vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 200gb seagate sata disk aldim bole cok kucuk mekanige yakin sesler geliyor disk okurken gelen sesle beraber benmi abartiyorum yoksa bisimi var sata disk ilk kez kullaniyorum bu tarif etmeye calisitim ses normalmidir acep[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sata'dan degil Seagate'den o. Samsung'lar daha az ses yapiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 seagatedendir dimi normal bildigimiz disk sesi ara arada surekli degil minicik mekanige yakin sesler deliler gibi ugrastim o diski cikaramam o kasadan :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Seagate'dendir degil, direk Seagate'den, bizzat denedim :p Samsung + Seagate vardi bende, ayni sekilde bildigimiz eski hdd'ler gibi tikirti yapiyordu, o bozulup ikincisini de Samsung alinca gitti o sesler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya deme nolursun ya seagate iyidir iyi:) dimi iyidir? yoksa dilmidir :-p[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sorunsuz bir hdd denk gelirse ve sese katlanabiliyorsan iyidir tabi de bu ara Samsung daha iyi :) Ev kullanicilari icin en azindan. Biraz moralini bozayim; Seagate SATA 120'm vardi, -NCQ degildi diye sanirim- ses yapmiyordu, ama o da durup dururken resetliyordu makinayi sikca. Pati'den birinde daha (Math- sanirim) vardi hatta ayni sorun. Degistirdim bir Samsung aldim, kesildi. Gun geldi yetmez oldu o, yanina yeni alirken akillanmadim ki gittim Seagate aldim yine (NCQ), o da hem ses yapiyor hem de cok sikca dosyalarimi bozuyordu. Yine gittim yerine Samsung aldim, o da gecti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya simdi bunu geride almazlarki 1 konussammi acaba telefon acip[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tuketici hakki olarak "beklentilerini karsilamayan mali" iade etme veya degistirtme hakkin var, ama yuvaya sokarken belirgin cizikler olduysa onlarin da almama haklari var sanirim ayni sekilde.. Konus dene sansini :) Yani illa sorun cikaracak diye birsey yok, ben cok sanssizdim belki de, moralini bozma yani o kadar da.. Son donem Seagate'lerinden dertliydim ben ama baya, paylasiyim dedim. WD alirim gene Seagate almam bir daha :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sirkette seagate kullaniyoruz surekli ama orda server lar manyak gibi ses cikardigi icin sesi algilayamiyormusum yada diskte problem var dicem ama ne kasilma nede bisi var hay ebeni seagate ne dim ben sana patch filan yokmudur ya ses kesicek :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Baggio, 30 Ağustos 2005 08:46 tarihinde demiş ki: Sata'dan degil Seagate'den o. Samsung'lar daha az ses yapiyor. yok be abi samsung arada titreşim yapıyor bozuk motor gibi yada bana gelen ürün hatalı geldi bi sorun çıkarmadı ama von von ses var fanların sesini bastırıyor arada[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 160 ve 200 iki tane Sata Samsung'um var, cok fena kasilirlarsa Seagate'in yarisi kadar bir tikirti ediyorlar, uguldama falan yok ama onun disinda.. Gotur bir istersen, garantisi varsa?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yav bende bi 80 bi de 120 olmak üzere 2 tane seagate var ama bilgisayardan hööööö die fan sesi geliyo sadece[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yeni Seagate'lerde oluyor sanirim o sirf, 120 varken benimki de sessizdi. NCQ ile alakali olabilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 konsantre oldum ve diskimin cok kaliteli olduguna karar verdim artik bakmicam bu topic e :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar