Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator 3: Rise of the Machines - Geri sayım!

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 24 June 2003 20:16 tarihinde demiş ki:
sam afi$ini yolliyim istiyosan t3`un bu ak$am 1 2 tane gelecek =p[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
Ra_d demiş ki :...zed ye beni...
[b]arcane bi ara demiş ki:
... ben elime almam ... [/b]

ah bizimde babamız sinemacı olsaydı keşke =P[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 26 June 2003 23:23 tarihinde demiş ki:
anlamadığım nokta ne biliyormusunuz bu yeni gelen terminator un özellikleri arasında kendini yenileme , düşünceleri önceden tahmin edebilme gibi özellikler var.. böle bir şeye sahip bir şeyi tx nasıl yok edicek ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan
neo cıkıomus filmin sonunda[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 26 June 2003 23:23 tarihinde demiş ki:
anlamadığım nokta ne biliyormusunuz bu yeni gelen terminator un özellikleri arasında kendini yenileme , düşünceleri önceden tahmin edebilme gibi özellikler var.. böle bir şeye sahip bir şeyi tx nasıl yok edicek ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan

t-x zaten yeni terminator'un adı, kim kimi yokediyor biraz karıştırmışsın gibi.. :) t-1000 de kendini yeniliyordu gene bir yolunu buldular, bunun da bulurlar. "yuh bunu da yendiler" diyene yuh olsun en alasından bilimkurgu/aksiyon serisi işte daha ne olsun.

neo dünkü bebe, vaşovski biraderler herhalde bizden ufaktı ilk terminator çekildiğinde.. :)

ekleme:

4..

[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

[Bu mesaj Sam tarafından 27 June 2003 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arnie t-800 ilk filmden beri ama insan dokusu kaplanmış olan bir t-800. galiba t-850 diyorlardı emin değilim. cyderdyne systems model 101 olarak da geçiyor..

heh bir-iki quote yapasım geldi..

[On the phone to John Connor's foster mom.]
The Terminator: What's the dog's name?
John Connor: Max.
The Terminator: [in John's voice] Hey Janelle, what's wrong with Wolfie? I can hear him barking? Is he alright?
Janelle Voight: Wolfie's fine, honey. Wolfie's just fine. Where are you?
The Terminator: [hangs up] Your foster parents are dead.

bu da ilkinden..

[At a gun store.]
The Terminator: The .45 Long Slide, with laser sighting.
Pawn Shop Clerk: These are brand new; we just got these in. That's a good gun. Just touch the trigger, the beam comes on and you put the red dot where you want the bullet to go. You can't miss. Anything else?
The Terminator: Phased-plasma rifle in the forty watt range.
Pawn Shop Clerk: Hey, just what you see, pal.[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

3..

ohooo yeni nesil cahilmiş yahu, matrix reloaded'i 50 kişi geriye saydı bir ay millet birbirine bırakamadı t3'ün talibi yok..

matrix'in de dördünü yaparlar da onu da sayacak adam bulunmaz sonra, böyle işte bu nankör dünya..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

heh neyse bir gün daldım onda da hatırlayan bir vefalı çıktı.. :)

t2'yi de verse bari de tv gençler izlesin, delikanlı görsün. en son matrix'i sinemada seyrettiğim gün eve döndüğümde sonunu görmüştüm, çok anlamlı gelmişti.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ah benim hat kesilirse söz verin davamı devam ettireceğinize, kanımı pardon faturamı yerde komayın..

ekleme: raid3r amerika'da independence day 4 temmuz, hollywood'da yılın olay filmleri ya 4 temmuz'da çıkar ya da noel'de..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

[Bu mesaj Sam tarafından 30 June 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ve 5 dk içinde 0!!!!!

birisi imdb'ye "best one of the series" demiş, inanılmaz heyecanladım ya şu anda titremeye başlayacağım neredeyse. terminator 1 ve 2 benim çocukluğumun ve gençliğimin simgeleri neredeyse. bunları geçecek bir film (mümkün olabileceğini sanmıyorum ama) çıkarsa ben nirvana'ya ereceğim herhalde 25 temmuz'da!

aaahhh nasıl acaba film off, acayip oldum şu an!!![hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaaaarrrrggggggggghhhhhhhh buradaki posterleri, t-shirt'leri, hepsini almam lazım haaaaaaarrggggghhh

yahu imdb'de 10 tane filan yorum var 9'u bayılmış, kafayı oynatacağım şimdi nasıl acaba fiiiiiiiilllllmmmmmmm

*!berserkergangr moduna geçer duvarlarda koşar elinde minigun'la*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

süper yapmışlar valla hepsini alırdım, adamlar işini biliyor. donu yapılsa onu da alırdım.. :)

üff nasıl film acaba, eleştirileri okumaya da çekiniyorum spoiler yazıyor bazıları uyarmadan, içim içime sığmıyor derler ya işten ondan.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...