Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya benım bı arkadasım var onda 6230 var o hafıza kartını dıjıtal fotogaf makınesıne takıyo makıneyı usb den baglıyo ve hafıza kartının ıcıne mp3 atıyo.Bende 6600 var aynı seyı denedm ama olmadı sanırım bı dosyanın ıcıne koymak lazımmıs 6600 larda ama ne alaka ben anlayamadım.Ve o dosya ne bılmıyorum sımdı sorum dırek atsam olurmu yada hangı dosyanın ıcıne atıcam mp3 lerı ve mp3 programını??Yardımlarınızı aceleyle beklıyorum..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim bildigim wap araciligiyla mp3 programi indireceksin cesitli wap sitelerinden daha sonra arkadasinin yaptigi islemi yapman yeterli olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 wap adresını vereblırmsn yada benm bılgısayarımda zaten program yuklu.o ıslemı program atarken uygulasam olurmu ama hangı dosyanın ıcıne adcam onu bılmıorm :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla guduwap.com burdan bulabilirsin ben burdan indirdim... ama diger kismi pek bilmiyorum bildigim direk bilgisayardan mmc karta attin mi olacagidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ok cok saol daha fasla bılgı verebılcek olan varmı?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 smdı de bagladım dıjıtal makınemı bu seferde kartın ıcıne bısı kopyalayamıyorum bu neden acaba dırek mouse ın sımgesı yuvarlak oluyo :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bende guduwap'tan kullanıyorumda senin sorunu tam olarak anlayamadım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir klasörün içine at(other klasörüne atmıştım ben) o klasörü cep telefonun açıp, hafıza kartında bulup programı yükle diyeceksin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 forgiver adam atamıyorum demiş zaten..Kopyalanmıyor içine demiş..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 .[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. [Bu mesaj Wishmaster tarafından 23 Ağustos 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hala yapamadım ve ınanın cok gıcık olmus bı durumdayım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Peki bu threadin başlığı neden garip bir soru ??[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 daha gusel bı baslık bulamadım.Eleştırıcegıne yardım etmeye calıssan daha gusel olurdu bence.. neyse[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar