jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 t3 sımdı yarınmı gosterıme gırıyor? bıcok ulkede gırmı$te[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 YEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!! demin ntv haberlerinde verdi gösterime girdi diye, filmden bir sahne de gösterdi ilk defa kafayı üşütüyordum tv önünde.. :-p *t-x'in sürdüğü tırın vincinde asılıdır arnie, vinci karşıdan gelen itfaiye kamyonuna çarptırır t-x. arnie yokolur, t-x gülümser. sonra birden durur itfaiye kamyonu, yeni bir sürücüsü vardır* 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yarınmı 25 ındemı sam ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 dasd bende ntv acıktı ordan duydum zaten kafam karı$tı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 off yapmayın be 25 temmuz mu YUHH inşallah gerçekten iyidir. ne zamandır bekliyorum şöyle güzel bir aksiyon, hasret kaldım...[hline]Unreal senko - 1/7/2003 tarihinde demiş ki: ehe şu soruyu yanıtlayın günlerdir bu yüzden uykusuz uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 25 temmuz jacabo, şimdi gördüm mesajını pardon.. yeeeeeeeeeeeee t3 vil kik esssss yeeeeeeee oolraaaytttt yeeeee (myth cücesi, şunun da filmini göreyim gözüm açık gitmicem)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 sam aman kendine dikkat et filmi izlemeden kalpten gitme :)[hline]Unreal senko - 1/7/2003 tarihinde demiş ki: ehe şu soruyu yanıtlayın günlerdir bu yüzden uykusuz uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ohaaa ya nıye bu kadar geckı pff matrix gibi salak fılm(2.si icin buı dedıgım) aynı anda cıktı bu taa ne zmana nese bızde benım hatunlların fılmıne gıderım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hehe lucy rullz :)[hline]Unreal senko - 1/7/2003 tarihinde demiş ki: ehe şu soruyu yanıtlayın günlerdir bu yüzden uykusuz uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 thim ne diyorsun valla godlike olacağım şimdi taklalar atıyorum neredeyse evin içinde :-p eleştirileri de okuyorum beğenmeyen kimse yok gibi, hatta bazıları serinin en iyisi bile demiş kabıma sığmıyorum taşıcam şimdi, asdasdas k3nk filan demeye başlayacam :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 :p sam ya veriyim sana minigun ben gr@lından rahatla az ne bu stres :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hoca yazdım ya bu seri benim idolüm sinema namına, aka kara dedirtebilirler bana ama ilk iki film için muhteşemden daha kötü bir sıfat kullandıramaz kimse bana. üçüncüsünün bunu bozmaması gerek, benim için hayatta olmanın anlamlarından biri neredeyse.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu arada çarlinin meleklerine gittiğimde daha uzun bi fragman çıkmıştı bi yerde termik amca coşup o'connor a falan girişiyodu sanki ? bide okanırt abim "nabıyosun lan ?" gibi bişi sorunca "i'm a machine" gibi bi cevap falan veriodu hayirdir işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben daha fazla bakmamaya karar verdim çünkü seyretmiş kadar olacağım bu gidişle.. :) t2'yi görmeden önce de bu kadar şey okuyup görseydim aynı derece dumura uğrayamazdım herhalde. internet çıktı mertlik bozuldu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 evet abi aynı fikirdeyim lotr 2 nin en bomba sahnelerini görmüştüm filme gitmeden önce[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben filme bugun gittim beyler ameriakda olmanin avantaj tek bisi diicem bokunu cikarmislar yari komedi filmi olmus, yari bokunu cikarma. Tamam aksiyonlar falan guzeldi de, resmen ilk iki filmle dalga gecmisler gibi gelmis. John Connor bi yerde beni hatirlamiyomusun? Astalavista? I'll be back! falan diye soruyo cok parody olmus gercekten nesse izleyince gorursunuz[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 volfi girişten başlayıp cast'a kadar anlatsaydın istersen.. :yapma:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Sam soolediiim ksim filmin en kotu kismiydi aslinda :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 neyse boşver.. :) pff imdb'de 7.3 puanda kalmış, matrix reloaded 7.4, eleştirmenlerin ortalaması da B- ühühü yaa ceyms kemırın amca neden yapmadın şu filmi yaaa[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 cok gicigim :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 insanın kendini bilmesi negzel.. :-p 18 gün kaldı, bu arada d2 ile uğraşırız biz de.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 [Bu mesaj Angelica tarafından 07 July 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 $ 8.25 ??? wtf ? oha ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: arcane, 07 July 2003 15:22 tarihinde demiş ki: $ 8.25 ??? wtf ? oha ![hline] bende aynısını düşünüyodum tam nası lan 15 milyon verilirmi sinemaya be gerçi oraya göre verilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 astalavista baby falan diyormu :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 July 2003 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar