carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler account nasıl update ediliyoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bus ile yapıp daha sonra super bes kullanıyorsun.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sölicek kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben soliim; le havle vela kuvvete inna binna :D[signature][hline]ARESDE SATILIK; CHITIN BOW+6/60 (160 AP,60 FLAME DAMAGE,250 MP BONUS, 50 POISON RES) IRON IMPACT+6/60 (160 AP, 60 ELEMENTAL DAMAGE) PM FOR MSN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler gırgır yapmayın biliyosanız soyleyın adamın ihtiacı war... hemen pastlatmyın PAAAAAAAAAAAATTTTT die konuyu... (sahsen ben bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yok ya yanar trina basmak lazım. Sağlam olsun. Trina ile anvile gidiyorsun cantada bir tanede bus olsun. Anvile tıkla açılan pencereye trinanı tam ortaya bus u sol üste koy. Ortadaki Chat yazan yere tıkla ve seçeneklerden "Account Update" i seç ( 9 tane seçenek var diğer seçenekler gözükmesse tekrar dene, bazen sadece anvil gözüküyorda ) Sonra ok butonuna bas bir kağıt düşecek çantana. Kaptain Kubara gidiyorsun Kağıt cantanda iken sağ konuşuyorsun(sağ tıklıyorsun) açılan pencerede "my account update" i seç eğer altdakine tıklarsan normal captain menüsüne gidersin. Ok e tıkladıktan sonra oyun kapanacak. Tekrar girdiğinde işlem gerçekleşmiş olcak.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dediğinizden bişey anlamadım trina felan ne yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Maradona git görürsün Trina diye bi yıldıza benzer bir item var.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi adam cidiisin sanacak :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: carizard52, 30 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki: beyler account nasıl update ediliyoo? activeden bahsediyorsun sanırım üye olurken yazdıgın mail adresine gir aktivasyon linkine tıkla sonra oyuna girersin..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler ben bi ara banlanmışım ama klandan ama ben bilimiyodum bende şifremi değiştirdim ve yeni şifremi biliyom şimdi uptade etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benide update edin![signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 soyun uzan şuraya yüz üstü .. (Goradan bi replik :D) Neyse yardımcı olalım bakalım.. Arkadaşım dediklerinden hiç bişi anlamıyoruz. Oyunu update edeceksen Luncher.exe yi calıstırman lazım.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Here is your password. To be safe, please update to a secure password bende bu yazıyoo ne demiş bu şimdi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ne updatesi ya sifrenimi deişmek istiyorsun daha önce şifresini deiştirdigin bi accountu active etme zorunlulugun yok senin deyiminle bu update oluosa tabi onun dısında accountunun nesini update etmek istion açıkca yaz 70 lvl falanmı olması lazım update edince?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nocak şimdi yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar