Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N90

AthleT

Öne çıkan mesajlar

reklamlari cikti turkiyeye gelmedi telefon ama nokia nin amerika sitesinde veya ingiltere sitesinde bulabilirsin sanirim gercekten cok ucuk hayrak kaldim bende telefona...
insallah makul bir fiyata cikar da piyasaya alirim ...
nokia n91 de mp3 dinlemeye yonelik bir telefon bu da resim cekmeye yonelik bir telefonmus...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

n series başlığı var, abartı derecede de bilgi vermiştim ben orda, ordan devam et bence

bu arada n91 cok daha iyi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben tipini çok fazla beğenmedim. kapaklı telefonları genelde sevmiyorum. birtek 2 megapixel kamerası ve kaliteli objektifi haricinde fazla bir özelliği yok. piyasadaki 6680'la diğer özellikleri oldukça eşit. n serisi oldukça başarılı bir seri, fakat nokia işin şeyini çıkarmaya başladı. piyasaya sürülen bir modelin ardından 1-2 ay geçtikten sonra yenisi geliyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 29 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
n90 1.5 milyar
"Ürün stoklara girdiği tarihte gerçek fiyatı aşağıda belirtilen fiyatlardan farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde Ön Sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır.
Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde Ön Sipariş veren müşterilere fiyat farkı ödemesi teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde yapılır. "[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...