Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow da alterac valley ping 2000 nedir bbu?

gamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 29 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
abi deliricem!

şu pingi düzeltmezlerse 1 haftaya , oyunu bırakıyorum.
ben bu oyunu sinirlenmek için değil , rahatlamak için oynuyorum ya
adamın dibindeyim sanki , ama değilim.
pummel vurucam adam ikinci spelle geçiyor.
eeeh be.

çıldıran çıldırıyor yeaa[signature][hline]valandil ownz j0o!
gonna break down the doors.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

DNS surekli hizinizi etkileyen birsey degil, hede.com yazdiginizda bunu 1.2.3.4'e resolve edip baglanilacak ip'yi bulan birsey sadece. DNS degistirip de oyunlarda ping falan artmaz yani, webde bile download olarak hiz artmaz, sadece adresi yazilan siteye girmeye daha cabuk baslayabilir bazen o kadar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

izmir'den bildirecek olursak, durum burada da pek farketmiyor. arada yaşanan uzun lag spikeları ile genelde 600-700 civarı pingler.

playerların olmadığı yerlerde 450 civarına iniyor.

p.s. baggio'nun da söylediği gibi, TRKY-DnsAyar programı çok işe yaramasına rağmen oyundaki ping etkilemez. sadece sizin o anda kullandığınız DNS çok dolu olursaya da yanıt vermezse resolve süresi artar ve sitelere daha geç bağlanırsınız/bağlanamazsınız. DNS değiştirerek bu süreyi bertaraf edersiniz. çünkü program işlevsel olarak DNSleri pingleyerek en hızlı cevabı vereni seçer. ama bizim için görünen o ki telekom bizi alakasız yerlerden dolaştırarak realmlere bağlıyor.[signature][hline]Indeed!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...