Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah Canım Ülkem

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Eşinden ayrıldığını belirten İ.D. (30), saat 03.00te Taksim Meydanında bulunan 20 metrelik direğe tırmandı. Olay yerinde bekleyen ve atla atla diye tezahüratta bulunan yaklaşık 100 kişilik grup, bir saat sonra aşağı indirilen İ.Dyi, Polisin başka işi yok mu? diyerek bir süre dövdü. İ.D. grubun elinden polisler tarafından güçlükle kurtarıldı.

EHAUEHUEA :D abi bir süre dövdü ne demektir ya yarıldım ağlıyorum gülmekten ya :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Offf halkımıza action lazim o adamı dövmelerinin sebebide Lan bak ben taa nereden geldim senin atlamanı izlemek için sen niye atlamıyorsun gibi garip ve anlam veremediğim şeyler

Adam ' da salak intiharı kurtuluş zannediyor neyse ya allah akıl fikir versin ona ve ordaki izleyicilere.[signature][hline]the child is grown, the dream is gone
Sosyal ağlarda paylaş

@Vanille zaten durup bakanda suç orda şebek gibi beklemeseler adam şovunu izleyecek kimse olmadığı için aşağıya öle yada böle inecektir.Canına kıymak isteyen o işi sessiz yapar şova ihtiyaç duymaz zaten hayat onun için bitmiştir.[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again
I wanna hold you high, and steal my pain away
There's so much left to learn, and no one left to fight
I wanna hold you high and steal your pain
'Cause I'm broken when I'm open

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...