vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "PHILIPS DVDR1640B 8.5 GB 16XDVDRW DVD YAZICI SİYAH OEM" hepsiburda.com dan bunu aldim ama ne cd nede kablo geldi yaninda neyse sizden bununla dvd/cd yazabilcegim gusel 1 program tavsiyesi istiyorum bide dvd ne marla onerirsiniz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Adsl 256>512 gecisini Turkiye' ye duyuran insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dvd yazmak için mi tavsiye istiyorsun? NERO kullan. herşeyin üstesinden geliyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bos dvd markasi bide mumkunse:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Adsl 256>512 gecisini Turkiye' ye duyuran insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Princo alabilirsin ama 8X olmasına dikkat et[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 pek anlamam bu konulardan 8x olunca ne oluyor benimki max 16x yaziyor[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Adsl 256>512 gecisini Turkiye' ye duyuran insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hızı işte genel de 4X satılıyor dvd cdleri, 4X olunca yavaş yazıyor dvd in ama 8X olursa hızlı yazar[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sagol[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Adsl 256>512 gecisini Turkiye' ye duyuran insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 harbi arviş yapiyorum kaliteli medya olsun torunlarımla izleyeyim onlara miras kalsın dersen verbatimden şaşma 25li 16x olanların tanesi 1.5mile geliyodu bi de elindeki writer medya üzerine resim basabilenlerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim dvd writer bi garip :D yazdım dio , hatta sonra kontrol ettim dio tamam dio , ama kendide dahil olmak üzere hiç bi okuyucu okuyamıo :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Princo 4x kullanıyorum Biraz uzun sürüyor ama cimriyim işte ne edersiniz... 60 kuruş...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 niye o kadar pahalı ben daha geçen gün 25lik dvd dms aldım (evet bende cimriyim) 650bin edit: 8x [Bu mesaj slayer__ tarafından 30 Ağustos 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 25'lik olduğuna emin misin? Bölme hatası falan yok di mi? Emin misin? O kadar fark ediyor mu? Ben yazıcıoğlundan alıyorum ancak. 10 tane princo 4x 6ytl[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 16500 verdim 650den çok az fazla edio 25lik 8x dms princodan çok farklı olmadığını düşünüyorum kalite olarak ama hız farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar