Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Eşinden ayrıldığını belirten İ.D. (30), saat 03.00te Taksim Meydanında bulunan 20 metrelik direğe tırmandı. Olay yerinde bekleyen ve atla atla diye tezahüratta bulunan yaklaşık 100 kişilik grup, bir saat sonra aşağı indirilen İ.Dyi, Polisin başka işi yok mu? diyerek bir süre dövdü. İ.D. grubun elinden polisler tarafından güçlükle kurtarıldı. EHAUEHUEA :D abi bir süre dövdü ne demektir ya yarıldım ağlıyorum gülmekten ya :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Atla atla atlamayan ... :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 karısı dövdü direğe çıktı,direkten indi polis dövdü puahha. [Bu mesaj eliptik tarafından 30 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Offf halkımıza action lazim o adamı dövmelerinin sebebide Lan bak ben taa nereden geldim senin atlamanı izlemek için sen niye atlamıyorsun gibi garip ve anlam veremediğim şeyler Adam ' da salak intiharı kurtuluş zannediyor neyse ya allah akıl fikir versin ona ve ordaki izleyicilere.[signature][hline]the child is grown, the dream is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahahah yine şükretmek lazım.Adamı tekrar direğe çıkartıp kendileri de atabilirlerdi:D (Gerçi türkiyede olduğumuzu farzedersek direğe oturtma gibi bi cezada mümkün olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kesin medyadan biridir erkek misin tarzı dialog yaratan. belkide kedidir :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hayır cıkan adamın derdı ne ..... her basına kotu bırsey gelen dırege cıkıpta atlıyacam derse gıtsın kımsenını olmadıgı bır yerde atsın kendını nıye taksım ben boyle seylerın altında baska bırseyler arıyorum[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 haketmiş adam be.Reklam yapmaya çalısmıs gibi olmus...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahah ıste baska hangı ulkede vardır bu kadar bırbırını otokontrole sokan ınsanlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım.. Ne kadar gereksiz olay varsa bizde rastlamak mümkün, kahve masaında üstüne düşen inekle ölen köylü var bu memlekette.. O adama meydan dayağı çekenlere acıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lol millet, olay çıksın da bize de eglence çıkar mantıgında ilerliyo zaten. genelde bu tip olaylara karışanlar boş insanlar oluo =)[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @Vanille zaten durup bakanda suç orda şebek gibi beklemeseler adam şovunu izleyecek kimse olmadığı için aşağıya öle yada böle inecektir.Canına kıymak isteyen o işi sessiz yapar şova ihtiyaç duymaz zaten hayat onun için bitmiştir.[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hayir birileri hakli demis komik geldi k1mseyi orda zorla tutmuyorlarki kardes1m sov olduunu dusuosan cek1p g1ders1n bu kdr basit....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar