Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator 3: Rise of the Machines - Geri sayım!

Sam

Öne çıkan mesajlar

YEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!

demin ntv haberlerinde verdi gösterime girdi diye, filmden bir sahne de gösterdi ilk defa kafayı üşütüyordum tv önünde.. :-p

*t-x'in sürdüğü tırın vincinde asılıdır arnie, vinci karşıdan gelen itfaiye kamyonuna çarptırır t-x. arnie yokolur, t-x gülümser. sonra birden durur itfaiye kamyonu, yeni bir sürücüsü vardır* 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

25 temmuz jacabo, şimdi gördüm mesajını pardon..

yeeeeeeeeeeeee t3 vil kik esssss yeeeeeeee oolraaaytttt yeeeee (myth cücesi, şunun da filmini göreyim gözüm açık gitmicem)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

thim ne diyorsun valla godlike olacağım şimdi taklalar atıyorum neredeyse evin içinde :-p eleştirileri de okuyorum beğenmeyen kimse yok gibi, hatta bazıları serinin en iyisi bile demiş kabıma sığmıyorum taşıcam şimdi, asdasdas k3nk filan demeye başlayacam :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

hoca yazdım ya bu seri benim idolüm sinema namına, aka kara dedirtebilirler bana ama ilk iki film için muhteşemden daha kötü bir sıfat kullandıramaz kimse bana. üçüncüsünün bunu bozmaması gerek, benim için hayatta olmanın anlamlarından biri neredeyse.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha fazla bakmamaya karar verdim çünkü seyretmiş kadar olacağım bu gidişle.. :) t2'yi görmeden önce de bu kadar şey okuyup görseydim aynı derece dumura uğrayamazdım herhalde.

internet çıktı mertlik bozuldu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ben filme bugun gittim beyler
ameriakda olmanin avantaj
tek bisi diicem
bokunu cikarmislar
yari komedi filmi olmus, yari bokunu cikarma.
Tamam aksiyonlar falan guzeldi de, resmen ilk iki filmle dalga gecmisler gibi gelmis.
John Connor bi yerde beni hatirlamiyomusun?
Astalavista?
I'll be back! falan diye soruyo
cok parody olmus gercekten
nesse izleyince gorursunuz[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

neyse boşver.. :)

pff imdb'de 7.3 puanda kalmış, matrix reloaded 7.4, eleştirmenlerin ortalaması da B-

ühühü yaa ceyms kemırın amca neden yapmadın şu filmi yaaa[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...