BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Guilde damsiz almiyolarmis. Raid de de sey war. aile sal..ş aman aile grubumuz bulunur. klimali ust kat.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 damsiz almiyorlarmiymish. pfff..... o zaman bitanede dam almak lazim. nerde var mi orda antalyada?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 olmaz mi depolarda sakliyoruz fazlasini ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 depresyondayim ustume gelmeyin lan datirim. zaten konuyu daattim. daalin lan. *Toparlanir*[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cenk sen zaten tek gelmiyormuydun Antalyaya? Haberleri bashkalarında alıyoruz aferin yani...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 Ağustos 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hayırlı olsun....[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 delidumrul sen buralara yazacağına şu işi hallet para alacaz. Ben benim adımı 2 paralık etme. İş yap biraz hadeaaa. Birde antalyaya gitmeyi düşünüyorsun arada bu iş bitmeden evden dışarı çıkmayacaksın duydun mu beni ha?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Delidumrul, 24 Ağustos 2005 02:58 tarihinde demiş ki: depresyondayim ustume gelmeyin lan datirim. zaten konuyu daattim. daalin lan. *Toparlanir* dede prot a mı dondun noldu yoksa roguelar mı üzdü :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 24 Ağustos 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 onu kimse prot a döndüremez. adam inatla ragnarosla duel etmeye çabalıyo[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mc insanlari birlesin simdi ! ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 basarilar[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun, başarılar, ben de kredi kartımı düzeltebilirsem katılma başvurusu yapacam ;) Lianath ^^[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 e hadi ama ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asymmetry Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayirli olsun ;)[signature][hline]RealTuRk [Mayweda LVL 60 Mage BL ] The Wicked Priest www.twpclan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shady Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun Wen. Ben Khufur.[signature][hline]Urzannas - The Wicked Priests -GM Alliance - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar, oyunda görüşmek üzere.[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Good Luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hayırlı olsun arkadaslar... Siz siz olun lamerleri uzak tutun,Bl ye hayirli olmasi dileklerimle. urza*ances*alee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 üstad tabard sux oldu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 guildde eksik olan bi class var mı? kasalım... basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabardi yapacakti bi hunter efendi en son ;)= benim onemli misafirlerim var giremiyorum oyuna ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Teşekkürler arkadaşlar... Bu arada Wendigo ben Tabart'i dizayn ettim, sanırım Guilddaşlarımızın bir kısmı beğenmedi. Misafirlerinden fırsat bulduğunda bir incele. Saygılarımla... [hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... [Bu mesaj Unholy tarafından 28 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Unholy tarafından 28 Ağustos 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ventrilo server açın abi bir tane gelelim muhabbet edelim hep beraber :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eno yu yakalayip host un unuttugum sifresini ogrenince acacam ventrilo da eno iste. kayiplarda ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Eclipse [BL] Kuruldu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hayırlı olsun....[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 delidumrul sen buralara yazacağına şu işi hallet para alacaz. Ben benim adımı 2 paralık etme. İş yap biraz hadeaaa. Birde antalyaya gitmeyi düşünüyorsun arada bu iş bitmeden evden dışarı çıkmayacaksın duydun mu beni ha?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Delidumrul, 24 Ağustos 2005 02:58 tarihinde demiş ki: depresyondayim ustume gelmeyin lan datirim. zaten konuyu daattim. daalin lan. *Toparlanir* dede prot a mı dondun noldu yoksa roguelar mı üzdü :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 24 Ağustos 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 onu kimse prot a döndüremez. adam inatla ragnarosla duel etmeye çabalıyo[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mc insanlari birlesin simdi ! ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 basarilar[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun, başarılar, ben de kredi kartımı düzeltebilirsem katılma başvurusu yapacam ;) Lianath ^^[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 e hadi ama ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayirli olsun ;)[signature][hline]RealTuRk [Mayweda LVL 60 Mage BL ] The Wicked Priest www.twpclan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shady Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun Wen. Ben Khufur.[signature][hline]Urzannas - The Wicked Priests -GM Alliance - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar, oyunda görüşmek üzere.[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Good Luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hayırlı olsun arkadaslar... Siz siz olun lamerleri uzak tutun,Bl ye hayirli olmasi dileklerimle. urza*ances*alee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 üstad tabard sux oldu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 guildde eksik olan bi class var mı? kasalım... basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabardi yapacakti bi hunter efendi en son ;)= benim onemli misafirlerim var giremiyorum oyuna ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Teşekkürler arkadaşlar... Bu arada Wendigo ben Tabart'i dizayn ettim, sanırım Guilddaşlarımızın bir kısmı beğenmedi. Misafirlerinden fırsat bulduğunda bir incele. Saygılarımla... [hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... [Bu mesaj Unholy tarafından 28 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Unholy tarafından 28 Ağustos 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ventrilo server açın abi bir tane gelelim muhabbet edelim hep beraber :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eno yu yakalayip host un unuttugum sifresini ogrenince acacam ventrilo da eno iste. kayiplarda ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar