jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet başlığı böyle açtım ki geniş bi başlık olsun hani bu transfer yerine başka bi takıma giderse diye :P evet, Wigan Athletic Fatih Tekke için 5 milyon avro; önermiş. sırasıyla 3,3.5,4 öneren Wigan son teklifini yapmış. Fatih'in de "artık 28 yaşındayım yeter gitcem ben" dediği öğrenilmiş. Trabzon yönetiminden de gönderilmesini isteyenler varmış bu fiata.. valla teklif doğru da dediği öğrenildi kısımlarını bilemiyorum. ama ntvden duydum yani fanatik filan dğeildi. bence gitsin artık hakkaten 28 yaşına gelmiş bu şansı bulmuş. kaçırmasın. ts de iyi sakal yapar bu işten.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 27 Ağustos 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla ingilterede iyi iş yapar gibime geliyor,bence de gitsin artık.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gitsinde o kulube diil[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yok yok gitsin iş yapar orada o, zaten bu yaştan sonra Chelsea'de oynayacak değil ya.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fatih tekke uzaya gitse cacık olmaz o adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Uzaya gitse cacık olmayabilir (uzayda cacık olanı görmedim) ama vasat bir ingiliz takımında rahatlıkla oynar, o kadar da boş adam değil. Kendi değerlerinizi hor görmeyin. Biz yıllarca Hakan'a Şaban dedik ama avrupalılar ona boğazın boğası dedi. Değerlerimizi küçük görmek, kendimizi küçük görmek demektir. Sonuç olarak, ben fatih'in o dandik ingiliz takımında takır takır oynayabileceğini düşünüyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gitsin gitsin iyidir sonuçta ingilterein en kötü takımıda olsa burda olduğundan daha göz önünde olucaktır bişiler yaparsa daha iyi bi tkaımada gitme şansı yüksek ordan[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaw gitsinde o takimda neyin nesi?! en azindan biraz orta sewiye takima gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 wigan sanırım premier ligde düşmeme mücadelesi verior. ayrıca fatih için bu bir oyundan fazla adamın mesleği. iyi de para kazanır. zaten haberde wiganı basamak olarak kullanmak istior dedi.haklı da.. çünkü premier ligde bir futbolcu gerçekten iyiyse ve iyi oynarsa hakkı verilir. daha ii bir takıma gider. manchester a bile gider. garip garip adamlar aldılar fatihi de alsalardı hehueh yedek olarak tabi sahi alan smith nereye gitti. louis saha filan hala orda mı.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Nihat R.Sociedad'a gittiği senelerde Sociedad son sıraların takımıydı. Neden Fatih de Nihat gibi yıldızla$masın!?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gitmesi lzm ama gitmio.eşi istemiomuş .[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: desirous, 27 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Nihat R.Sociedad'a gittiği senelerde Sociedad son sıraların takımıydı. Neden Fatih de Nihat gibi yıldızla$masın!? premier ligle la liga biraz farklı yapı olarak. la liga takımları son sıra takımı da olsa premier lig takımlarından daha kaliteli takım ve oyuncu kalitesi olarak. bunun sonucunda premier ligde aşağıdaki takımların pek yükselişe geçtiği görmüyoruz. yine de gitsin dediğim gibi premier ligde 1 sezon çok ii olursa hemen hakkı verilir. daha ii bi takıma zıplar. premier ligin de öyle bir özelliği var.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 wigan 7 milyon avro vermiş çok geldi[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada trabzon satarsa onun yerine zafer biryolu alma şansını da kaçırmış oldu.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Fatih Tekke iyi yerleri hak eden bir futbolcu bencede gitsin ama Wigan ne kadar iyi olur onun için o konuda tam olarak emin deilim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Gitsin aynı hızla gelir :D[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Wigan bence tam yeri zaten kendiside basamak olarak goruyomuş buyuk kluplerde yedek kalıcagına kucuk klupte kendini gostersin daha iyi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benim bildigim 5m euro verdikleri 5m euroya babayi almalari lazim. ben olsam fatihi ts den ustun bir takima 7-8m euroya satardim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence gitsin simdi gidebilirse..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 naapcak wigan'da fatih tekke ya. trabzon bırakılırda wigana gidilir mi? zirveye oynayan bi takım olsa trabzon gibi hadi neysede amacı ne yani avrupaya gittim demek mi? giderse salaklık olur.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 wigan kötü bir takım diil 2. si ingiltere ligi çok fazla göz önünde olan bir lig, eğer wigana gidip orda kendini gösterirse daha sağlam takımlar talip olabilir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bencede wigan tercihi yanlıs olur..cunku yası cok genc degil bu yuzden wiganda kendini kanıtlayacakta buyuk bi takıma transfer olacakta adamın jubilesi gelir.. en azından her sene uefa mucadelesi veren bi takıma gitmesi gerek..cunku iyi bi golcu..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Wiganda olması iyi olur,sonuçta Premier Lig.Orda kendini gösterirse büyük takımlar ilgilenirler.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Trabzondan newcastle a filan direk gitmesini beklemeyin. anca wigan a giderse büyük takımların kapısı ona açılır. trabzon avrupada oynamadığı için başka yolu yok.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar