Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Off offf çok kötüyüm arkadaşlar oyunu aldım ama hevesim kursağımda kaldı... 2 gündür bekliyorum . Başına aynı sorun gelen var mı? Daha oyunun nasıl birşey olduğuna bakamadım.. :( ühüh.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 üzülme kardes... ben 3 haftadir oyniyamiom, bu yüsden sinir krisleri icersindeyim !!!! bendede renderer creation failed die bi error verio ! ama saolsun daoc - italy staff i hemen problem ile ilgilnedi (via mail) bugün isalla hallolcak ve bende oyuna dalicam !!!! cok kötüyüm coooooooook.... ( hatta gittim geforce 4, ram neyin aldim... calismadigini görünce sen ne düsünürdün ?!?)[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bikac gun daha bekle duzelir heralde[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: resata, 14 July 2003 13:32 tarihinde demiş ki: üzülme kardes... ben 3 haftadir oyniyamiom, bu yüsden sinir krisleri icersindeyim !!!! bendede renderer creation failed die bi error verio ! ama saolsun daoc - italy staff i hemen problem ile ilgilnedi (via mail) bugün isalla hallolcak ve bende oyuna dalicam !!!! cok kötüyüm coooooooook.... ( hatta gittim geforce 4, ram neyin aldim... calismadigini görünce sen ne düsünürdün ?!?)[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? ayni hatayi bendede weriyo ama pc'im p2 266 64mb ram :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Evet dayanamadım mail attım [i]"I can not believe that one of the most played MMORPGs in the world's subscription page isn't avalaible for days ! I bought the game trusting the services Of Mythic Entertaintment but actually I'am really shocked when that error continued occuring for days ! I think these unconcernful actions must end otherwise your reputation will really fall. Best Regards, One of your sad customer.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ke$ke us alsadin :-P[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bundan sonra avrupa serverlarının devantaj listesine oyunu alıp bağlanamadan pakede bakılabilitesi yüksek diye ekleyelim bari. Hani bazı iddialara göre amerikada zaman problemi varmış ama avrupada da oyuna üye olamaktıktan sonra zaman problemi olmaz tabii. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ne guzel hic site mite le ura$madan client den account umu actim ehe siz hala sitenin bakimini bekleyin :p[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 walla bende cd keylerle bogustum :) ama kolay actım acc yi[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar