Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bir senedir İstanbulda askerlik görevini yapıyorum herşeye alıştım ama şu İstanbulun büyüklüğüne,yobazlığına,kalabalığına bir türlü alışamadım bir off çekipte İzmiri hatırlamam elde değil... Nedir gerçekten bu İstanbulda insanları bulduğu şey neden bu kadar büyümüş ki taşı toprağı altın diyip gelenler ne hale getirmiş bu şehri ya.Bu ğün sınavım vardı sordum araştırdım okula bir saatten önce gidemezmişim nedir bu yaa uçakla ben burdan çıksam bir saat sonra yatağımda yatıyor olurdum hele birde trafiğe takılırsam korkusu valla sabah yedide yollara çıktım Kadiköyden Sultanbeyliğine gelicem diye akıl alcak iş değil İzmirde olsam en uzak mesafem benim trafik oldumu 45 dk da giderim istediğim yere...Şu askerlik bittimi bir daha dönmemek üzere gidecem bu şehirden 107 gün daha çekicem ceremesini.Bu İstanbulda da gerçekten yaşanmaz ...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sole bascavusa sana artik daha fazla 3-5 nobeti vermesin:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende istanbul dışında bi yerde çok uzun kalamam ben buranın kaosunu düzensizliğini seviyorum yurtdışına çıktığımda burayı o kadar çok özledim ki kelimelere sığmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Lama bu şehir bağımlılık yapıyo :P ben de nefret ediorum ama başka şehir olur mu bilmem..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 istanbul zor olsada vazgeçilmez bir şehir[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 İstanbul u sevmezse gönül.... [Bu mesaj paspatur tarafından 28 Ağustos 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi vallaha ya deli oluyorum nesini seviyorlar şu şehrin.ANtalya mis gibi.Tamam yobax'ı bol ama yinede süper. Istanbulda abimin arkadaşı oturuyo kira 650 milyon oha ya.Öğrenciler birde.Biz 500 milyona çift kale maç yapılacak biyerde oturuyoruz. :( istanbul sux.Zengin olmadınmı yaşayamazsın orda.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: onlyreal, 28 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: sole bascavusa sana artik daha fazla 3-5 nobeti vermesin:) Dokuz aydır nöbet tutmuyorum ben,bir erin olmak istediği en üst seviyede ve en rahat en güzel istanbulun yerinde askerlik yapıyorum ben[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 istanbul gibi şehir yok ya evimi nasıl özlersem istanbulun dışında da istanbulu evim gibi özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten birşey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim. Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur; Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur. Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale, Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misale. İstanbul benim canım; Vatanım da vatanım... İstanbul, İstanbul... Tarihin gözleri var, surlarda delik delik; Servi, endamlı servi, ahirete perdelik... Bulutta şaha kalkmış Fatih`ten kalma kır at; Pırlantadan kubbeler, belki bir milyar kırat... Şahadet parmağıdır göğe doğru minare; Her nakışta o mana: Öleceğiz ne çare?.. Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet; Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet... O manayı bul da bul! İlle İstanbul`da bul! İstanbul, İstanbul... Boğaz gümüş bir mangal, kaynatır serinliği; Çamlıca`da, yerdedir göklerin derinliği. Oynak sular yalının alt katına misafir; Yeni dünyadan mahzun, resimde eski sefir. Her akşam camlarında yangın çıkan Üsküdar, Perili ahşap konak, koca bir şehir kadar... Bir ses, bilemem tanbur gibi mi, ud gibi mi? Cumbalı odalarda inletir "Katibim"i... Kadını keskin bıçak, Taze kan gibi sıcak. İstanbul, İstanbul... Yedi tepe üstünde zaman bir gergef işler! Yedi renk, yedi sesten sayısız belirişler... Eyüp öksüz, Kadıkoy süslü, Moda kurumlu, Adada rüzgar, uçan eteklerden sorumlu. Her şafak Hisarlarda oklar çıkar yayından Hala çığlıklar gelir Topkapı sarayından. Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar; Güleni şoyle dursun, ağlayanı bahtiyar... Gecesi sünbül kokan Türkçesi bülbül kokan, İstanbul, İstanbul… Necip Fazıl Kısakürek[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet İstanbul'da oturup burdan hem nefret edip hem özlemezsen olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 istanbul dışına çıktığım zaman bende dayanamıyorum.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 istanbulun bu meşrepliğidir bizi sürükleyen peşinden..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hocam şöyle izah edeyim. 4 Yıldır Bursa'da tek başıma yaşıoyrum ailem Istanbulda sık sık gerekirse her hafta sonu Istanbul - Bursa arası gider gelirim 3 saatlik yol bana hiç koymaz. Ama Istanbulun havasını bu insanı cezbeden boğaz manzarasını bırak türkiyeyi dünyada bulamaz, göremezsin. Istanbul bambaşka bir şehir.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 CEM YILMAZ geldi bir an aklıma '' Bu İstanbul cok garip bir yer ya Kimileri bakar bakar bir iç çeker başlar şiirler yazılar yazmaya kimileri gelir bakar bakar İstanbul senmi büyüksün benmi .... ananı der'' :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yapacak bişi bulamadın çık kadıköye otur sokağın ortasına geleni geçeni izle...dünya da tektir istanbul...istediğin kadar say parismiş new yorkmuş...bu kadar kötü durumuna rağmen bir başkadır istanbul..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Hocam şöyle izah edeyim. 4 Yıldır Bursa'da tek başıma yaşıoyrum ailem Istanbulda sık sık gerekirse her hafta sonu Istanbul - Bursa arası gider gelirim 3 saatlik yol bana hiç koymaz. Ama Istanbulun havasını bu insanı cezbeden boğaz manzarasını bırak türkiyeyi dünyada bulamaz, göremezsin. Istanbul bambaşka bir şehir. boşuna bu kadar savaşlar olmamış bu şehir için her yeri tarih...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 boğazı yeter bana walla havası var istanbulun, aslında hiç de çekilir yer değil, pisliği insanları vesairesi ciddi anlamda insana sinir harbi yaşatacak türden, ama aynı insanlar, aynı pislik cezbediyor bir yandan da bir havası var işte, o havayı soluyan, o ruhu kapmış olan birisi vazgeçemiyor düşündüm ben de kendi kendime, "acaba bırakabilir miyim istanbulu" diye, hayır, bırakamam kesinlikle.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet kaos vardır, itiş kakıştır, kalabalıktır , maalesef bi de pahalıdır. gerçekten saç baş yoldurur istanbul, nefret bir yerdir yeri gelir.sonuna kadar katılıyorum. fakat yinede öyle kestirip atılacak bir yer değildir, içinde çeşit çeşit insan ve farklı kültürlerin bulunduğu bir kilometre taşıdır, dünya şehridir. derinlemesine incelemek gerekir istanbulu, çok yüzeysel bir eleştiri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ne bilim hoş bi şehir değil bencede istanbulun genel görünümü izmirin hiç sevmediğim kadifekale civari gibi hafif eskimiş binalar buğulu kasvetli içimi boğan bi görüntü =p izmirde ne bileyim bi boğaz yok istanbuldaki bi de şehir daha büyük olduğu için bazı aktiviteler ya yok yada çok az var onun dışında her türlü izmir çok daha iyi çok daha yaşanabilr şehir insanları bile diğer şehirlere göre farklı ayrıca her geleni-insan olarak gelen bazıları hayvan olarak geliyor ne yazikki- kendi potasında eritip kendi içinde sakin başkalarını rahatsız etmeyen bi şekle sokan süfer bi şehir izmiri bilmeyen için istanbul çok şey ifade edebilir ama bi 4-6 ay kaldıktan sonra iste bakışınız çok değişcektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende bir türlü sevemedim istanbulun kalabalığını havasının kirliliğini insanlarının varoşluğunu[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 izmir de güzel şehir daha sakin, daha ucuz, daha temiz, daha düzenli. ama istanbul un kültürel boyutundan bahsediyorum. yüzyıllardır birçok şeyin merkezi olmuş, tarihe malolmuş bir şehir. yaşam şartları dersen tabii geçecen istanbulu. izmir in eline su dökemez o konuda (ki izmir de eski izmir değil diyor izmirli arkadaşlar onların yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Türkiye'de istanbuldan başka bi yerde yaşayamam gibi geliyor bana.. Çok hareketsiz, sakin geliyor diğer şehirler..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sen bir boğazda balık ye İstiklalde gez Istanbulun tadı temmuzda çıakr millet tatile gidio ohh boş yolda bastır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yasamasini bilmeyene buyuk gelir Istanbul, ama yasamasini biliyorsan bu koskoca sehir sana kucucuk bir kasaba gelir..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar