Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Başıma Gelenler.. Ahh Sınav Ahh..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
ayıptır sorması bu ne sınavı ? gazi koşusu için mi? :)

hayırlı ossun devamı gelir inşallah.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
yuzme yarıslarında çok benzeri basıma gelmişti hatırladım gene sinirlerim gerildi.tebrikler bu arada cidden bende mutlu oldum okurken[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
walla gelebilicek olsam ben bile gelip desteklicem
işallah diğer aşamalarda da başarılı olursun...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
eh gözün aydın o zaman
:tebrikz:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
helal valla yaa cok sevındm kapak olsn ordakı adamlarda bu rekorun :D kıl herıfler neyse 2.asamadada gonlumuz senınle ınsallah kazanrsn kapak edersn gıne mılletı.bıde nerde oluo bu sınavlar??[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Teşekkürler arkadaşlar.
Sınav Erzurum Atatürk Üniversitesi B.E.S.Y.O Özel Yetenek Sınavı.
Dediğim gibi film gibi bi ilk aşamadan sonra 2. aşamayı salı günü koşucaz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
lan hll olsun harbi ole bi yazmıssınki bu gazla ağlarım lan ben :p
tebrik ederim seni acaba gaza gelmende mustang in bi faydası oldumu yada pitbull un :D[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Mesaj tarihi:
Devamı Allah'ın izniyle yarın gelecek :)

Bakalım ya hayırlısı olsun.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Mesaj tarihi:
walla 2. aşama farenin peyniri bulmasından betermiş ama o kadar şeyi yapan denizde bile koşar artık=) hadi görelim seni

not:kardeşin winsight da ordamıydı=) ehhe hatırladıkça ölüom insight winsight=)

[Bu mesaj Othranx tarafından 29 Ağustos 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...