elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 3 gündür internette yavaşlık sorunu var. Neyse, TT'yi aradım dedim böyle böyle, peki biz size dönücez dediler. Aradılar aradı taradı sonra bizden kaynaklanan bir problem yok dediler, iyi peki dedim (plz "salak tt işte nolcak" tadında mesajlar gelmesin). Birde birşey dikkatimi çekti, durduk yerde, IE bile açık değilken To continue you must click YES diye mesajlar geliyor, kapasam da tamam a da bassam gidiyor birşey olmuyor. Asıl ilginci, durduk yerde RAR installation yapıyor bilgisayar. Some files cart curt bişey diyor kapıyorum, RAR installation penceresi açılıyor hede extracted hödö extracted IEXPLORE EXTRACTION FAILED ------- C:/Temp ------- diyor. Ama karıştırmayın, extraction penceresi değil çıkan. Bi liste var yüklenen dosyalar yazıyo, altta da progress var. Neyse, bu arada bir çıkıyor. Dedim kesin virüs var, lakin Ewido, Avast Antivirus, Ad-aware ve Kaspersky Antivirus programlarıyla bilgisayarı her biriyle 2-3 kez taradım, velhasıl problemim düzelmedi. Şimdi C:/'ye bakıyorum, temp diye bi klasore gelmiş o RAR installation'dan. İçine bakıyorum ordaki dosyalar var, sil diyosun silemiyosun. Dursa bir zararı var mı onu da bilmiyorum, nasıl oluyor böyle birşey, virüs mü bu hiç bilmiyorum. Aslında pcdeki tek problem netin yavaşlığı, ama firewall var 2 tane anti-virus programı var, nasıl geldi bu virüs. Hadi geldi diyelim, nasıl gidecek peki? Ulen virüs var mı ondan bile emin değilim be. Ping atıyo yoksa ipneler diyorum, firewall var, Zone Alarm'a uyuz olmama rağmen onu bile kurdum, düzelmedi. Ne yapıcam ne edicem bir yardım eli. Not: "Format..." gibisinden cevaplar da gelmesin lütfen, son seçenek o. Bir sürü dosyadır bilmemnedir yedeklemek ömür törpüsü. [Bu mesaj elvyn tarafından 29 Ağustos 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 spybot s&d destroy dene? bir de panda antivirüs'ün online tarama opsiyonu vardı onu deneyebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bencede iyi bi virus yemişsin. trendmicronun online virus taraması var gercekten baqya iyi oda. bence onu dene gerci biraz kasıyo makineyi ama denemekte fayda var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Trend micro tam yüklenmiyodu, yükleme sırasında restart atınca bilgisayar iyice kafayı yedi. Panda setupı da çalışıyor. İnternet zaten yavaş olduğu için hiçbişey de indiremiyorum. Format desem 19 gb sırf müzik var, onu nereye backuplıcam. Çok boktan bir durumdayım yani. Ama bana kesin çözüm önerirseniz, bak bunu yap çözülmezse adiyim derseniz bulurum başka bi bilgisayar yaparım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar