sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İçerde. PATlamaya hazır bir kabarcık. Ufak bir çatlak. Hafızası; iki saniye. Balık, ölecek. Yukarıdan dökülen yemini geri tüküren balık, aç olduğunu unutuyor. Yanakları sönük, etrafına bakınıyor. Bir yerden sonrası sert, saydam bir yüzey. Dışarıda biçimsiz nesneler, arasıra hareketli, çoğunlukla sıkıcı...Etrafta kabarcıklar, yüzeye çıkıp PATlıyorlar. Balık, unutmayı unutuyor. Çatallı bir çizginin yanından geçiyor ve her defasında şaşırıyor. Herşey beyinde bitiyor. İki saniye sonrasını görebilseydi ne değişirdi?Çizginin büyüdüğünü farketmeyen beyin, tehlikeyi nasıl algılayabilirdi?Balık vücudunu nasıl kumanda edebilirdi, kurtulmak için? Yüzeye doğru yükselen son kabarcık. İçerde. Kabarcıktan yansıyan çatlak. Kabarcıkta büyüyen çatlak. Yüzeyde. PAT. Akvaryum PATlıyor. Ani bir sarsıntı, camın kırılma sesi, ve su olağanca gücüyle boşalmaya başlıyor. Balık da beraberinde dökülüyor. Her iki saniyede bir, aynı korkuyu, aynı paniği, aynı sarsıntıyı, bütün şiddetiyle baştan yaşıyor. Defalarca ölüyor balık. Son anını tekrar tekrar yaşıyor. Ne zaman sona ereceğini kestiremiyor, sona ermesi gerektiğini bile bilemiyor. Halı ıslak. Koltuklar sıkıcı. Mobilya hareketsiz. Ancak şimdi şekil aldılar. Geçen gün camın aynı noktasına defalarca kendini çarpmıştı balık. İntihar, onda bir içgüdü olmuştu, bir süreliğine konsantre olabildi, bir süreliğine bilince ulaştı, nerede olduğunu gördü. Ne yapması gerektiğine karar verdi ve kendini cama doğru çarpmaya başladı. Çaresizce. Yalvarırcasına. Değişim istedi. Sonra ne istediğini unutuverdi. Kendini ne zaman, nasıl ve neden yaralamıştı? Bilmiyordu. Sonra kendine sorduğu soruları da unuttu. Balık, hiçbir anısı olmadan öldü. Hayatı bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçmedi. Mutlu veya hüzünlü değildi. Hiçbir şeyi özlemeyecek. Hiçbir cennete gitmeyecek.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hiçbir şeyi özlemeyecek. Hiçbir cennete gitmeyecek. Acaba balık mı olsaydım acaba.Şu iki cümleyi çok beğendimBalığın cennet derdi yok en azından.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bilim ve sanatın mukemmel uyumu diyorum ellerine sağlık...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: sir, 21 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Defalarca ölüyor balık. Hikaye çok hoş olmuş yahu. Balık ve bilinen unutkanlık... Çok güzel işlenmiş; kısa ve öz olduğu için verdiği mesajlar daha da vurucu oluyor. PAT :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sir sen bu işin ehlisin..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Başlığı görünce korktum, açıp açmamakta tereddüt ettim... İyi ki açmışım. Çok güzel yazmışsın, etkileyici...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok saolun arkadaşlar, böyle olumlu eleştiriler aldıkça daha bi keyifle daha bi istekli yazıyorum yazılarımı :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yazi güzelde , başliği değiştirsen ??? hayir yani acısı var o başliğin okuldan dolayi bizde ..... (dasaa bilir :D ) neyse güzel yazilarinin devamini bekliyoruz ps: mümkünse ; hidrolik , çelik , betonarme , karayolu , demiryolu , mukavemet , difrensiyal denklemler , dinamik , fizik 2 tarzi başliklar açma keza kalp krizi riski yaşiorum her başlikta ...[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu yaz1da gercekten ii merakla beklemeye basliycam yazilarini zaten arama yapiyorum hepsini teker teker okuyorum:-)[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar