Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sata Disk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seagate'dendir degil, direk Seagate'den, bizzat denedim :p Samsung + Seagate vardi bende, ayni sekilde bildigimiz eski hdd'ler gibi tikirti yapiyordu, o bozulup ikincisini de Samsung alinca gitti o sesler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
Sorunsuz bir hdd denk gelirse ve sese katlanabiliyorsan iyidir tabi de bu ara Samsung daha iyi :) Ev kullanicilari icin en azindan. Biraz moralini bozayim;

Seagate SATA 120'm vardi, -NCQ degildi diye sanirim- ses yapmiyordu, ama o da durup dururken resetliyordu makinayi sikca. Pati'den birinde daha (Math- sanirim) vardi hatta ayni sorun. Degistirdim bir Samsung aldim, kesildi.

Gun geldi yetmez oldu o, yanina yeni alirken akillanmadim ki gittim Seagate aldim yine (NCQ), o da hem ses yapiyor hem de cok sikca dosyalarimi bozuyordu. Yine gittim yerine Samsung aldim, o da gecti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
Tuketici hakki olarak "beklentilerini karsilamayan mali" iade etme veya degistirtme hakkin var, ama yuvaya sokarken belirgin cizikler olduysa onlarin da almama haklari var sanirim ayni sekilde.. Konus dene sansini :) Yani illa sorun cikaracak diye birsey yok, ben cok sanssizdim belki de, moralini bozma yani o kadar da.. Son donem Seagate'lerinden dertliydim ben ama baya, paylasiyim dedim. WD alirim gene Seagate almam bir daha :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
160 ve 200 iki tane Sata Samsung'um var, cok fena kasilirlarsa Seagate'in yarisi kadar bir tikirti ediyorlar, uguldama falan yok ama onun disinda.. Gotur bir istersen, garantisi varsa?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Mesaj tarihi:
yav bende bi 80 bi de 120 olmak üzere 2 tane seagate var ama bilgisayardan hööööö die fan sesi geliyo sadece[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
  • Yeni Oluştur...