Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Biliyosunuz yakın bi zamanda kayıt dışı olan yaklaşık 5 milyon telefon imei numarası sayesinde kapatılacak. Bu konuyla ilgili tam detaylı bilgisi olan var mı acaba? Telefonum yurtdısından alındı benim mesela, bu kayıt dışı mı oluyor yani şimdi?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kaydettirmek için özel birşey yapiliyor mu? nasi yani?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bir site vardı, imei numaranı girerek kayıt dışı olup olmadığını öğrenebiliyordun, biri verir şimdi adresi.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iyi olur valla. ikide bir tr`ye geliyorum turkceli kullaniyorum bela cikmasinda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cok yararlı bi topic benimki orjinal eminim de çok sayıda kaçak telefon sahibi dostum var.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu uygulama kaçak ve çalıntı cep telefonlarını engellemeye yönelik bi çalışma, ancak telefonlarını yurtdısından alan insanların kayıt dısı sayılıp sayılmadığını bende bilmiyorum. Eğer kvk gibi yerlerden faturasıyla filan aldıysanız sorun olmaz o kayıtlıdır zaten. Benim de bilgi bu kadarla sınırlı, umarız araştırmacı kişilikli arkadaşlar bizi aydınlatır =][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yurt dışına gidip aldın diyelim kayıt dışı oluyor yurt dısından aracı bir kurum ile getirtti isen onu bilemiyorum, gümrükten geçerken vergi aldılarsa kayıt ediliyordur.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Morik sen bırak bu işleri :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 http://imei.tk.gov.tr/ Buradan kontrol edebilirsiniz[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 22 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 IMEI no'ya nerden bakcaz? edit: buldum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 29 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cep telefonunda *#06# yazarak imei no'sunu(seri nosu yani) öğrenebilirsiniz[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benimki bataryanın altında yaziyordu. *#06# yi kabul etmedi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bide tel alırken 5 10 ytl gibi bir fiyata telin sigorta parasını ödemeyi unutmayın arkadaşlar hazır böyle bir konu varken yeni kanuna göre cok basit uygulamalar geldi teli kaybettiğinizde faturayla gidiyorsunuz yeni bir tel alıyorsunuz 41 gün sonrada eski telin parasını size geri veriyorlar . Calınan telde oyuncak oluyor :D Savcılığa fln gerek yok[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu konuyla ilgili detaylı bilgi edindikten sonra bide hatırlatma babıyla sticky atsak fena olmaz aslında[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eeeh binlerce telefon çalınmış ekonomisi dönmüş tilkiler milyarlar kazanmış gel sen 5 yıl sora anca bişi bul oda hırsızdan çok vatandaşı canını yaksın[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Chemical, 29 Ağustos 2005 23:46 tarihinde demiş ki: eeeh binlerce telefon çalınmış ekonomisi dönmüş tilkiler milyarlar kazanmış gel sen 5 yıl sora anca bişi bul oda hırsızdan çok vatandaşı canını yaksın Ne kadar + koysam az... Yani böyle birşeyin yapılması için illede kapkaçın bir terör haline gelmesi, ya da insanların kapkaçta-gaspta ölmesi mi gerekliydi? Ya bide şimdi önceden çalınmış telefonlar, hırsızların üstüne kaydedilebilecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Aynen benim kafamada takıldı.. Ne yani çalınmış telefonu alan kişi gider kendi üstüne kaydettirir telefonu olur biter.. ee ne anladım ben bu işten?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: MartinLGore, 29 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Aynen benim kafamada takıldı.. Ne yani çalınmış telefonu alan kişi gider kendi üstüne kaydettirir telefonu olur biter.. ee ne anladım ben bu işten? Sey yani kem küm dumur oldum o_O nedicem ben ya[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 salak bir şekilde geç başlanmış olması kötü bir uygulama olduğu anlamına gelmez bence. gayet hoş ve mahoş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dedikleriniz gayet doğruda bu uygulama hem kısa bi süre için olucak, hemde kaçak veya çalıntı telefon aldığını bilmeden kazıklanan vatandaşlarımız var, onların mağduriyetini engellemek için yapılmış bi çalışma bu. bakan da açıklama yapmıştı zaten bu af değildir diye[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: MartinLGore, 29 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Aynen benim kafamada takıldı.. Ne yani çalınmış telefonu alan kişi gider kendi üstüne kaydettirir telefonu olur biter.. ee ne anladım ben bu işten? Bu uygulama aralığa kadar olcakmış zaten. Daha kayıtlar başlamadı sanırım gazetede okumuştum baya önce. Kaçak telefonlara mesaj yollanacakmış kaydettirin diye sonra kaydetmeyelere bidaha mesaj atacaklar 14 aralığa kadar kaydettirin diye. Sonra 2 uyarıda kaydetmeyenlere nolcak bilmiyom ama[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar