Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 goz kırpmamak icin lens takmanız yeter bu arda canınız gatling laserları gorunce fallout2 oynamak istmedimi sizinde :)[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 anlamadığım nokta ne biliyormusunuz bu yeni gelen terminator un özellikleri arasında kendini yenileme , düşünceleri önceden tahmin edebilme gibi özellikler var.. böle bir şeye sahip bir şeyi tx nasıl yok edicek ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Disappear, 24 June 2003 20:16 tarihinde demiş ki: sam afi$ini yolliyim istiyosan t3`un bu ak$am 1 2 tane gelecek =p[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... [b]arcane bi ara demiş ki:... ben elime almam ... [/b] ah bizimde babamız sinemacı olsaydı keşke =P[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: theKingpin, 26 June 2003 23:23 tarihinde demiş ki: anlamadığım nokta ne biliyormusunuz bu yeni gelen terminator un özellikleri arasında kendini yenileme , düşünceleri önceden tahmin edebilme gibi özellikler var.. böle bir şeye sahip bir şeyi tx nasıl yok edicek ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan neo cıkıomus filmin sonunda[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: theKingpin, 26 June 2003 23:23 tarihinde demiş ki: anlamadığım nokta ne biliyormusunuz bu yeni gelen terminator un özellikleri arasında kendini yenileme , düşünceleri önceden tahmin edebilme gibi özellikler var.. böle bir şeye sahip bir şeyi tx nasıl yok edicek ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan t-x zaten yeni terminator'un adı, kim kimi yokediyor biraz karıştırmışsın gibi.. :) t-1000 de kendini yeniliyordu gene bir yolunu buldular, bunun da bulurlar. "yuh bunu da yendiler" diyene yuh olsun en alasından bilimkurgu/aksiyon serisi işte daha ne olsun. neo dünkü bebe, vaşovski biraderler herhalde bizden ufaktı ilk terminator çekildiğinde.. :) ekleme: 4.. [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 27 June 2003 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sam saminay karıştırmışım sorry. t-x yeni terminatör se bizim arny nin modeli neydi ?[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arnie t-800 ilk filmden beri ama insan dokusu kaplanmış olan bir t-800. galiba t-850 diyorlardı emin değilim. cyderdyne systems model 101 olarak da geçiyor.. heh bir-iki quote yapasım geldi.. [On the phone to John Connor's foster mom.] The Terminator: What's the dog's name? John Connor: Max. The Terminator: [in John's voice] Hey Janelle, what's wrong with Wolfie? I can hear him barking? Is he alright? Janelle Voight: Wolfie's fine, honey. Wolfie's just fine. Where are you? The Terminator: [hangs up] Your foster parents are dead. bu da ilkinden.. [At a gun store.] The Terminator: The .45 Long Slide, with laser sighting. Pawn Shop Clerk: These are brand new; we just got these in. That's a good gun. Just touch the trigger, the beam comes on and you put the red dot where you want the bullet to go. You can't miss. Anything else? The Terminator: Phased-plasma rifle in the forty watt range. Pawn Shop Clerk: Hey, just what you see, pal.[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 3.. ohooo yeni nesil cahilmiş yahu, matrix reloaded'i 50 kişi geriye saydı bir ay millet birbirine bırakamadı t3'ün talibi yok.. matrix'in de dördünü yaparlar da onu da sayacak adam bulunmaz sonra, böyle işte bu nankör dünya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 2.. said: ohooo yeni nesil cahilmiş yahu, matrix reloaded'i 50 kişi geriye saydı bir ay millet birbirine bırakamadı t3'ün talibi yok.. Bu yeni nesil boyle azizim, naparsin?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 heh neyse bir gün daldım onda da hatırlayan bir vefalı çıktı.. :) t2'yi de verse bari de tv gençler izlesin, delikanlı görsün. en son matrix'i sinemada seyrettiğim gün eve döndüğümde sonunu görmüştüm, çok anlamlı gelmişti.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 1.. anlaşılan bir gün erken saymaya başlamışım, ayın 2'sinde gösterime giriyor.. :-p neyse bir gün daha sayarız..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yuhuhu hadi gelsin artık offf of geçen yeni fragmanını gördüm(tabi ne kadar yeni bilmiyıorum ben yeni gördüm :)) süper ya arnieyi kontrol edio yumalak karı ehe süper karizma olmuş I am a machine!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hehe Sam,şimdi herkez tatildede ondan bu kadar az sayım yapılıyor =] "hep sen yap biz takip ediyoruz" misali kimse kıpırdamıyor..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hakkaten niye yaza koyarlar ki filmi? daha az kişi izlesin rekor kırılmasın diye mi? koy 1 ay erkene bak nasıl fırtınalar kopuyor yada 2-3 ay ileriye [Bu mesaj Raid3r tarafından 30 June 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ahh ah benim hat kesilirse söz verin davamı devam ettireceğinize, kanımı pardon faturamı yerde komayın.. ekleme: raid3r amerika'da independence day 4 temmuz, hollywood'da yılın olay filmleri ya 4 temmuz'da çıkar ya da noel'de..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 30 June 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Daha saymaya devam edeceğiz arkadaşlar kesin tarih 25 TEMMUZ ooooooooooooofffffffffffffff ooooooooooffffffff daha çok var be.....:([hline]:hrr:Force Be With You:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 gel hadi gelll !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Kelvinatör Terminatörü yener... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 işte geriye sayımda aşmış teknoloji.. 0+1.. amerika'daysanız filan seyredip de anlatmayın burada döverim.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ve 5 dk içinde 0!!!!! birisi imdb'ye "best one of the series" demiş, inanılmaz heyecanladım ya şu anda titremeye başlayacağım neredeyse. terminator 1 ve 2 benim çocukluğumun ve gençliğimin simgeleri neredeyse. bunları geçecek bir film (mümkün olabileceğini sanmıyorum ama) çıkarsa ben nirvana'ya ereceğim herhalde 25 temmuz'da! aaahhh nasıl acaba film off, acayip oldum şu an!!![hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 aaaaaaarrrrggggggggghhhhhhhh buradaki posterleri, t-shirt'leri, hepsini almam lazım haaaaaaarrggggghhh yahu imdb'de 10 tane filan yorum var 9'u bayılmış, kafayı oynatacağım şimdi nasıl acaba fiiiiiiiilllllmmmmmmm *!berserkergangr moduna geçer duvarlarda koşar elinde minigun'la*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yuh![hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 gözlükle t-shirt harbi güzelmiş ne heriflar ya bunlar gözleri para doymuyor yakında teminatör donuda yapar bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 süper yapmışlar valla hepsini alırdım, adamlar işini biliyor. donu yapılsa onu da alırdım.. :) üff nasıl film acaba, eleştirileri okumaya da çekiniyorum spoiler yazıyor bazıları uyarmadan, içim içime sığmıyor derler ya işten ondan.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 salla eleştiri falan istediklerini söylesinler benim için farketmez gidip görmedikçe onlardan fikir edinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar