Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Tekke Avrupa'ya mı gidiyor?


jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

evet başlığı böyle açtım ki geniş bi başlık olsun hani bu transfer yerine başka bi takıma giderse diye :P

evet, Wigan Athletic Fatih Tekke için 5 milyon avro; önermiş.
sırasıyla 3,3.5,4 öneren Wigan son teklifini yapmış. Fatih'in de "artık 28 yaşındayım yeter gitcem ben" dediği öğrenilmiş. Trabzon yönetiminden de gönderilmesini isteyenler varmış bu fiata..

valla teklif doğru da dediği öğrenildi kısımlarını bilemiyorum. ama ntvden duydum yani fanatik filan dğeildi.

bence gitsin artık hakkaten 28 yaşına gelmiş bu şansı bulmuş. kaçırmasın. ts de iyi sakal yapar bu işten.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 27 Ağustos 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaya gitse cacık olmayabilir (uzayda cacık olanı görmedim) ama vasat bir ingiliz takımında rahatlıkla oynar, o kadar da boş adam değil. Kendi değerlerinizi hor görmeyin. Biz yıllarca Hakan'a Şaban dedik ama avrupalılar ona boğazın boğası dedi. Değerlerimizi küçük görmek, kendimizi küçük görmek demektir.
Sonuç olarak, ben fatih'in o dandik ingiliz takımında takır takır oynayabileceğini düşünüyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wigan sanırım premier ligde düşmeme mücadelesi verior. ayrıca fatih için bu bir oyundan fazla adamın mesleği. iyi de para kazanır.
zaten haberde wiganı basamak olarak kullanmak istior dedi.haklı da.. çünkü premier ligde bir futbolcu gerçekten iyiyse ve iyi oynarsa hakkı verilir. daha ii bir takıma gider. manchester a bile gider. garip garip adamlar aldılar fatihi de alsalardı hehueh yedek olarak tabi

sahi alan smith nereye gitti. louis saha filan hala orda mı.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
desirous, 27 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
Nihat R.Sociedad'a gittiği senelerde Sociedad son sıraların takımıydı. Neden Fatih de Nihat gibi yıldızla$masın!?

premier ligle la liga biraz farklı yapı olarak. la liga takımları son sıra takımı da olsa premier lig takımlarından daha kaliteli takım ve oyuncu kalitesi olarak. bunun sonucunda premier ligde aşağıdaki takımların pek yükselişe geçtiği görmüyoruz.

yine de gitsin dediğim gibi premier ligde 1 sezon çok ii olursa hemen hakkı verilir. daha ii bi takıma zıplar. premier ligin de öyle bir özelliği var.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede wigan tercihi yanlıs olur..cunku yası cok genc degil bu yuzden wiganda kendini kanıtlayacakta buyuk bi takıma transfer olacakta adamın jubilesi gelir..
en azından her sene uefa mucadelesi veren bi takıma gitmesi gerek..cunku iyi bi golcu..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...