Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Höhhh be Cimbom Andersonu'da Villareal'e kaptırdın ya!!!!


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Ulan Villa Real kim Cimbom kim bu kadar da mı düştünüz başkan açıkladı yöneticiler söyledi basın bangır bangır bağırdı Anderson Gs'de Anderson Gs'de bak adam gelmiyor Villa Reale gitti hadi başkan ayıkla pirincin taşını...F.DeBoer'de sorun varmış Abdullah ve Hakanla transferi mi tamamlayacaksınız???Eğer Abdullah ve Hakanla transferi tamamlarlarsa takımın yaş katsayısını büyütmekten başka hiç birşey yapamazlar ikiside en az 32-33 yaşında...[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 09 July 2003 15:19 tarihinde demiş ki:
cok ust mevkilerde cok degerli kisilerle konustum 2 hafta bekleyin bomba patliycak[hline]

puhah kimle konuştun???
2 hafta sonra gazetelerde Ve bomba patladı...Şok Şok Şok!!!Flaş Flaş Flaş!!!:Gs Beştansçiki Fb den kaptı!!![hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FLAŞ....... FLAŞ......... FLAŞ.........

Van Hooijdonk'u Fb'ye, Andersson'u VillaReal'e, Ahmet Hassan'ı, Okan Koç'u, Sinan'ı bjk'ye kaptıran yönetim sonunda suskunluğunu bozdu ve bombayı patlattı!!!

Canaydın'ın büyük çabalarıyla işi gizlice bitirdiği ve Brezilyalı Ünlü Santrafor BONUSSİMO ve Romen Yıldız AYRANİÇ ile prensipte anlaştığı ifade edildi!!!

Ancak ÇemişkezekSpor ve AkçaabatSebat spor ile ikinci ligin flaş ekiplerinden Vestel Manisanın da bu futbolcularla ilgilenmesi sıkıntı yaratırken, yönetimin elini çabuk tutup bu transferi bir an evvel (3 vakte kadar) bitirmek istediği öğrenildi!!! Özellikle Canaydın'ın bu iki futbolcuyu çok istediği öğrenilirken AYRANİÇ'in mandrasındaki eltisinin oğlunun "Türkiye'ye gitme sağılırsın" diye olumsuz telkinde bulunduğu ve bu iki futbolcunun yıllık 300 kilo buğday istemelerinin yönetimi kara kara düşündürdüğü de gelen haberler arasında!!!

Ali Dürüst ise akşamüstü yaptığı açıklamada transferleri yalanlarken!! "Bunlar hayal ötesi transferler, keşke yapabilsek ancak şu an gündemimizde yoklar"dedi.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakın arkadaşlar gs'nin kadrosu son derece yeterli aslında. transfer falan filan diyosunuz da. bakın bi sayayım

mondragon, bülent korkmaz, batista, arif, berkant, baliç, hasan şaş, pinto, cihan, vedat, hakan ünsal, ayhan, ergünn
revivo, ümit karan, ayı lukunku, suat usta, xavier, volkan, abdullah, orhan ak, prates, hakan şükür, murat erdoğan, ömer, mehmet bölükbaşı

bu takıma sadece 1 iyi yabancı transfer bile yeter. şu anda forvete falan da ihtiyaç yok gerçi. revivo, ümit, hakan, ayı var.

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 09 July 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayraniç bitmiş olm pürüz filan yokmuş Cem Uzan Jardel alınırken yardım ettiği gibi şimdide yardım eli uzatmış ve Gs'de Olimpiyat Stadının kombile bilet satışlarından elde ettiği geliri buraya yatıracakmış böylece parayı zar zor denkleştirmişler...[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Villareal dedigin takim vaktiyle Palermo'yu renklerine baglami$ olan bir takim.Sen daha once adini duymadiysan, ogren.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddiye alıp adam akıllı cevabı yapıştırdıktan sonra tabi ki karşı cevap gelemiyo (aaaa bu kadro yetersiz diye) böle sözde toşağa almalar çıkıyo ortaya

bi kere fb en rahat toshack geçilecek takımdı geçen sene, hala utanmadan konuşuyorlar
hedef şamp ligi finali, ön elemede gidersin, hedef lig şampiyonluğu 38 puan fark yersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cok ust mevkıdekı kısılerden bırı ozhan canaydın nedemıstı bır hatırlayalım.
Hooijdonk ve anderson la kesın olarak anlastık.haftaya ıstanbuldalar. Apo haberı kesın olarak yalan, kesınlıkle ılgılenmıyoruz.
Ust mevkılere ınanmayalım.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...