Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ke Betada sorun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben direk exe den açıyorum bir sorunum yok. şimdilik. bilemicem senin sistemden kaynaklanıyor olabilir. launcher zaten çalışmıyor.çünki ftp adresi onun osko ya bağlı :)[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Mesaj tarihi:
hood manyak konu patlatıyon ha hayranım sana allah kahretsin huyumda var patlatmak topic kasmıyorum ama
topiği kaçıran arkadaşlar için yeniden vereyim bakar bakar çağrıyı hatırlarsınız :D
[spo1=Shadowfax][/spo]

[Bu mesaj Hoodstar tarafından 29 Ağustos 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hoodstar tarafından 29 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bak bunu bilmiyorum bu ne ? :D hangi başlıkta vardı link atarsan sevinirim. :( ama birbirimizi kızdıracak şeyler yapmayalım ayıp olur plssss.[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Mesaj tarihi:
pff o shadowun game charı benim gönderdiğim gerçek hali hgasdasdsadfjdsb[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
kırk yıllık arkadaşımı bana mı tanıtıcaksın :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
ayıp a.q ben senin giyinik halini uploadladım sen beni çıplak vermişsin editle şunu asdjfasda[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
ulan shadow tüm erotizm kaçtı editi kaldır aldfsdas[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Zuhaha 2. resim bitirdi olayı :D:D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 29 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
ulan shadow tüm erotizm kaçtı editi kaldır aldfsdas

karar ver olm :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
Bu arada hood nerde duruyon sen ? Kalecilik mi yapıyon la artık[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
  • Yeni Oluştur...