AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet arkadaşlar beklenen sınav bitti. Olaylar oldu bi sürü anlatiyim hemen :) Şimdi saat 13:3o'da evden çıktım hava kapalıydı. Çantam fln hazırdı zaten alttan bi tane şort giydim uzunca. Gittim stad'a yağmur başladı. Fotosel'ler bozulmasın diye üstünü örttüler. Sınav rötar yapacak dediler. Havada bayağı bi soğudu. Saat 16:oo'a kadar stad'da bekledim. Dondum desem yeridir. Kahvaltıyı 13:3o'da sınava çıkacam diye 1o:3o'da yaptım. Sonradan acıktım tabi. Babam " Bişi yeme ters teper" dedi. Bildiğiniz üzere 2ooMtr koşacaktım. Sırayla almaya başladılar 1oo-2oo-4oo-8oo-15oo-3oo diye. Önce 1ooMtr çıktılar Bi tane hayvan 11-oo yaptı. Bende heyecan arttı tabi. Onları izlerken babam geldi artık 1yavaş yavaş toparlan1 dedi sınava gireceksin. Saate bi baktım 16:3o... 1ooMtr 2-3 kişi kaldı bende ısınmaya başladım. 2ooMtr önce bayanları aldılar. Sonra hazırlanın dediler. Tabi ben 20-25 dk boş boş koştum. Fotosel'i kurdular yanınada 2 huni koydular hunilere kurdele bağladılar "burdan koşacaksınız" diye. Sıra bana geldi "hazırmısın" dediler. "Evet" dedim. Ben tam çıkacakken kurdele fotoselden geçmiş ben başlamadan saniye başlamış. Babam tribünden "Saniye başladı baştan alınnn" diye bağırmış tabi kimse duymamış gürültüden. Bende "yallaahh" diye bastım. Son düzlükte yavaşladığımı hissettim. Yarışı bitirirken uzandım erken bitsin diye çünkü tribünden "bass bass" diye bağırdılar. E uzanınca dengemi kaybettim pat diye düştüm yere. Dizim açıldı,avuçlarım kanadı. Şimdi antremanlarda 24-o1 fln yapıyodum. Dereceye bi baktım 28-6o. Wtf? Babam kalem bul itiraz edecez dedi. Bende sinirlendim tabi. Hatta ağladım sinirimden. Hakkımı yemişlerdi baştan uyarabilirlerdi. Boşuboşuna koştum. Aynı şey bi kızında başına gelmiş. Normal'de sn tutmuşlar 23-47 koşmuşum. Yani 5 sn kakmışlar bana. :( Kız'da 36-20 yazmışlar normal derecesi 31-39. 2mizde itiraz ettik. Babam "hadi üşüdün eve git" dedi. Tabi saat 17:3o . Bende ağır ağır eve gidiyodum. Babam aradı "gel tekrar gireceksin" dedi. Haydaaa git bi daha koş işin yoksa. Psikolojik olarak çökmüştüm zaten. Bide gittim 8oo daha yeni koşuluyo. Saat 18:oo Dizim kanıyo ellerim berbat.. Arabaya geçtim rahat 1 saatden fazla bekleyecektim. Uykusuzdum üstelik. Saat 19:oo Babam geldi "çık ısın göster 28 olmayacağını" dedi. Bütün hocalar fln geldiler "hadi olm göster kendini" Hayatımda ki en sağlam gazı orda yedim. Hiç halim yok biliyorum kendimi 150Mtr'de bayılacam öyle hesaplıyorum. Baktım kız'da orda. Isınıyo. Biraz konuştuk sonra ısınmaya çıktım. Son 3oooMtr'ci koşuyodu. Çabuk biter dedim. kız 3oDk'da koştu. Öldüm ısınırken. Neyse kurdular bi daha parkuru fotosel fln. Kız çıkacak ilk. Stad'da kimse kalmadı. Kız çıktı son metrelerde stress atiyim diye bağırdım "basssss" diye kız iyice asıldı 31-oo'yaptı. Helal fln derken "hadi sende çık" dediler :) Öyle kaldım. Heh. Üstümü çıkardım Çivilileri giydim,Babamın balkan şampiyonu olduğunda giydiği adidas kıyafeti giydim. Derin bi nefes aldım. "Hazırmısın ? " Hazırım Pattt- Çıkış yaptım. Bütün gücümle bastım. Son düzlüğe geldiğimde stad'da kim var kim yoksa bağırdılar "hadi olm hadii" diye bende iyice gaza geldim yüklendim yüklendim.... 25-6oSn ile rekor kırdım. Ama acaip sinirliydim... Yönetime döndüm "Bakın ulannn 28'mi diye??" bağırdım çağırdım zorla çıkardılar stad'dan. Ayıp fln dediler . Babamda "Bağırma sus" dedi. Hayret ettim hakkım yenmişti babam ses çıkarmadı. Sonra arabaya geçtik Alnımdan öptü :) "Helal en iyi dersi verdin" dedi. Saat 2o:oo Şimdi 2. Aşamayı bekliyorum. Dua'larınız için tekrar saolun. İnsight :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Helal olsun insight efendi :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Umarım 2. Aşama sorunsuz geçer... :) Tebrikler.. 2.Aşamayı oynamaya hak kazandınız! Level UP![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 24.01 yapıyomussun ama 25.60 la rekor kırmıssın[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tebrikler!!! ciddi sevindim ya okuyunca. =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Fistan, 28 Ağustos 2005 20:59 tarihinde demiş ki: 24.01 yapıyomussun ama 25.60 la rekor kırmıssın Evet dizim sıyrık,Ellerim yara, 6 saate yakın soğukta oturdum, Bi sürü stress ve başımdan geçenler :) Başka bir arzunuz?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 anlamadım ya neyse tekrar tebrikz :)[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 iyi hadi bakalım :tebrikz:[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: insight, 28 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Yarışı bitirirken uzandım erken bitsin diye çünkü tribünden "bass bass" diye bağırdılar. E uzanınca dengemi kaybettim pat diye düştüm yere. Dizim açıldı,avuçlarım kanadı. Şimdi antremanlarda 24-o1 fln yapıyodum. Dereceye bi baktım 28-6o. Wtf? :) Keşke okusaydın. Düşüp dizimi yardım. Sakatlandım o yüzden Görüntülerde var hah :) Arkadaş çekmiş.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheuhe helal,, iyi olmuş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okudum orları ya. 24.01 mi büyük 25.60 mı? 25.60 koştum rekor kırdım demişsin. e senin rekorun 24.01 değil mi ne rekoru kırdın 25.60 la? =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 28 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sınavın rekorunu kırdım fistancım :) Benim kişisel rekorum 24:o1'di. Sınavda kötü koşullardan ötürü 25:6o koştum. O da rekor oldu.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 heaaa sınav rekoru ;)[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tebrikler 2. aşamada başarılar dileriz:) unutmadan geçmiş olsun ve burası Türkiye arada bi oluyo böyle şeyler normaldir[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet burası Tr ama benim başıma geleceğini tahmin etmemiştim. Çünkü camia tanıdıktı. Dedim tek torpilim sorunsuz sınav olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 helal olsun basarilar...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tekrar saolun. 2. Aşama kaldı fakat benim vücut felaket :) Bakalım nasıl olacak.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geçmiş olsun tebrikler cnm :)[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Thanx Bu arada ilk aşama daha önemliydi. %70 etki ediyo %30 2. aşama.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sevindim senin adına. bol şans sana 2. aşamada hedefine ulaşırsın umarım :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tebrık ederım..Ayagına saglık :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tebrikler.... darısı ankara sınavının başına!!![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar