gamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaslar ben ankaradan oynuyorum eu versiyonunu ve av de ping 2000 lere çıkıyo ankaradan başka adsl le oynayan varsa yardımcı olabilirmi? sorun acaba adsl den mi kaynaklanıyo yoksa benim bilgisayardamı bi sorun var. modemim usr 9106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yineliyorum ping su an 5000 lerde ama arasıra 700 lerede düşüyo. dns ayarı filan mı yapmam lazım yoksa adsl de genel durum boylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 genel lag diye forum açtım , kimse iplemedi. sonra açın böyle ayrı ayrı başlıklar.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 genel lag diyosunda bu kadarmı olur ya 4000-5000 pinglere çıkıyo çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben unoffical serverlarda bile 256 k'da 700'ü geçmedi(download yaparken geçiyo tabi ama o ayrı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Head, 29 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki: abi deliricem! şu pingi düzeltmezlerse 1 haftaya , oyunu bırakıyorum. ben bu oyunu sinirlenmek için değil , rahatlamak için oynuyorum ya adamın dibindeyim sanki , ama değilim. pummel vurucam adam ikinci spelle geçiyor. eeeh be. çıldıran çıldırıyor yeaa[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 valla sabahtan beri oynuyorum ping de bi sorun yok. sen modemi bi aç kapa yeni ip alsın düzelir kesin banada bazen oluyo.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya adsl i olan varsa. cok önemli bi sorum olcak. hiç dns ayarı yapan varmı yoksa dns ayarı yapmaya gerek yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 oyunlarla DNS ayarlarının alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende bi program vardı eskiden adı turkydns miydi neydi onun gibi bişi en iyi 20 dns yi tarıyıp içinden iyi ping e sahip olan ı seçip kullanmanıza yarıyodu link i bulursam atıcam.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 http://ata.trky.net/serazat/dev/TRKY-DnsAyar_setup.exe dns programı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 DNS surekli hizinizi etkileyen birsey degil, hede.com yazdiginizda bunu 1.2.3.4'e resolve edip baglanilacak ip'yi bulan birsey sadece. DNS degistirip de oyunlarda ping falan artmaz yani, webde bile download olarak hiz artmaz, sadece adresi yazilan siteye girmeye daha cabuk baslayabilir bazen o kadar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 peki windows firewall unun acık olması yada pccilin in fiewall u etkilermi hızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Gamer boşuna ayarlarını kurcalama, Ankara'da oynayan hemen herkeste genel bir sorun var.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... [Bu mesaj pekaziz tarafından 30 Ağustos 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 izmir'den bildirecek olursak, durum burada da pek farketmiyor. arada yaşanan uzun lag spikeları ile genelde 600-700 civarı pingler. playerların olmadığı yerlerde 450 civarına iniyor. p.s. baggio'nun da söylediği gibi, TRKY-DnsAyar programı çok işe yaramasına rağmen oyundaki ping etkilemez. sadece sizin o anda kullandığınız DNS çok dolu olursaya da yanıt vermezse resolve süresi artar ve sitelere daha geç bağlanırsınız/bağlanamazsınız. DNS değiştirerek bu süreyi bertaraf edersiniz. çünkü program işlevsel olarak DNSleri pingleyerek en hızlı cevabı vereni seçer. ama bizim için görünen o ki telekom bizi alakasız yerlerden dolaştırarak realmlere bağlıyor.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tek kelime 'normal'[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar