Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 7.. hem acayip bekliyorum hem de korkuyorum batıracaklar diye, fakat matrix protakalda vitaminken biz arnie'yle çoşardık. ahanda the final countdown.. :-p Desire is irrelevant, I am a machine! ve miniguuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! 8-) John Connor: The T-X, can you find a way to destroy her? Terminator: Unlikely, I'm an obsolete design. yeaaaahhhhh beybbbbeeeeeeeee :lol: ama temmuz 25'te geliyormuş türkiye'ye.. :([hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 24 temmuzda bodrumdayim sam, insallah orayada vaktinde gelir. Artik beraber izleriz arnie yi :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 27 temmuz dün fragmanını tekrar izledim 2 kadar olmaz belki o bir efsaneydi ama bundan da umutluyum yani seriyi kötü sayıcak bi film olmaz umarım bekliyoruuz ![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu sahneden gene bir imza çıkarabilirim umarım.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kelime başına aldığın onbinlerce $ helal olsun sana! :lol:[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 arnold un yaşlanmış olması ve dişi, delikanlıyı bozar terminatör olması dışında filmin kötü bi yanı olacağını sanmıyorum gelse de izlesem en çok nuke sahnesini ve robotların saldırı sahnesini merak ediyorum minigunlarla gidiolar off süperr umarım savaş sonrasını gösteriri bol bol[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 resmi forumlarda da amma resim var bsağından solundan filmin.. hoca termintor filmi demek nuke sahnesi ya da robot orduları sahneleri değildir ama arcane "the post-apo" bey takılmış kalmış oraya.. :-p ha bu arada yönetmene sormuşlar: - cıbıl mıydı hakikaten kristanna loken gelecekten gelme sahnesinde yoksa çorap mı giyiyordu? - essahtan cıbıldı.. kim biirleri mayışacak ama ben şahsen arnie'yi bunca yıldan sonra minigun'la görmeyi en dehşet müstehcen filmle bile değişmem.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ama seni de kırmayalım arcane ;) ellerindekiler gatling laser fakat dikkatini çekerim 8-) 'taş gibi' (mecazi anlamda :-p ) terminator işte, bana t-1000'i hatırlatıyor tarzı ve bayıldım gördüğüm kadarıyla t-x karakterine..HAIL TO THE KING BABY!!! 8-)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 dört gözle bekliyoruz. yer yerinden oyniicak! *!terminatrix sucks terminator's ...*[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ossun gelene kadar Saminator'ımız var dimi? ehe[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hulen takayım gene şu filmi açayım o sahneyi ama herkes imdi gecenin bir vaktinde minigun trrlamısı yankılanırsa jandarma kuşatır binayı tam t2'deki gibi olur durumum.. :-p t-x'in yerde yatttığı sahnedei yüz ifadesi tam t-1000 koridorda domdom kurşunlarını yiyip yere düştükten sonraki ifade, zaten robert patrick tüyo vermiş kristanna loken'e: "mühim olan gözlerini hiç kırpmamak" adam t2'den önce aylarca kedisinin gözlerine bakmış bunu başarmak için.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok güzel çok güzel, inşallah cıvık 1-2 şey koymazlar adamın jübilesini ii yapacağıan inanıyorum.. astalavista babies[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 umarım film diğer iki bölüm gibi bir fabrika alanında son bulmaz filmin sonunu bilince pek bir zevki kalmıyor. ama diğer sahneler tartışılmaz. tartışılamaz.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 filmin sonunda ne olacak ki başka? skynet galip mi gelsin yani? fabrika alanında bitsin işte terminator kültünün bir parçası da budur.. dis sakın haa öyle bişi yapayım deme, (spoiler hedesi) t-1000 numunesi göndermişlerdi bir tane peşine takarım bak.. :-p sinemeda görmek istiyorum önce herşeyi zaten şu resimlerle bile her sahneden bişi görmüş kadar oldum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 salyalarım akıyor dayanamıyıcam biran önce gelsin şu terminatörde hulkta bu arnold yaşlanmış falan ama arnoldun ölüsü bile para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 eyvallah çok sağol dis ama ben buradaki sinemdan yürütürüm, olmazsa gider bir sinema dergisi alırım daha kolay :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Size kötü bir haberim var. Atari, t3:rise of the machines in oynunu yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 6.. evet ama konsollar için, e3'te görenler pek beğenmemiş. doğru düzgün bir firmaya yaptırsalarmış ya.. (atari üretici değil dağıtıcıdır, atari yapmıyor yani. örn: nwn'yi bioware üretmiş, atari satmıştır)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 25 temmuz da gelecek Tr ye[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 görmemişin posteri olmuş :lol: (süper ama helal nasıl temin ettiysen) amerika'ya önümüzdeki hafta geliyor, yani dananın kuyruğu biz görmeden kopacak. imdb'deki skoru 8 ya da 7.5 altında çıkarsa beklentimi düşüreceğim ki hayalkırıklığı titanik buzdağı gibi çarpmasın..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cujo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 iyi ho$ta oldu mu $imdi arnold abi? nerde abi pompalin nerde soyle bana gozlerimin icine bak?! hic yaki$mi$ mi eline o tam otomatik silahlar? :-? pompaliyi birakmasiyla birlikte benimde hevesimi kursagimda birakti. ayrica fragmaninda gordugum kadariyla hatun termi abiyi $amar oglanina ceviriyor. buda demektir ki; yine bir pundunu bulacaklar, o $ekilde bok yoluna yollayacaklar di$i makineyi. trilogy'yi tamamlamak ugruna izleyecez...[hline]i feel my finger on your trigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 cujo kardeş pompalı da kullanıyor zaten ilk trailer'da gözümüze gözümüze sokuyordu hatta. buraya yapıştıracak bir rsim bulamadım ama pompalı kullanıyor, zaten ikinci filmde kullandığı da pompalı değildir, (bolt action mı diyorlardı ne) aynı mermileri atar ama değişiktir mekanizması apayrı silahlar yani. t3'de tam anlamıyla pompalı kullanıyor.. (daha karizma gözükmedi gerçi, cs oynayanlar bilir aynı m3 gibi) zaten ilk filmde hep otomatik silah kullanmıştı dikkat ederseniz, ona karşı pompalı kullanılmıştı durdurmak için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 SSler olan üstü :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bence cok kotu bır fılm olacak ne zaman umutla bır fılm beklesem hep kotu cıktı[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 5.. tharkas moralimizi bozma.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar