Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator 3: Rise of the Machines - Geri sayım!

Sam

Öne çıkan mesajlar

7..

hem acayip bekliyorum hem de korkuyorum batıracaklar diye, fakat matrix protakalda vitaminken biz arnie'yle çoşardık. ahanda the final countdown.. :-p

Desire is irrelevant, I am a machine!

ve miniguuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! 8-)

John Connor: The T-X, can you find a way to destroy her?
Terminator: Unlikely, I'm an obsolete design.

yeaaaahhhhh beybbbbeeeeeeeee :lol:

ama temmuz 25'te geliyormuş türkiye'ye.. :([hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

arnold un yaşlanmış olması ve dişi, delikanlıyı bozar terminatör olması dışında filmin kötü bi yanı olacağını sanmıyorum
gelse de izlesem
en çok nuke sahnesini ve robotların saldırı sahnesini merak ediyorum minigunlarla gidiolar off süperr
umarım savaş sonrasını gösteriri bol bol[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

resmi forumlarda da amma resim var bsağından solundan filmin..

hoca termintor filmi demek nuke sahnesi ya da robot orduları sahneleri değildir ama arcane "the post-apo" bey takılmış kalmış oraya.. :-p

ha bu arada yönetmene sormuşlar:

- cıbıl mıydı hakikaten kristanna loken gelecekten gelme sahnesinde yoksa çorap mı giyiyordu?

- essahtan cıbıldı..

kim biirleri mayışacak ama ben şahsen arnie'yi bunca yıldan sonra minigun'la görmeyi en dehşet müstehcen filmle bile değişmem.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam

Sosyal ağlarda paylaş

ama seni de kırmayalım arcane ;)

ellerindekiler gatling laser fakat dikkatini çekerim 8-)

'taş gibi' (mecazi anlamda :-p ) terminator işte, bana t-1000'i hatırlatıyor tarzı ve bayıldım gördüğüm kadarıyla t-x karakterine..

HAIL TO THE KING BABY!!! 8-)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

hulen takayım gene şu filmi açayım o sahneyi ama herkes imdi gecenin bir vaktinde minigun trrlamısı yankılanırsa jandarma kuşatır binayı tam t2'deki gibi olur durumum.. :-p

t-x'in yerde yatttığı sahnedei yüz ifadesi tam t-1000 koridorda domdom kurşunlarını yiyip yere düştükten sonraki ifade, zaten robert patrick tüyo vermiş kristanna loken'e:

"mühim olan gözlerini hiç kırpmamak"

adam t2'den önce aylarca kedisinin gözlerine bakmış bunu başarmak için.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel çok güzel,
inşallah cıvık 1-2 şey koymazlar adamın jübilesini ii yapacağıan inanıyorum..
astalavista babies[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

filmin sonunda ne olacak ki başka? skynet galip mi gelsin yani? fabrika alanında bitsin işte terminator kültünün bir parçası da budur..

dis sakın haa öyle bişi yapayım deme, (spoiler hedesi) t-1000 numunesi göndermişlerdi bir tane peşine takarım bak.. :-p sinemeda görmek istiyorum önce herşeyi zaten şu resimlerle bile her sahneden bişi görmüş kadar oldum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah çok sağol dis ama ben buradaki sinemdan yürütürüm, olmazsa gider bir sinema dergisi alırım daha kolay :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

6..

evet ama konsollar için, e3'te görenler pek beğenmemiş. doğru düzgün bir firmaya yaptırsalarmış ya.. (atari üretici değil dağıtıcıdır, atari yapmıyor yani. örn: nwn'yi bioware üretmiş, atari satmıştır)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

görmemişin posteri olmuş :lol: (süper ama helal nasıl temin ettiysen)

amerika'ya önümüzdeki hafta geliyor, yani dananın kuyruğu biz görmeden kopacak. imdb'deki skoru 8 ya da 7.5 altında çıkarsa beklentimi düşüreceğim ki hayalkırıklığı titanik buzdağı gibi çarpmasın..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ho$ta oldu mu $imdi arnold abi? nerde abi pompalin nerde soyle bana gozlerimin icine bak?! hic yaki$mi$ mi eline o tam otomatik silahlar? :-? pompaliyi birakmasiyla birlikte benimde hevesimi kursagimda birakti. ayrica fragmaninda gordugum kadariyla hatun termi abiyi $amar oglanina ceviriyor. buda demektir ki; yine bir pundunu bulacaklar, o $ekilde bok yoluna yollayacaklar di$i makineyi. trilogy'yi tamamlamak ugruna izleyecez...[hline]i feel my finger on your trigger
Sosyal ağlarda paylaş

cujo kardeş pompalı da kullanıyor zaten ilk trailer'da gözümüze gözümüze sokuyordu hatta. buraya yapıştıracak bir rsim bulamadım ama pompalı kullanıyor, zaten ikinci filmde kullandığı da pompalı değildir, (bolt action mı diyorlardı ne) aynı mermileri atar ama değişiktir mekanizması apayrı silahlar yani. t3'de tam anlamıyla pompalı kullanıyor.. (daha karizma gözükmedi gerçi, cs oynayanlar bilir aynı m3 gibi) zaten ilk filmde hep otomatik silah kullanmıştı dikkat ederseniz, ona karşı pompalı kullanılmıştı durdurmak için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...