[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
yok önemli değil ama kafamdan atamıyorum ki girdi yine orsp aklıma! yine kullanıyo biliyorum yine 1 aya kalmadan biriyle yatıcak,yine azıma sck,ben yine salak erkek rolüyle ortada kalıcam ama kafamda da bi soru işareti hep ya düzelmişse?( aslında bişey hissediorm mu bilmiyorum galiba takıntı oldu)

Bence kesin takıntı olmus.İnsan sevdiği birine böyle laflar etmez...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide kıza takıntılı bu arkadaş anladığım kadarıyla zaafı var ve kızda bu zaafından yararlanıyo ne diye bilerek kullandırsınki kendisini?[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

dedimi yap
bi dahasına ikile dersin bence..
ihtimal kafanı kurcalayacak çünkü..o yüzden sert takıl..boynuzu yersen yine yawşayacak bi süre sonra..sallarsın gider ozman..kıza arada bi gelio galiba öle oluo..
yani sonuç olarak sen kendini düşün bu noktada ona göre davran,kız düzelmimi die düşünme bana ne olur die düşün..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

evet biliyorum artık takıntının son aşamaları ama nebilyim ya deliriyorm burda,yazcak halim kalmadı! nefret ediyorum zaten çıkmakta istiyorum mu bilmiyorum ama offf bilmioyrum ya..kullandım zaten herşey o fikirden cıktı bi ara bişeyler yaşadık (anlarsnz) ama ondan sonra arkadaş kalıcaktık! tabi benim salak kafam dururmu,çıksak ne güzel olurdu zart zurt..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim isin gercekten cok zor...

Aslinda onu cevirmen gerekir dogru olan bu ama durumunu cok iyi anliyorum su anda onu geri cevirmek senin icin o kadar zorki...

Bence sadece icinden geleni yap ama bu sefer kendini aciya hazir tut.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

evet öle oluyo zaten yavaş yavaş! sen niye bu kadar içiyosun demiştin ya neyi unutucan diye(alkolikmiyim topiğinde) işte bunun için içiyorum..(bunlar gibi bi suru olay için içip duruyorum <=/ ) bende mi bi hıyarlık var cok mu salağım anlamadım..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bişi diyim sen 3 senedir göz yumduğun için bu kız tekrar sana dönmeyi düşünebiliyo. tavrını koymamışsın hiç. hıyarlık salaklık olayı diil bu tamamen zaaf (bence)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

2 yil önce 1,5 yillik sözlüm beni terk etti..
Cok gencim sonucta erken yasta komik seyler yasdadim ama acisi pek hos olmadi..

2 yildir devamli karsima cikiyor 2 yillik sevgilisinide yanindan ayirmiyor...Sözlerini asla tutmadi...
ben napiyim ficiyami giriyim??

Seni az cok anliyorum ama verebilecek fazla tavsiyem yok malesef.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

off yazıyorum attığım mesajı yorumları bekliyorum! gerçi 2 paket sigara bitti 6. duble whiskey oldu kafa 1500 dünya ama artık içimden ne geldyse yazdım..

-sarhoşsun sen dedi bende cewap olarak attım:
keşke sarhoş olsaydım ama değilim maalesef,keşke sarhoş olsaydım da sana böyle mesaj attımı hatırlamasaydım! off girdin yine kafama.suan sarhos olsam bile 3 gün önce çekmeköyden kalkıp taksiyle yeşilköye gelmem sarhoşluk değildi herelde sırf senle daha fazla beraber olmak için! neyse bırakalım bu işleri,sen hala beni anlıyacak kadar büyümemişsin,hala eylence ariyosun.bende boşa uğraşıyorum senin gbi biriyle!sewgiden anladıgın yok zaten.4 senedir kullanıp duruyosun oyuncak gibi.mumkunse bu msj dansonra bi daha mesaj atma! (eyer sevginin nedemek oldugunu bliyosan at)
yine mi batırdım? <=/[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
(eyer sevginin nedemek oldugunu bliyosan at)
yine mi batırdım? <=/

Bu olmamis yine acik verdin...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

------------------------------------------------------------
yine mi batırdım? <=/
------------------------------------------------------------

:) aslında fena diil mesajın ama yinede karşı koyamadığın duygularını ortaya koymuşsun. umarım yinede seni kullanmaya kalkmaz. neyse gerisi sana kalmış kim ne derse desin boş çünkü aklın hala onda...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

ya batıdım galibaga ama..ya aklım onda diğil anlatamiyorum çok farklı bi konu sorun o diğil sorun ben böle kızlar hep var ben gidip buluyorum nasıl oluyosa!? ya gecen sene lora yı (isim veriymde bu kızı yazmaktn bıktım) unttm ve bi kıza aşık oldum ondada aynı şey oldu biraz daha uzun sürdü tek fark o! ben yine aptal erkek rolünde ortada kaldım..hep böyle oluyo ben takılıp kalıyorum <=/ yok mu bi çözümü ya bi hap alsam unutsam o kızı o an![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...