pckopat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 MerhabaLar arkadaşLar Ben Bu Forumun Yenisiyim Bugün Üye oLdum Forumu Araştırdım ama Doğru Dürüs Staff Yapımı Hakkında biLgi anLatıLmamış ve BiLgiLi ArkadaşLarın oLduğunu Gördüm Ve Konu Açayım Dedim. BeLki Yardımız Dokunur diye. 2 Şey Sorcam Yardımcı oLursanız Sevinirim... 1.Bende +1 Lik Wizard Staff Var bunu NasıL +6/48 Damage EdebiLirim(Paper Mage iÇin) Yakma ihtimaLi Düşük ŞekiLde. Açıkça Yazabilirseniz Sevinirim. 2.Bide +6/48 DamageLik bir Staffım var Ben Bunu +7/56 Etmek iStiorum NasıL edebiLirim. Şimdiden Tşk. Ederim... iyi ÇaLışmaLar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yanlış bölüme yazmışsın , knight online bölümü değil burası. Neyse mod arkadasımız gorurse taşır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :) atıyorum..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bide sil bence :P 2 inci topic oluyor[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar