Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiband Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kendi açıma kıçımı yırttım, üstelik bardan kazanılıcak parayı paticik yeni server hedesi için vericez dedik.
bu olay olsaydı kendime masraf yapıcaktım (gidiş-geliş otobüs + konaklama + yeme içme + yorgunluk) yinede değer bişey diye düşünmüştüm.. neyse artık.
LAN party si yada pizza hut zirvesi falan mı düzenleseydik , müziği seçmekle yanlış yaptık galiba hehe[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ciddi bi iş bu bence daha çok özen gösterilmeli..Bir kaç büyük organizasyonda bulunduğum için size bazı tavsiyelerim de var..

Öncelikle adam akıllı ses sistemine sahip bir barla anlaşmak lazım.Anlaşmanın da cok zor olacağı kanaatindeyim.Birincisi +18 sorunu çıkıcak büyük ihtimalle.İkide barı kapatmak için uygun olan para..Cünkü hiç kimse gidipte Bar'ına bilmediği etmediği grupları çıkarmaz sonuçta potansiyel bi müşterisi vardır..

Yani önce mekan ayarlanmalı , öğleden sonra bi saate konulmalı ki +18 sorunu olmasın..Bunu sadece bi pati etkinliği olarak düşünmemek lazım derim..Her gelicek üye arkadaşını eşini dostunu getirsin ki kalabalık oluşsun..Sağlam bi kalabalık ve ses sistemi sağlanırsa size gayet başarılı amatör gruplar çıkartabilirim..(Alman-Sorgespel , KAL-Nepenthe )

Aslında kafamda çok güzel bi fikir var , Kadıköy Anadolu Öğrenci Kurulu olarak geçen sene çamlıkta orda burda bi sürü amatör gruplar konseri yapıyoduk..Bu sene de aynı konserlerden sıkça yapıcaz..Onlardan bi tanesinde patiden bi kaç grup araya sıkıştırıp misafir patileri de bizim okul öğrencisi diye içeri aldık mı tamam dır =) Ama uzun bi zaman beklemek lazım..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
said:
abuzittin, 18 Ağustos 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ciddi bi iş bu bence daha çok özen gösterilmeli

biz elimizden gelen özeni gösterdik

said:
Öncelikle adam akıllı ses sistemine sahip bir barla anlaşmak lazım.Anlaşmanın da cok zor olacağı kanaatindeyim.Birincisi +18 sorunu çıkıcak büyük ihtimalle.İkide barı kapatmak için uygun olan para..Cünkü hiç kimse gidipte Bar'ına bilmediği etmediği grupları çıkarmaz sonuçta potansiyel bi müşterisi vardır..

bu bir problem bile değil gayet basit bi olay.
sen barın sahibine şu kadar insan gelicek bilet başı şu kadar para dersen anlaşmaman imkansız ki eminim ben barın potansiyel müşsterisinin 4-5 katı para kazanıcak bi organizasyon olucaktı. hem zaten bar tanıdık birinin yardımıyla ayarlanıcaktı. ses sistemide yine bu olaya destek veren bi pati üyemiz tarafından ayarlanıcaktı. 18+ olayıda tabikide öğleden sonra yapıcağımız için böyle bi sorunla karşılaşmicaktık (ki bunu ayarlamak dünyanın en kolay şeyi)

said:
Bunu sadece bi pati etkinliği olarak düşünmemek lazım derim..Her gelicek üye arkadaşını eşini dostunu getirsin ki kalabalık oluşsun..Sağlam bi kalabalık ve ses sistemi sağlanırsa size gayet başarılı amatör gruplar çıkartabilirim..(Alman-Sorgespel , KAL-Nepenthe )

bununda farkındaydık, tabiki sadece pati üyeleri gelicek diye bişey yok ayrıca başka grubada ihtiyacımız yoktu 3-4 grup zaten ayarlamıştık..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Ne Yapıyoruz...

Birde Neden Sticky haline gelmiyor bu konu ?

Sonuçta pati için birşeyler yapıyoruz maksat kaynaşmak...

Ryan ın dediği gibi lan party kadar değeri yokmu...

Müzik mi patileri iten..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Süpersin bea :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
eger oluyosa gruplar olusmaya baslasn isterseniz hard rock calmak isteyen bi grup varsa basscisi olurum ama yoksa baska bi tur içinde olurum[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
System Of A Down Tool A Perfect Circle Çalacak arkadaşlar bana ulaşsın..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben haz1r1m hard rock calicaksak basslarini calarim[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Mesaj tarihi:
Herkez hazır gibi şuan

Gruplar oturulup ayrılacak ...

Reklamlar Yapılacak

Bar Programı Ayarlanacak :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
benim dersane öss falan başladı. beni yedekte tutun söz veremem ama
ankaradayım. gitar/bas
doğaçlama, blues, rock, metal... ritim, lead solo falan herşeyi çalarım. siz bana bi gün öncesinden şarkıyı söleyin tamamdır.

hadi bakalım...

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 30 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende bazen öss nedeniyle giciklik yapabilirm ama elimden geldiince zaman ayiririm[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Mesaj tarihi:
herkes varım zart zurt gazında ama bi icraatını görelim.
adam gibi bu işle uğraşıcaklar ya bana ya redall a yada metboya ulaşsın[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

• Yeni Oluştur...