Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 emin misin ? öyle fireball , frostbolt abanırsan aggroyu alırsın , bu seferde abanma adam gibi büyü at derler. ama roguelar fln hiç aggro sorunu olmadan çatur çutur veriyor damagei.[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o şeydende kaynaklanıyo low level instancelarda mesela ben su icerken roguelar warriorlar mobları kesmiş oluyo dolayısıyla damage meterda falan geciyolar.ama bi mcde herkes aynı anda saldırıyor yüzden gecilememen lazım warriorlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben mage roguedan daha iyi dd demedim ki zaten.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 olması gerekmez mi :/ primary dd değil mi bu class ? sadece su ve ekmek için instance alınıyoruz artık :/[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ''primary ranged damage dealer'' zaten öyle değilmisiniz ne hunter ne warlock direct damagede sizin kadar etkili[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ama magein damage vermekten başka görevleride var.hunterlar falan sadece damage vermeye odaklanırken bizim sheep yapmamız curse kaldırmamız falanda gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Valla öyle yada böyle 2 gündür test serverında mage oynuyorum,mage çok zevkli :) Blink yapıp rakip şaşırmışken büyü atmak harika bişeymiş.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eheh asıl ben arcane power pom+pyro atacagım günü iple cekiyorum :) aslında tam karar veremedim talent konusunda ama eninde sonunda frost olacagım icin fire baslayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Darktr, 29 Ağustos 2005 17:57 tarihinde demiş ki: MAGEYİ HALA DAMAGE DEALER SANIYO AHAHAHAHAHAHAHAHAH Mage Talent Build 26 Water / 10 Food / 15 Portals[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: _ILuVaTaR_, 29 Ağustos 2005 23:43 tarihinde demiş ki: eheh asıl ben arcane power pom+pyro atacagım günü iple cekiyorum :) aslında tam karar veremedim talent konusunda ama eninde sonunda frost olacagım icin fire baslayayım dedim. orgazm mage mi olcaksin : ) 4 dakkada bir instant adam öldürüp sora cooldown bekleyenlerden hani eheheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hahahha süper olmuş, rogue özellikle çok güzel. Kim yazdıysa güzel yazmış. :)[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: said: Darktr, 29 Ağustos 2005 17:57 tarihinde demiş ki: MAGEYİ HALA DAMAGE DEALER SANIYO AHAHAHAHAHAHAHAHAH Mage Talent Build 26 Water / 10 Food / 15 Portals oldum bittim yarildim buna. gercekten super aklina gelmis. ya gidiyorum ubrs ye. 15 adam boru degil 3 warrior 3 rogue disinda herkes su kullaniyor caster. abi ben su yapiyorum adam ilerliyor. su yapiyorum adam ilerliyor. su yapiyorm bi bakmisim fire elemental bossun oraya gelmisiz. iceri girmesem hala disarda birakip su yaptiricaklar. sonra adamin teki damage meter atiyor rogue genelde. birinci sirada sen sirada bileyoksun cunku su kasiyosun. sonra /laugh basliyor falan.en guzeli adamlara questi yapmadim dicen. ama surekli tanidik biri cikiyor crystal water diye raide yaziyor. direk sen xD moduna giriyosun isin yoksa butun raid boyunca su yap. druide innervate at diyosun ses cikmiyor vs.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi magelerin gruba giremeyecegi gun water dispenser diye bi gnome eng itemi yapildigi gundur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hahahaha. gercekten cok ilginc olurdu. wat-o-matic use: puts infinite water to your backpack in 1 stack. you can use infinite times in one row. no cd nothing. drink me . bide su crazy engineerlar var winterspring tanaris gibi yerlerde. onlardanda portal recipesialinir. acc name sifre. login delete char delete. gg hf[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 teleport recipesi war zaten 260 ustu gnome engsen gadgetzandan goblin eng sen everlooktan aliyosun ama yannis calisirsa gadegetzanin 50 etre ustunden atiyomus seni[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: _ILuVaTaR_, 29 Ağustos 2005 23:43 tarihinde demiş ki: eheh asıl ben arcane power pom+pyro atacagım günü iple cekiyorum :) resist olsunda evlat acısı gibi koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Valla dün bi mage vardı ha bire arcane power diye bagırıp sololuyordu lbrsdeki mobları bence gayet guzel damage veriyordu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Earthshock now generates hate on player characters, by pissing them off ehuhe.totemlerin shaman kadar hp si olsa yeter :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Abi kaç kişide mage var resist oranı arttı ayrıca mc gibi istancelerde yüksek fire resisten dolayı frost oluyosun. Geçememe nedenim resistler cast time + instant şeklinde dmg verebilirim buda aggroyu zorlaştırır fire,frost resistte çok düzensizlik var[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ...bi an çok korktum ben de. geçti sonra... üç buçuk attım harbiden yapmayın böyle şeyler :P [Bu mesaj mko tarafından 30 Ağustos 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar