Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sata Disk

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Sorunsuz bir hdd denk gelirse ve sese katlanabiliyorsan iyidir tabi de bu ara Samsung daha iyi :) Ev kullanicilari icin en azindan. Biraz moralini bozayim;

Seagate SATA 120'm vardi, -NCQ degildi diye sanirim- ses yapmiyordu, ama o da durup dururken resetliyordu makinayi sikca. Pati'den birinde daha (Math- sanirim) vardi hatta ayni sorun. Degistirdim bir Samsung aldim, kesildi.

Gun geldi yetmez oldu o, yanina yeni alirken akillanmadim ki gittim Seagate aldim yine (NCQ), o da hem ses yapiyor hem de cok sikca dosyalarimi bozuyordu. Yine gittim yerine Samsung aldim, o da gecti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Tuketici hakki olarak "beklentilerini karsilamayan mali" iade etme veya degistirtme hakkin var, ama yuvaya sokarken belirgin cizikler olduysa onlarin da almama haklari var sanirim ayni sekilde.. Konus dene sansini :) Yani illa sorun cikaracak diye birsey yok, ben cok sanssizdim belki de, moralini bozma yani o kadar da.. Son donem Seagate'lerinden dertliydim ben ama baya, paylasiyim dedim. WD alirim gene Seagate almam bir daha :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 30 Ağustos 2005 08:46 tarihinde demiş ki:
Sata'dan degil Seagate'den o. Samsung'lar daha az ses yapiyor.

yok be abi
samsung arada titreşim yapıyor bozuk motor gibi

yada bana gelen ürün hatalı geldi
bi sorun çıkarmadı ama von von ses var
fanların sesini bastırıyor arada[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...