Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ulen bi 200 olsam kendimi itema vericem ama ne item toplayabiliyorum nede miss yapacak enerjim var. Kaldım ortada :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
FadetoblacK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 kalplerdeki kaymak ne ola ki? ya ben seni hiçbir raidde gördüğümü hatırlamıyorum asli[hline]"Victory belongs to those that believe in it the longest and the most." Devil'Keelhaul'Dragon [Bu mesaj FadetoblacK tarafından 14 July 2003 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FadetoblacK tarafından 14 July 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FadetoblacK tarafından 14 July 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İnternet probleminden beri oynayamadım. bu arada sen ne zaman girdin? eskiden beri varmısın stormda? ben 10 gundur senin turk oldugunun farkındayım. biliyorum belki benim eşşekliğim ama hakkaten :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 keelhaul'un kendisi ogrenci oldugundan benden bile fazla online :p ama abso calisior bildigim kadariyla 12 den sora gırdıgı ıcın oyunda goremıorum pek ama olsun ertesı gun okulum olmayınca gec kalabılıorum bende dıer turlu erken uyanmak ımkansız[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Öne çıkan mesajlar