Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gozlerimde Bulut YOK ! O kizla seni gorunce hemde ole bole; Sonra gelip "senin anladigin gibi deil ole"; Ben aptal mi sandin o laflari soleyince? Bu laflar bogazima az dizilmedi; Sabah kapimi acinca az parcalamadim yolladigin gulleri; Sen avare avare dolasirken kim acti kapilari; Hadi anlat dinliorum seni Gozlerimde bulut yok; Sen istedigini sole; Gozlerimde bulut yok; Sana gule gule. Yazar Duygu Edipoglu a.k.a Alis buda kendimi veya baska benim gibi olan bayanlarin kendisni ortaya fikrini surmeleri gereklidir.[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 piyasadaki pop şarkıları kadar anlam bütünlüğü olan şiirler yazmaya daha ne kadar devam edeceksin acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 pop ile ne alakasi var ? bu kendi icimden gecenler :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Neredeyse bütün gızlar toplanık gibi olacakmış :)[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sarılmandan belli..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 valla ana fikir yada duyguların güzel belki ama edebi olarak kötü olmus bence.Hatta şiir yazma bence :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 siiir oldugunu kim soledi .. siir replikesi gibi ama deil.. :) duz yazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar